djadomraz Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 В нормалните държави - да, но тук правят задръствания. Въпреки натовареността, рядко има катастрофи, а движението е сравнително добре. Застанат ли тези и нарушат ритъма се получава като днес - километър задръстване... Така е защото тарикатите се втрещяват като видят полицай и вместо с нормалната си скорост (2 пъти над допустимото) почват да карат "внимателно" т.е. 2 пъти по-бавно от допустимото и става така. Много добре са си полицаите там ако питаш мен само да не пълнеха гащите една част от шофьорите и трафика щеше да върви в пъти по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Така е защото тарикатите се втрещяват като видят полицай и вместо с нормалната си скорост (2 пъти над допустимото) почват да карат "внимателно" т.е. 2 пъти по-бавно от допустимото и става така. Много добре са си полицаите там ако питаш мен само да не пълнеха гащите една част от шофьорите и трафика щеше да върви в пъти по-бързо. Прав си дедо.Мен един път ме спряха точно заради такъв цървул.Като видя полицията и на ограничение 40км. намали на 20км. И както бях ядосан и тръгнах да го изпреварвам.Точно го изпреварих и се сетих, че имаше знак забранено изпреварването и си викам айде, сега ме закачиха, заради тоя шибаняк.Кв'о се гипсират не мога да разбера.Имаш ограничение, карай с него.Никой не може да ти каже нищо.Даже ако караш и десетина км. над него все тая.Няма да те спрат за превишена скорост.Бах ги в гипсьорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Същото е на пътя Пловдив - Поповица. Преди моста пред Поповица (където ЖП линията минава под пътя) от време на време спира патрул. Там няма специално ограничение, т.е. 90км./ч си е, обаче всички карат с около 60 като стане ясно, че има полиция. То даже е жалко. От горе на всичкото е лек завой и линията е непрекъсната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Даже ако караш и десетина км. над него все тая.Няма да те спрат за превишена скорост Защото както се оказа не караш с превишена скорост. Миналата седмица замерих - по GPS - 50км/час, по километраж - малко над 60... По километраж - 70 по GPS - 59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 какво ги плюете мотористите, изобщо на всички е ясно че всеки който кара с под 190 и не изпреварва по 5 коли наведнъж е п**ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Така е защото тарикатите се втрещяват като видят полицай и вместо с нормалната си скорост (2 пъти над допустимото) почват да карат "внимателно" т.е. 2 пъти по-бавно от допустимото и става така. Много добре са си полицаите там ако питаш мен само да не пълнеха гащите една част от шофьорите и трафика щеше да върви в пъти по-бързо. Така е, пропуснах да спомена, че имам предвид присъствие + опит да направят нещо. Днес точно пускат двете платна по Цар Борис, обаче не си правят сметката за тези, които правят ляв на кръговото и запушиха всичко След това май се отказаха и се отместиха настрани, хората да си се оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 какво ги плюете мотористите, изобщо на всички е ясно че всеки който кара с под 190 и не изпреварва по 5 коли наведнъж е п**ка Мечтата на всеки чакащ трансплантация на органи. Дано такива като този поне убиват само себе си, а не и напълно невинни хора по пътя си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Така е, пропуснах да спомена, че имам предвид присъствие + опит да направят нещо. Днес точно пускат двете платна по Цар Борис, обаче не си правят сметката за тези, които правят ляв на кръговото и запушиха всичко След това май се отказаха и се отместиха настрани, хората да си се оправят Не знам, аз досега не съм забелязал да пречат... host, за съжаление този както караше няма да остнае нищо от него за трансплантация - всичкия материал ще стане зян за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Така е защото тарикатите се втрещяват като видят полицай и вместо с нормалната си скорост (2 пъти над допустимото) почват да карат "внимателно" т.е. 2 пъти по-бавно от допустимото и става така. Много добре са си полицаите там ако питаш мен само да не пълнеха гащите една част от шофьорите и трафика щеше да върви в пъти по-бързо. това едва ли е само в България. Ела тук да видиш като видат полицай и се вкоченяват на лимит 45 ми карат с 25 и полицая само им гледа сеира и кво ли си вика . Аз винаги си карам точно с колкото трябва щото нищо не могат да ти кажат след като не правиш нарушения. Даже на светофари като светне зелено се изтрелвам бързо. Един път чаках на един светофар. Бях първа кола и на другата лента беше полицейска кола. Като светна зелено вдигнах 45 мили (толоква беше лимита на тази улица) за няколко секунди и полицая остана доста зад мен. След като не правя нарушения няма причина да ми кажат нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Случвало ли ви се е от задния вход на гребната база(откъм р. марица) някой да се включи в движението все едно е с предимство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Случвало ли ви се е от задния вход на гребната база(откъм р. марица) някой да се включи в движението все едно е с предимство? Много рядко. Това ще да е бил някой заплес който даже не те е видял... Не че няма знак стоп там но има дървета. Иначе е много близко до акъла кой е с предимство даже да нямаше знак но заплеси всякакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Много рядко. Това ще да е бил някой заплес който даже не те е видял... Не че няма знак стоп там но има дървета. Иначе е много близко до акъла кой е с предимство даже да нямаше знак но заплеси всякакви Жена беше. Преди малко бях спрял на едно квартално кръстовище(в границите на тротоарите, не че е разрешено, но реално не пречех на никого)... та една кака не можа да вземе завоя и ме чакаше да си дръпна колата , а преди нея мина от същото място една тундра Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Имаш късмет, че не е била кака с тундра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Хората са казали, в София всичко е различно... Така е! Днес щях да се блъсна в друга кола, докато се движих по тротоара Пък и в насрещното ми казаха, че съм бил... ... откога тротоарите имат посока на двивение? ха-ха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Не знам аз ли само се нервирам за всевъзможни глупости обаче днес успях да уредя един тарикат (с бял Голф 2ка) - катеря се аз по Антим 1ви и нормални всички коли са спрели в дясно, само тоя гъзар спрял в ляво. Не че не се минава но е мизерия (някой по-голям джип определено щеше да го задере) и тъкмо го псувам и гледам общинска полиция пишат акт на едни други спрели отгоре на "площадката" (а те пречеха по-малко от този). Спирам и викам - а ей онзи тарикат ще го уредите ли, човека очевидно се изненада и вика - "КОЙ КОЙ?" показвам му къде и полицая се ухили злобно и вика "ооо веднагА, мерси че ни каза не го бяхме забелязали този" kitolino, те доста хора имат мустаци, а и честно казано не съм го оглеждал човека, просто му споделих раздразнението си Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Дядо, с мустаци ли бе полицаят? Понеже на мен точно в този район ми писаха единствения акт, който имам.. Сержант Красимир .... бе, висок, едър и с доста голям мустак. До колата започнах да си чета акта, а сержанта дойде и ме пита: "Искаш ли още един, ако не желаеш тръгвай незабавно.." После в общината като го плащах, касиерката ме пита дали найстина искам да си платя глобата... хах Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 После в общината като го плащах, касиерката ме пита дали найстина искам да си платя глобата... хах за какво ти е бил акта - за неправилно спиране ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Тва клипче май е точно за тая тема http://vbox7.com/play:266b4f6a Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ебати дивия, прост, кух селски бек! Да не говорим за клипа колко лъжи има в него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Тва клипче май е точно за тая тема http://vbox7.com/play:266b4f6a Главоци 'сякви.Лошотo е,че такива като тоя дебил преобладават. Аз видя ли Астра Ф,бягам зад някое дърво или стена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 В София кви ги няма.Един колега на сестра ми има голф като на pazu и разбира се ги върши същите като pazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Тея астраджии като ги гледам са сериозна конкуренция на гоуфадиите и бмвистите. Естествено като истински рацер и тоя не знае как е правилно да се държи волана да го еВа http://vbox7.com/play:4beede9b Това в началото да не е Пазу?? Който и да е е още по-добър пример как истинския рацер държи волана и как се кара из града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 "XE" поверррррр. Дай му ма не го мъчи. Астрата понавървява Точкааааа. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 от днес ли сме задължително на включени лампи? тая сутрин движението беше странно лабаво и приветливо. даже една госпожа елегантно се престрои, за да ми позволи да я изпреваря без да си пречим, а на няколкото кръстовища със светофари колоната винаги спираше на жълто. почти щях да повярвам че сънувам, но двама тарикати правещи обратен завой на забранено ме убедиха че съм буден (единия даже намали в средата на кръстовището, за да заслони другия, а всички дет се движехме направо естествено трябваше да ги изчакаме). edit: и аз си карам все на включени ламби. или в краен случай на автоматични. питах просто, защото все ги бъркам тия два месеца кой пред кого е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 от днес ли сме задължително на включени лампи? От 1 ноември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.