kitolino Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 отстраняват спрелите коли от бул.Дунав принудително..... затварят България.... движението ще е пълна идилия...... Васко, то движението в Пловдив е по-зле отколкото в София вече.. Като затворят бул. България, хич не ми се мисли.. :ph34r: Днес от Бачи на Васил Априлов чак до светофара с бул. България всички ленти бяха пълни с коли, чакал съм 20минути минимум... Направо е някакъв ужас.. Пък в София пълен айляк, много готино движение. Веднъж ми се наложи да прося предимство, първата кола спря и ме пусна като ми махна с ръка, аз отвърнах на жеста Аз се местя в София, Вие му мислете с нашите задръствания Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Дреме ми какво се случва в крайните квартали! Време е да ги оправят вече. За какво ги плащаме тези винетки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Дреме ми какво се случва в крайните квартали! Време е да ги оправят вече. За какво ги плащаме тези винетки! И аз това се чудя. За какво ти е да плащаш винетка за движение по пловдивските булеварди... Сега ако разчистят и Мария Луиза от спрелите коли ще стане много добро. Задължително и 6-ти Септември. Не мога да разбера защо само когато затварят съседните булеварди си дават зор да ги разчистят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Как за какво??? На мебелна къща ме спират и искат винетка за Тракия На север от Марица същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Как за какво??? На мебелна къща ме спират и искат винетка за Тракия На север от Марица същото Почти ти повярвах. Накарай да ти напишат акт . Не знам за вас но на мен ми прави кеф да се заяждам с полицаите. Почти всички си мислят, че живеем 20 години назад от по времето на бай Тошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Как за какво??? На мебелна къща ме спират и искат винетка за Тракия На север от Марица същото Ай сега. Да сравняваш Северен с Тракия... Теб като те видят, че караш с 90-100км/ч си мислят, че са извън града и затова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Преди 2 часа е30 и е34 направиха "хубава" змиорка....единия влезе и излезе, а на другия му беше трудно илизането от завоя - камшик и айде в спрелите коли на паркинга. И всичко това пред погледа ми, докато чаках пред магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 отстраняват спрелите коли от бул.Дунав принудително..... затварят България.... движението ще е пълна идилия...... То ВЕЧЕ е идилия ако ще минаваш по моста на ВИХВП и покрай панаира та като затворят и бул. България не ми се мисли... до един от моите клиенти ще е по-лесно пеша да ида отколкото с кола... netrootbg, не виждаш ли че AlBundy се лигави Имаше едно време един лаф че ЖК Тракия не било част от Пловдив но това беше преди 15тина години, сега са си доста добре. Колкото до разчистването, ако покрай Четвъртък Пазара успеят да разчистят спрелите коли ще стане прекрасно. И ако паркинга вземат че вдигнат цената от 1лв на 2.50лв примерно ще е добре, защото напоследък все няма място за паркиране там а така чат-пат може и да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Цяло лято спаха! Когато всички бяха по почивки, сега обаче се активизират!!! Ми да вземат да ремонтират и 6-ти септември от Въжън до прелеза , както и бул. Христо Ботев и Цар Борис и да тръгваме с ролери Дейба и некадърниците!!! Да вземат да обявят Car Free Month и да преасфалтират града и да се рахатясаме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Дейба и некадърниците!!! Да вземат да обявят Car Free Month и да преасфалтират града и да се рахатясаме!!! Ако знам, че ще се справят за такова време и после ще имаме идеален нов асфлфт по възловите булеварди веднага се отказвам от колата за 1 месец.Пеша ще вървя ама ще се справя.Да обаче няма да стане. А за какво ще затварят България?Да не би да оправят вълничките и кръпката до кръпката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Както е модерно да се казва - "Трябва политическа воля" + КИНТИ То всеки ще се откаже , ама.... нещо се размечтах Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ако знам, че ще се справят за такова време и после ще имаме идеален нов асфлфт по възловите булеварди веднага се отказвам от колата за 1 месец.Пеша ще вървя ама ще се справя.Да обаче няма да стане. А за какво ще затварят България?Да не би да оправят вълничките и кръпката до кръпката? Не, сигурно ше разкопаят да сложат някакви тръби и ще има още кръпки... Общо взето ще е като грандиозният ремонт на бул. Руски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Общо взето ще е като грандиозният ремонт на бул. Руски... Това означава, че дясното платно ще е преасфалтирано, а лявото - донадупчено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Не знам какво става в този град, ама вчера на зиг-заг съм се прибирал. По принцип трябва само да карам по 6-ти септември от Билла до прелеза. Добре, ама какво се получава: След кръстовището с "Цар Борис" задръстването направо си почваше. Викам си, аз сега, нали съм тарикат, десен преди съда, газ покрай Благоев, оттам покрай Марица и да изляза направо на Линото, като пропусна задръстването. кор, бате! Още на левия от Марица и задръстване. Докато изляза на Лино минаха сигурно 15 минути. Дотук добре, нямаше файда от келепира. Продължавам си аз, подминавам Руски - пак кор. Задръстването почва от Visiona. Ебал съм им майката, десен след Фламинго, газ до ВИХВП, оттам към вкъщи. Повече ми се получи, макар че в малките улички докато стигна ВИХВП пак беше лудница. Скоро ще си взема колело, усещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ето, и други като мен мислят, че организацията на движението е скапана! ИСКАМ ПОЛИЦАИ ПО КРЪСТОВИЩАТА НА Руски и 6-ти, 6-ти и Цар Борис и 6-ти и В.Априлов. За какво са ми иначе. Сега точно има нужда от униформени да не се пънат гамените всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 И аз така съм го решил. Но Тошо не е прав. Ще правят цялостен ремонт на булеварда и ще го направят, както е отсечката от В. Априлов до Пазарджишко... И когато затворят лентата от дясния завой на В. Априлов към България до Победа, ще отбиват колите по Дунав, а лентата от Победа към В. Априлов ще си остане еднопосочна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Нека, нека да го направят. Стига сме се оплаквали! За добро е! Винаги на някой ще пречи, когато и да се направи. Ще стиснем зъби, пък после ще е готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Васко, то движението в Пловдив е по-зле отколкото в София вече..Като затворят бул. България, хич не ми се мисли.. :ph34r: Днес от Бачи на Васил Априлов чак до светофара с бул. България всички ленти бяха пълни с коли, чакал съм 20минути минимум... Направо е някакъв ужас.. Пък в София пълен айляк, много готино движение. Веднъж ми се наложи да прося предимство, първата кола спря и ме пусна като ми махна с ръка, аз отвърнах на жеста Аз се местя в София, Вие му мислете с нашите задръствания Ъм, вчера бях в Софията и нищо хубаво не мога да кажа за тях... само неща, които трябва да се цензорират. Баси ужаса е там... след 15 мин като мръднах метър и половина оставих колата на паркинг и след това пеша... няма смисъл. А на връщане само 45 минути съм излизал от София по Цариградско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ъм, вчера бях в Софията и нищо хубаво не мога да кажа за тях... само неща, които трябва да се цензорират. Баси ужаса е там... след 15 мин като мръднах метър и половина оставих колата на паркинг и след това пеша... няма смисъл. А на връщане само 45 минути съм излизал от София по Цариградско... От колелото на авиацията до карулката на Църна маца, съм карал със средна скорост 80-90км/ч. От студентски град потеглих в 16.45, в 18.10 бях на прелеза с кръстовището на Дунав и от там нататък гредЪ! Не можех да влезна в кръстовището от коли, всичко пред мен бе пълно... За малко равлечение, един човек от съседен автомобил ме попита на къде да кара за Централна гара, аз му казах само направо да държи. Той след секунда-две вика: - Пеш или с колата ще стигна по-бързо? Следващият път ще пробвам по околовръстното, мисля, че по-бързо ще се кача на магистралата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 В СЪБОТА, тъй като пак беше ад, пробвах варианта да стигна от Панаира до ул. Димитър Талев излизайки през Дунав - Васил Априлов - България - Околовръстен - Талев. Явно не само аз бях решил да експериментирам, защото коли на околомръсното си имаше бол. Ако не друго, поне средната скорост е по-висока и въздухът е малко по-чист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Дунав - Васил Априлов - България Мъре, ти най-задръстеният участък си минал, пък после си бягал по околомръсното... На бул. Никола Вапцаров стават страшните задръствания, поради ремонта на ул. Димитър Талев от бул. Н. Вапцаров до бул. Южен. Чудя се кого трябва да сезирам, за да се вдигнат спрелите коли на булеварда, по примера с тези на Дунав? То е нетърпимо в пиков час, трафика за южните квартали и села е много сериозен и без паркиралите автомобили да запушват едната от двете ленти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Чудя се кого трябва да сезирам, за да се вдигнат спрелите коли на булеварда, по примера с тези на Дунав? На мен от колко време ми се върти това в главата. Недопустимо е паркирането на натоварени булеварди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Васко, то движението в Пловдив е по-зле отколкото в София вече..Като затворят бул. България, хич не ми се мисли.. :ph34r: Днес от Бачи на Васил Априлов чак до светофара с бул. България всички ленти бяха пълни с коли, чакал съм 20минути минимум... Направо е някакъв ужас.. Пък в София пълен айляк, много готино движение. Веднъж ми се наложи да прося предимство, първата кола спря и ме пусна като ми махна с ръка, аз отвърнах на жеста Аз се местя в София, Вие му мислете с нашите задръствания Tи си стой в Студентски и чакай да видиш задръствания. Пробвай да се движеш около центъра, в 8 сутринта, когато вали. Движението е "прекрасно", гарантирано. "Нашите" задръствания ще траят временно. Там си е ежедневие. Точно с тях да сравняваш е меко казано неуместно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Една руса МРЪХЛА с Алфа 145 щеше да ме отнесе идвайки от бул. Марица да се включи към Цар Борис по посока кръстовището с 6-ти. От дясната лента имам тролей с който съм почти изравнен и оная в пълно нарушение нашата пляс през насрещното (от страната на водната палата) и без да погледне тръгва да влиза в лявото платно към кръстовището с 6-ти. Ебахти патката. Добре, че карах само с 50-55 км/ч та и натиснах клаксона и оная тръгна да намаля и не можа да ме задере или засече. И при това с мъжа си и с детето в колата (видях я после на светофара зад мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Tи си стой в Студентски и чакай да видиш задръствания. Пробвай да се движеш около центъра, в 8 сутринта, когато вали. Движението е "прекрасно", гарантирано. "Нашите" задръствания ще траят временно. Там си е ежедневие. Точно с тях да сравняваш е меко казано неуместно. Пробвах, гадно е От УАСГ до Син сити, за около 45минути, баси.. host, извадил си късмет! В петък на път за изпит, мой приятел го блъсна 18 годишна мома, която е имала книжка от 2 седмици. И двете коли за нищо не стават. Благодарение на колана и въздушната възглавница, приятелят ми има само натъртвания. Шофьорката от другата кола е със сътресение на мозъка, а спътникът и е с доста счупвания ( именно в неговата врата е станал сблъсъкът..). Историята: момата взима десен широк завой(който дори със 100 би трябвало да се кара), но изпуска управление на 156-цата, завърта се първо с лявата си част, след това с дясната се блъска в насрещната кола, отблъсква се и се нанизва на стълб. На нашето момче Голфчето тъкмо направи една година и каското му изтече на 11ти септември и щеше да се подновява след изпитната сесия, много лош късмет... Поне всички са живи, но случката е изключително неприятна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.