katalunec89 Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Вчера се накефих максимално когато точно в 02:41 вечерта,чух познат звук на едно от колелaтa в тракия мощно свирене на гуми и един идиот за пореден път си пилеше гумите на колелото и споменавам роднините му от женски пол.В същия момент погледнах от другата страна на блока и какво да видя...Бялата астра чу и направи веднага обратен завои,изгаси фаровете и се стрелна в посока идиота.Когато го набилижи онзи дори не усети какво ще му се случи и продължи да се върти,Изведнъж буркани сирени за 2-3 секунди и до там със средношният кеф на 1, и ад за поне 200 от околните блокове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Е поне са реагирали! А не са снимали с телефона и публикували в vbox-а БРАВО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Сещате ли се като идваш от Садово, малко преди Пловдив има 2 знака Без предимство и Ограничение 30 Е какво правят тея знаци там !? ето за това говоря http://vbox7.com/play:4ca238cd игрнорирайте глупостите които се чуват edit znaka e drug moq gre6ka vse pak....kakvo prai toq znak tam !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Днес нямаше никакво предупреждение, нито някакви знаци, табели и тн... че ще минават колоездачи през града... киснахме на едно място в задръстване половин час сигурно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Днес нямаше никакво предупреждение, нито някакви знаци, табели и тн... че ще минават колоездачи през града... киснахме на едно място в задръстване половин час сигурно.... В страницата на plovdiv24.com имаше предупреждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 Ей сега, точно преди кръстовището на 6-ти и Руски една случка. Карам си аз закротил малко под 60 км/ч ама на още от Съединенито гледам една А4-ка новичка как нещо натиска спирачки в все намаля, а зад нея още един автомобил и той така. И таман ги наближавам и виждам - вече аха на кръстовището на 6-ти и Руски - ушатите махат с палчицата на А4-ката ама той вече караше с под 60 км/ч - колкото и аз. Обяснявам си го само с това, че е минал покрай друг патрул без да спре иначе?! И пред Фамозо един бакшиш без мигач, без нищо ... вместо да продължи надолу (аз съм дал мигач, че излизам от паркирало положение) але оп, хак пред мен с рязко десен. Хубаво, че не бях тръгнал дори и леко в ляво, на тази теснотия там щяхме да се зажулим хубаво. Въпроса ми е, защо мамка му не пускат мигачи или аварийни!? Аз да не съм телепат. Или да ме беше изчакал да влезе на моето място. Акъл море. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Може да са го спряли щото са видяли нова лъскава кола и са му казали...караш с 20 лева над ограничението :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ей сега, точно преди кръстовището на 6-ти и Руски една случка. махат с палчицата на А4-ката ама той вече караше с под 60 км/ч - колкото и аз. Обяснявам си го само с това, че е минал покрай друг патрул без да спре иначе?! иначе ако са имали радар ,,вече,,-то помага ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 тва и аз съм се чудил , на колко метра г/д от патрулката те засичат ? то е ясно , че не е точно пред тях ... ама някой ако знае цифра да каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ако са те засекли с радара важен е момента когато са направили засичането, това че 10 метра по-късно вече си бил почти спрял е без значение. Иначе за засичането спокойно от 100-200 метра (ужким до половин километър максимум) те засичат, друг е въпроса дали в града има 100 метра без завои и без други коли които да стоят между теб и патрулката освен с 3 посред нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 И пред Фамозо един бакшиш без мигач, без нищо ... вместо да продължи надолу (аз съм дал мигач, че излизам от паркирало положение) але оп, хак пред мен с рязко десен. Хубаво, че не бях тръгнал дори и леко в ляво, на тази теснотия там щяхме да се зажулим хубаво. Въпроса ми е, защо мамка му не пускат мигачи или аварийни!? Аз да не съм телепат. Или да ме беше изчакал да влезе на моето място. Акъл море. Ами човека просто е бакшиш! Дядо му го е кОпал този път, баща му го е асвалтирал и поради тази причина човекът си има основателни претенции за него. А по въпроса за мигачите - ми ти знаеш ли колко ток хаби този мигач и пускането му с колко вдига разходът на метан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Ами човека просто е бакшиш! Дядо му го е кОпал този път, баща му го е асвалтирал и поради тази причина човекът си има основателни претенции за него. А по въпроса за мигачите - ми ти знаеш ли колко ток хаби този мигач и пускането му с колко вдига разходът на метан?Лъжа ли е... днес един бакшиш с уникално раздрънкана Дачия по подобен начин реши, че е над всички останали... движим се по 6-ти септември в посока към Васил Априлов и преди кръстовището има една уличка в дясно... карам си в дясно, гледам 20 секунди червено и изключвам от скорост като си слагам крака на спирачката (знаете как е...). В същото време виждам в огледалото въпросният Бог кара с около 70 и прави десен завой от лявата летна минавайки на може би 50-60 сантиметра пред мен... набивам спирачки и за малко друг бакшиш да се блъсне в мен, а след това вторият дори и ми свиркаше ... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Днес правя обратен завои за към Вижън... отсреща минава една кола на чисто червено - ок... минава втора - добре... но след тях минаха още 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 A4-ката караше с 60-на км/ч още около 4тък пазара а там няма пряка видимост към "При Лино" или както там се казва оня ресторант италианския, до който дебнат ченгетата (който е на гърба на 19 Век). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Днес правя обратен завои за към Вижън... отсреща минава една кола на чисто червено - ок... минава втора - добре... но след тях минаха още 6... Е за ей такива случаи и то точно на това кръстовище ми се искаше да взема някой таралясник и да таранирам един такъв кретен - подозирам че някой ден ако продължават в този дух аз накрая ще си изпълня обещанието пък колкото ще пари да ми излезе... Между другото предния път когато ми се случи подобно нещо натиснах клаксона и познай - последния ит кретените не само че не спря ами си показа ръката през прозореца да ми покаже среден пръст. Ей тоя с кеф бих го догонил и отнесъл ________________ В петъка пък ми се случи следното - на Жан Жорес и 6ти септември колона щото завиването в пикови часове е трудно по начало и става опашка... и обикновено се намира някой тарикат който да се хакне в насрещното за да изпревари колоната но това което се случва е че обикновено почва да пречи на идващите по 6ти септември. Обикновено съм бил прекалено далече и си му тегля 1 майна но той не може да ме чуе а и да се разбибиткам може и да не стопли що. Е тоя път бях точно 1вата кола отпред и натиснах клаксона обаче реакцията на въпросния таксиджия беше: ТОЙ: кво искаш бе цървул, на ТЕБ пък кво ти преча? АЗ: ми как какво бе тъпак, пречиш на всички и направи задръстване ей това ми пречиш на мен, сега всички трябва да те изчакаме теб да те е*а и в тариката защото ако ти не минеш се задръства цялото двицение и по 2те улици. Разменихме си още малко любезности и естествено той мина първи защото завиващите на 6ти септември се задръстиха и настана небивала радост. За моя изненада обаче аз бях единствения който му тегли майната, никой от завиващите не си даде труда да го направи. Егати и овчата нация сме, честно. На никой не му пука какво става и че някой вършел простотии стига да не му пречи прекалено... _________________ Какъв е смисъла да дебнат около Лино след като там тъй или иначе простотии рядко може да върши някой. Другия номер е да дебнат около ЖП моста - там верно има мегдан за ускорение но е доста спокойно и освен камиони които да се ударят в моста защото не са наясно със собствената си височина или просто не са забелязали табелата друго не е ставало ама никога или поне аз нямам спомени да е ставало последните 10 години. Има смисъл на 6ти септември и руски да стоят в пиковите часове за да подпомогнат малко трафика и най-вече за да спират минаващите на червено, но през останалото време недоумявам какво търсят там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Има ли по закон право ограничението от 130 изведнъж да стане на 80? И между другото в софия на цариградско на едно място първо има табела с ограничение 80, а след нея от едната страна пише 50, а от другата 60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ограничението може да стане от 130 на 40. Явно не си отивал към Турция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Принципно би трябвало да е на стъпки от по 20км./ч. Това обаче рядко се спазва, а адвокатът ми каза, че не е особено вървежен довод в съда. Тоест, има си го това изискване за намялането на максималната скорост, обаче никой не го ебава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Дали ще направят магистралата до края на 2010? 85км бая е Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Където има пари и добра организация се работи бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Дали ще направят магистралата до края на 2010? 85км бая е ами по 2 от трите участъка има свършена доста работа вече. на мен пък ми е чудно дали ще ги глобят за работа без строително разрешение едит: миналата година им спряха парите. фирмите бачкаха още 1 месец по инерция и после замразиха. известно количество изкопни и насипни работи си остана свършено и неплатено. ще бъде бонусче за правилния изпълнител на отсечките, а после Б.Б. ще ни сложи все пак кабинки за да можем за 3ти път да платим за правото си да ползваме обществена инфраструктура, изградени чрез наши данъци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Надявам се да я направят, че поне до морето да се ходи що годе без нерви. Аз доколкото разбрах в момента не се работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Апък аз до днес си мислех, че няма нищо по-неадекватно на пътя от шофьор с телефон на ухото, но се оказа, че има - колоездач говорещ по телефона докато кара! Един чобанин днес двапъти щях да го одаря с колата и при третият му опит да ми се навре под гумите не издържах и го клаксонирах брутално, а онази твар си изтърва и телефон и чанти, че и взе да ми се кара..... Обаче ако го бях бутнал 100% аз щях да му ям главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 а после Б.Б. ще ни сложи все пак кабинки за да можем за 3ти път да платим за правото си да ползваме обществена инфраструктура, изградени чрез наши данъци. То освен изграждането има и поддръжка... иначе съм съгласен с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 отстраняват спрелите коли от бул.Дунав принудително..... затварят България.... движението ще е пълна идилия...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.