Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Супер , тъкмо на прелеза ще стане фуния :)

То нека го разширят, лошо няма , но прелеза пак е пречка...

Между другото, както си летях аз към прелеза, посока въпросното шосе ( пещерско ) , минавам прелеза, но малко по бързо така да се каже и изведнъж кон с каруца и циганин дръпнал яко юздите "кара" точно към левите ми врати... май щях да съм прецедент - ударен от кон и каруца :D . Добре че нямаше коли в насрещното , та там избягах...

Пълна лудница е по тея прелези :D

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Нямаше да си прецедент, преди 1-2 години пред мен циганин с каруца блъсна кола на кръстовище, буквално коня се качи на тавана на автомобила... Колата беше с предимство, а коня явно се е уплашил и излезна от улица без предимство.

Нямаше да си прецедент, преди 1-2 години пред мен циганин с каруца блъсна кола на кръстовище, буквално коня се качи на тавана на автомобила... Колата беше с предимство, а коня явно се е уплашил и излезна от улица без предимство.

Коне с каруци в суматохата на тежкия градски трафик. Бях забравил за тази идилия. :lol:

Също е доста приятно е да идваш и от Кючук Париж към Смирненски , но да не сменяме темата...

Има проект за директна връзка на Кичука със Смирненски. Говори се, че с парите които ще дойдат заради софийският боклук ще бъде реализиран.

Супер , тъкмо на прелеза ще стане фуния :)

То нека го разширят, лошо няма , но прелеза пак е пречка...

Между другото, както си летях аз към прелеза, посока въпросното шосе ( пещерско ) , минавам прелеза, но малко по бързо така да се каже и изведнъж кон с каруца и циганин дръпнал яко юздите "кара" точно към левите ми врати... май щях да съм прецедент - ударен от кон и каруца :D .

По принцип след прелеза има достатъчно място за да се разшири Пещерско шосе. Чудил съм се защо още при ремонта не го свършиха това нещо.

По темата с каруците:

http://bulphoto.com/events/12117/

Има проект за директна връзка на Кичука със Смирненски. Говори се, че с парите които ще дойдат заради софийският боклук ще бъде реализиран.

То има проект от колелото на СПС да се прекара път до колелото на скобелева майка.Но не знам кога ще се направи.Може би също с тези пари.

Абе друго си е някой с някакъв локомотив, да си джътка и да гледа как го чакат 100 коли :D

Бива бива , ама с тея прелези съм си скъсил поне няколко години от живота ;)

Също е доста приятно е да идваш и от Кючук Париж към Смирненски , но да не сменяме темата...

Така си е - тоя с локомотива е един баровец - аз го знам - гъзар и половина. Джътка си с локомотивчето от едната до другата гара за кеф и се радва на спрелите коли които го чакат да мине затова нарочно намаля че да им е гадно :lol:

Добре че е на шопите боклука , та да измислят проект... нямам думи.

Между другото, забелязвате ли от началото на седмицата каква лудница е. Всичко живо се завърна от там където е било и е sex :D

Добре че е на шопите боклука , та да измислят проект... нямам думи.

Между другото, забелязвате ли от началото на седмицата каква лудница е. Всичко живо се завърна от там където е било и е sex :D

Е изчакай тва още нищо не е хората те първа започват да си закупуват автомобили (макар че е и криза).. а на 15ти септември дано не ми се налага да излизам с автомобил че !%@№§%!$@§№ ........

Всяка есен ако не сте забелязали задръстванията стават все повече и повече :)

Днес ми идеше да слезна и да забия един шамар на една баба, майка и внуче... Разхождат се на улицата при положение, че има тротоар слънце - става дума за тротоарите на МОЛ-а....

Днес ми идеше да слезна и да забия един шамар на една баба, майка и внуче... Разхождат се на улицата при положение, че има тротоар слънце - става дума за тротоарите на МОЛ-а....

Има и по-зле - майка бутаща количката по пътя на сантиметри от колите вместо по тротоара - от това по-голяма безотговорност към детето не знам.

Има и по-зле - майка бутаща количката по пътя на сантиметри от колите вместо по тротоара - от това по-голяма безотговорност към детето не знам.

Оооо, има има - майка бутаща количка пред себе си, докато пресича на натоварен булевард на 5 метра в страни от пешеходна пътека със светофар...

Има и още по гадно, майка с количка пресичаща зад бус!!!!

Ситуацията е следната- преди около 2 месеца карам си аз в квартала и някакъв бус спрял в насрещното платно да зарежда магазин. Таман стигам до буса и хоп-подава се зад него детска количка(част). Какво стана не знам , натиснах спирачките и тя явно го дръпна, като чу свиренето на гуми, защото успях да спра на 2,3 метра след буса. Бях унемял и давах заето като слезнах. Тя също де , само попитах добре ли е и получих лаконичното да. И си тръгнах . Буквално виждах как го отнасям с предницата хайвана. След час , два супер много се ядосах, как може майките с деца да са толкова безотговорни.Не само тя, забелязал съм ги да правят с тея колички кво ли не , като че ли това не е тяхното дете , а чувал с картофи.

Говорите така защото не ви се е налагало да бутате детска количка. Някой наясно ли е какви дупки има по тротоарите? И аз мислех като вас преди време и се чудех защо аджеба тези "тъпи офци" се разхождат по платното... а отговора е че не защотото са толкова тъпи а защото на места е невъзможно да се мине по тротоара от дупки и изкъртени плочки, евентуално корени на дървета прорастнали дотолкова че избутали плочките и най-вече сложени табели, столчета и масички по тротоарите. А бусовете спиращи да зареждат магазините няма да коментирам защото и магазините са толкова магазини колкото и гаражи дано по-скоро изгинат тези че ми е писнало от кокошкарски истории...

Един път спирам до една цветнокожа и я питам - абе джанъм, с тая количка какво правиш на улицата, а не на тротоара (хубав прав, равен тротоар на 3 м от нея - тя буташе почти в средата) - не си с кола, а с количка? Отговорът беше - "Ние сме кола, бре". :angry1

И аз съм татко и аз съм се нагледал на какво ли не докато разхождаме детето, но в повечето случаи майките са доста доста безотговорни, а не шофьорите.

Ами така е но хайде кажете ми на Заимов (улицата покрай кукления театър) има ли тротоар и могат ли там да се бутат колички по него?

PS: kotora, когато друса лапетата са в пъти по-доволни - вервай ми :)

Ами така е но хайде кажете ми на Заимов (улицата покрай кукления театър) има ли тротоар и могат ли там да се бутат колички по него?

PS: kotora, когато друса лапетата са в пъти по-доволни - вервай ми :)

тва e реторичен въпрос най-вероятно..

Абе че няма тротоари - няма, но и майките са .... не е за разправяне.

Може ли да тръгнеш да пресичаш двулентов път с количка, която смело буташ напред и изчакваш колите от втората лента , когато си на линията? Отговор : НЕ! Защото когато ти си на лентата, количката е на платното !

Не сте ли виждали този подход ? Аз изтръпвам!!!

CyberHill, наистина има тъпи уфси, но пак ти казвам, не всичко изглежда същото като тръгнеш ти да буташ количката. Освен това колко пъти обяснявах на жена ми като не може да мине по тротоара да мине по платното но така че никой автомобил да не може да я заобиколи след като и без това е тясно а да е ясно че трябва да спрът за да я изчакат и да не се бутат.

Освен това другия "приятен момент" е - как се пресича улица когато има спрели автомобили около и върху пешеходната пътека, особено ако има и бус (който е непрозрачен). Трудно, нали?

Амм така ще е.Докато има тъпани като нас (шофьорите), дето спират върху или пред пешеходна пътека и на тротоарите, майките ще приличат на камикадзета по улиците.

То не случайно е направена стоп линията,но някои шофери просто или не я виждат или не се усещат,че я има.Ако пък и не изчакват да мине майка с количка когато правят десен или ляв завой,за къде бързат толкоз ...

40 минути от Сакъзов до Борбите... евала батка, земи си разхода на 140 к.с. 2.0л бензин от 1997 агрегат... мразя я тази кола вече.

http://maps.google.com/maps?f=d&source....01929&z=16

за това говорим, 3.1 км за 40 минути!!!

Ама минах така заради окопите около нас

http://maps.google.com/maps?f=d&source....01929&z=16

Плеймет ;) бързаш това съм го дал като най-краткия път. Аз минах по втория линк. От там (на Цар Борис III за към Панаира) никога не правя ляв! Никога.

А дали сме квартални, аз съм на Сакъзов 13 :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...