Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

В тоя случай е добре да караш със свален джам и боен пищов някъде под ръка . След като започне да се развива събитието , вадиш , показваш .. може и да не стреляш , но 100% тоя дето се бута , ще видиш в огледалото , как леко ще изостане :lol:

Да... или да монтираш картечница на покрива а за по-тежките случаи на задната седалка една базука с лазерно насочване.

Днес имах интересна случка. Полицаи нали спират на Марица до ЖП Моста. Отивам да взема майка ми и тъкмо да тръгвам онези спират някакъв. И въпросния човек преценява че трябва да спре точно на 2 метра от полицейската кола запушвайки изхода на паркинга. Тъкмо да слезне и го моля най-спокойно да подмести колата си с 2 метра напред защото искам да завивам наляво а както е спрял и пречи. И въпросния умник почва да ми обяснява че изобщо не е спрял толкова зле и можело и камион да мине. Разменихме си 5 реплики на по-висок тон и видях че няма да си подмести колата и реших да влезна в моята да го изчакам поне на климатик и гледам полицаите му отдадоха команда да си премести возилото :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
ПП. Само аз ли съм будалата дето прави дясен завой от средна лента

Да. Останалите от средна лента правят ляв завой :)

ПС: Ох... пак не се усетих че е минало доста време и няма да ми слее постовете... извинявам се за което...

вчера на паркинга на един магазин виждам едно свободно място за паркирване. В това време една жена бута празна количка много бавно. Аз изчаквам, щото минаваше пред колата и не можех да паркирам на мястото. И тя в тоя момент остави количката точно на самото място, където исках да паркирам. Така се ядосах и бибитнах, щото го направи нарочно тая патка. Изгледа ме някво странно, все едно нищо не е направила и се качи в БМВ-то си. Много злобни хора има

вчера на паркинга на един магазин виждам едно свободно място за паркирване. В това време една жена бута празна количка много бавно. Аз изчаквам, щото минаваше пред колата и не можех да паркирам на мястото. И тя в тоя момент остави количката точно на самото място, където исках да паркирам. Така се ядосах и бибитнах, щото го направи нарочно тая патка. Изгледа ме някво странно, все едно нищо не е направила и се качи в БМВ-то си. Много злобни хора има

Смяташ че се е усетила изобщо какво е направила ли? Женска му работа. Трябваше да побибиткаш малко повече и да застанеш така че да не може да излезе че да стопли къде е проблема... евентуално... не че това ще е гаранция че ще си размърда задника да подмести количката но поне може да загрее защо аджеба ти се нервираш и бибиткаш.

Мен пък напоследък неясно защо много ме дразни като видя някой спрял на местата за инвалиди... или отстрани на самата алея където трябва да се разминават колите, точно до последната паркирала (и естествено най-близо до входа на магазина). Като че ли ходенето 15 метра е изключително опасно и трябва да се отбягва...

Ако пък трябва и да си връща количката... още по зле ще е.Така спират на санито. Още малко ва магазина ще влезне с колата.

То на Кауфланд е нормално да е така. Виж, на MALL-а се надявах да е по-културна работата, обаче пак масово хората си спират под някакъв много странен ъгъл, вместо като бели хора да си оставят тъпите бримчитайки в очертанията на паркомястото. Ебаси мършавата нация, честно. Живеем в град на пълни идиоти.

На тоя/тая дето вчера ми е ударил колата докато е била паркирана и после галантно е изчезнал нанякъде да му се спукат 4-те гуми на тъпата червена кола докато кара на магистралата със 150 дано!

Миналата седмица си намерих огледалото строшено и надрано. Някой/някоя беше го забърсал с поне около 20-на километра в час и, естествено, пак най-галантно беше изчезнал.

Досега съм си намирал по колата червена, синя и зелена боя. И вчера червеното се повтори, чак и бронята ми е откачена.

Не мога да разбера, когато някой не може да кара, защо изобщо се пъне? Аз като съм некадърен да карам самолет НЕ СЕ И НАПЪВАМ да карам самолет. Защо хората, които не могат да карат автомобили толкова много настояват да карат? Да му *** майката...

Нищо да не си купиш в тая държава. Все някой олигофрен ще ти го направи на гъз.

Едит: Не, не паркирам кофти. Никога на забранено място и никога на повече от 5см. от бордюра. Едното удряне на огледалото и едната червена боя са ми от "Лейди Странгфорд". Там просто не е за идиоти, а очевадно такива минават от там.

Ако пък трябва и да си връща количката... още по зле ще е.Така спират на санито. Още малко ва магазина ще влезне с колата.

ако знаеш тук кви ги вършат. Пазарува от магазина с количката и ако е без кола направо с количката си тръгва до вкъщи и после оставя количката някъде на улицата.

Мен пък напоследък неясно защо много ме дразни като видя някой спрял на местата за инвалиди...

И аз така се дразня от такива малоумници. Следната случка - отивам в Баумакс, паркирам близо до Пикадили и гледам един джип си търси място (около мен поне 15 свободни). Паркира до мен, след 10 сек. се премести на парко местото от другия край точно пред мен. После след 15 сек. излезна от това място, почуди се, и накрая паркира на мястото за инвалити. Седя чудя се, и се мая, добре де аджеба, точно до мястото на инвалида има още 10 празни места, защо не паркира на тях. От джипа излиза съответно една тъпа руса овца с друга тъпа овца, може би дъщеря й. Как може от 3 места, но които си паркирал и си стоял по 5 сек. накрая да се лепнеш на мястото за инвалиди. Щях да и направя забележка, но не ми е по душа да се карам с некадърници. :wacko:

Щях да и направя забележка, но не ми е по душа да се карам с некадърници.

Аз пък не пропускам, после питам и охраната на магазина къде блеят и не мислят ли че това също е тяхна работа... или поне да извикат КАТ да санкционират въпросните наглеци

Иам едно приятелче. Кльощаво момче, 2.01м 135кг, тренира плуване, умрял от глад, грам мускул няма по него. Викаме му скЪлЪта. Та... Спираме пред Билллла и 1 Муулю с Гипс5 спира в/у паркомясто за инвалиди. И на скЪлЪта му стана криво, щото момчето е с нежна душица и отиде до Муулюту с паркетното джипче и го попита съвсем учтиво:

- Прощавайте, Вие инвалид ли сте? Да Ви помогна?

- Да ти мязам на инвалид? - бе отговора от селянчето, слизайки от "джипа".

скЪлЪта го изгледа, прецени го с 1 бърз поглед и отвърна:

- А ИСКАШ ЛИ ДА ТА НАПРАА ИНВАЛИВ, ВЕ?! ТА ДА ИМАШ ОПРАВДАНИЕ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ!

Учудващо въздействие има човек, който е близо 3 пъти на твоите размери. Имах чувството, че дори БеЕмВе-то се стресна. :lol:

Миналата седмица си намерих огледалото строшено и надрано. Някой/някоя беше го забърсал с поне около 20-на километра в час и, естествено, пак най-галантно беше изчезнал.

Досега съм си намирал по колата червена, синя и зелена боя. И вчера червеното се повтори, чак и бронята ми е откачена.

Не мога да разбера, когато някой не може да кара, защо изобщо се пъне? Аз като съм некадърен да карам самолет НЕ СЕ И НАПЪВАМ да карам самолет. Защо хората, които не могат да карат автомобили толкова много настояват да карат? Да му *** майката...

Почти всички сме свидетели на такива некадърници - предната ми броня и предния капак са редовните пострадали от разни добре паркиращи "пилоти". В резултат на което муцуната на Клиото е все едно леко ударена с ръба на тигана.

Интересно е, че са ми задирали колата на паркинг 20м на 10м, на който беше паркирана само тя :)

Е вярно, че за задния стоп аз съм си виновен, ама тея катерушки и те да внимават как паркират... :rolleyes:

Еми не, малоумно е. С алфата се старая изобщо да не излизам из града, защото няма да преживея на сребристата й боя да намеря някой друг отенък. Седи барикадирана в двора като французин по времето на Хитлер.

Еми не, малоумно е. С алфата се старая изобщо да не излизам из града, защото няма да преживея на сребристата й боя да намеря някой друг отенък. Седи барикадирана в двора като французин по времето на Хитлер.

На мен ми мина много бързо. Още на 3-4 седмици беше когато прибирах колата в гаража и вече бях набрал смелост и викам "аа ша мине - предния път мине" ... е да ама опря - верно съвсем лека чертичка остана по бронята и то по една пластмаса и като го слезнах и го видях и ми стана лошо... ама ми мина... после и назад като давах един път не се включи парктроника навреме - защото са го сложили прекалено навътре и като давам назад и завивам ама с докрай навъртян волан и понякога не хваща... ама предните 6-7 месеца бях свикнал да не гледам особено внимателно и да го чакам да се разбибитка ако има нещо отзад ама онзи път избипка в момента в който вече беше опряло... Пак леко една пластмасичка само ама си е белязана леко (ако е достатъчно мръсна не личи обаче) :)

Ванка, това беше добро. Не знам истина ли е обаче много ми хареса и сега си го препрочитам :lol:

Тва тоя българския народ са толкоз прости чеее не знам как са оцеляли 1300 години.

Нали се сещаш, че и ти и всичките ти роднини също сте част от този народ ;).

Някой може ли да ми обясни, защо не работят два от трите прелеза :angry1

На 6-ти септември , не работи не знам от колко дни, но от днес не работи и другия до него ( като идвате от МОЛ-а)

Бахти и малоумниците...

Пише, че е повреда на бариерите...

Имам един въпрос за тези, които си пазят колите като светиня. Това са коли, карат се постояно може би, съвсем реално е да има ожулено тук там. Защо се нервирате толкова много ?! Под ожулено нямам предвид нещо огънато или счупено. Това в цял свят е така, във Франция пък да не говорим колко са старателни шофЕрите, като излизат - ако не бутнат по 2 пъти предната и задната кола няма закво да излизаш... :laughing:

И в България няма нужната космическа технология за оправянето им :angry1

Дай да изолираме тъпия Смирненски...

Нямам нерви , втори път днес щяха да ме блъснат там. Някой си мислят, че като са паднали бариерите те са с предимство!!!

И в България няма нужната космическа технология за оправянето им :angry1

Дай да изолираме тъпия Смирненски...

Нямам нерви , втори път днес щяха да ме блъснат там. Някой си мислят, че като са паднали бариерите те са с предимство!!!

мдам и за тва както казват пазиш се и ги пазиш ..... на прелезче трябва се внимава ..... Мен не ми е ясно защо не могат да измислят някво разумно решения на тея прелези ...... А както се вижда потока там е огромен ... каму ли като падне бариерата за 10тина минути се получава много ефектно :)

Защода се измисля нещо? Напълно в реда на нещата си е половин милионен град да се реди и да чака да вдигнат бариерата на прелеза, за да се мине :D

Абе друго си е някой с някакъв локомотив, да си джътка и да гледа как го чакат 100 коли :D

Бива бива , ама с тея прелези съм си скъсил поне няколко години от живота ;)

Също е доста приятно е да идваш и от Кючук Париж към Смирненски , но да не сменяме темата...

мдам и за тва както казват пазиш се и ги пазиш ..... на прелезче трябва се внимава ..... Мен не ми е ясно защо не могат да измислят някво разумно решения на тея прелези ...... А както се вижда потока там е огромен ... каму ли като падне бариерата за 10тина минути се получава много ефектно :)

Другата седмица ще се гледат офертите за идеен проект на Пещерско шосе(т.е. разширяването на отсечката от Васил Априлов до прелеза.

Общо пътното легло ще е над 30 метра широко, всяка посока ще разполага с по 3 ленти( 10.50м), ще има и разделителна ивица със зеленко:)

Стискайте палци ние да спечелим обекта :rolleyes:

* За тези прелези от край време се говори, че ще ги вдигнат на височина..

Да видим кога ще стане.. :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...