pazu Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Ей хост майна .. готян пич си , харесваш ми как мислиш понякога ... ама така като изръсиш нещо ни в клин , ни в ръкав и направо ми идва вдъхновение за ръкопашен бой ... Чопъра 1во вози по-добре от пистов мотор , 2ро е наистина за спокойно каране , 3то маневрен е въпреки вида му , който лъже , 3то пътя се вижда прекрасно и 4то , ако някога изкарам А-категория , определено ще си взема чопър , отколкото някоя тинейджърска изцепка ... пък и чопър 2178 кубика , трябва да върви сравнително добре според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 както и да е , дойдохте на моето проблема беше защо тогава 2мата с нетрообг спорехте как никога не преминавате ограниченията дори е така за проба. Сега сигурно ще ме накараш да търся пост в който си го казал , да ама не помня в коя тема го бяхте изцепили. АЗ това не съм го казвал. Никога не казвай никога има един лаф и поне 100 пъти съм казал че не съм идеален шофьор но ако ще се хващаш за буквата може да пофилософстваме малко. Да не съм застрашил никой защото не съм правил змиорки по магистралата със 180, а не съм и карал над 5 минути с тази скорост така че в най-лошия случай съм изпреварил 5-6 автомобила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 голямо изпитание е да караш с повече от 5минути на магистралата такива страховити дупки има че по-зле от легнал полицай Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 голямо изпитание е да караш с повече от 5минути на магистралата такива страховити дупки има че по-зле от легнал полицай Брат,всяка седмица пътувам Сф-Плд и обратно(студент съм в София) и ти казвам магистралата около пазарджик е едно голямо лаино! Колата подскача накадето си иска и направо не ми се мисли какво си казва един чужденец като види тази 'магистрала' ! С над 120км/ч ако караш ще останеш без бабреци ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 голямо изпитание е да караш с повече от 5минути на магистралата такива страховити дупки има че по-зле от легнал полицай А като караш с поне 200 над 10 минути ти се удължава оная работа с цели 5 см - подозирам че това си искал да кажеш или може би ако караш с под тази скорост ти се смалява пи***та... вероятно едното от 2те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 исках да кажа че тази разбита магистрала е по-зле от Пловдив-Асеновград и може да ти изиграе лоша шега. Да не говорим ако си с мотор Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Личните ми наблюдения са, че окачването на колата има голямо значение на нашата магистрала. С някои коли пазарджишкия участък и с 90км/ч да се вземе е опасно, докато с други 130км/ч (а може и повече дори) си е напълно нормална скорост. За мен проблем на магистралата е, че лентите са само 2 и в дясна средната скорост е около 100, а в лява около 150 и ако искаш да караш със 130 просто си задължен да змиорстваш, а това си е опасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 За мен проблем на магистралата е, че лентите са само 2 и в дясна средната скорост е около 100, а в лява около 150 и ако искаш да караш със 130 просто си задължен да змиорстваш, а това си е опасно. Съгласен съм, но ако е с три ленти, познай къде ще отидат бавните селяци - естествено в средата. Отляво ще бързат със 150-160, а тези със 130 ще изпреварват отдясно. Нещо такова редовно ми се случва на края на магистралата на входа на София. Цървули сме си и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Личните ми наблюдения са, че окачването на колата има голямо значение на нашата магистрала. С някои коли пазарджишкия участък и с 90км/ч да се вземе е опасно, докато с други 130км/ч (а може и повече дори) си е напълно нормална скорост. За мен проблем на магистралата е, че лентите са само 2 и в дясна средната скорост е около 100, а в лява около 150 и ако искаш да караш със 130 просто си задължен да змиорстваш, а това си е опасно. Карам си с 130 км/ч на участъка около Пазарджик. Не знам защо се чувстваш длъжен да им правиш път на тези които са се засилили. Ако има колона от коли или е точно най - разбитият участък си карам в лявата лента. След като всичко е чисто тогава си минавам в дясната лента. Не виждам защо трябва да се съобразявам с тези които са объркали магистралата с автомобилна писта. След като превишават скоростта те трябва да се съобразяват с останалите участници в движението. Нямам намерение да си разбивам колата заради такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Карам си с 130 км/ч на участъка около Пазарджик. Не знам защо се чувстваш длъжен да им правиш път на тези които са се засилили. Ако има колона от коли или е точно най - разбитият участък си карам в лявата лента. След като всичко е чисто тогава си минавам в дясната лента. Не виждам защо трябва да се съобразявам с тези които са объркали магистралата с автомобилна писта. След като превишават скоростта те трябва да се съобразяват с останалите участници в движението. Нямам намерение да си разбивам колата заради такива. Прав си по принцип, ама не карахме ли с повечко миналата седмица към София? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Карам си с 130 км/ч на участъка около Пазарджик. Не знам защо се чувстваш длъжен да им правиш път на тези които са се засилили. Ако има колона от коли или е точно най - разбитият участък си карам в лявата лента. След като всичко е чисто тогава си минавам в дясната лента. Не виждам защо трябва да се съобразявам с тези които са объркали магистралата с автомобилна писта. След като превишават скоростта те трябва да се съобразяват с останалите участници в движението. Нямам намерение да си разбивам колата заради такива. Ами аз път не им правя...просто си карам със 160 в лява лента Така пътуването ми е много по-спокойно от колкото да сменям лентите постоянно. Иначе никога не присвяткам, а си намалям като има някой каращ със смислена скорост в лява лента (т.е. такава, която за момента е по-бърза спрямо движещите се от дясно). Иначе е факт, че все ще се намери някой който си е надънил каручката до дупка и светка ли светка без да се замисли, че няма къде да отидеш. По този повод се сещам за една случка - петък 18:00+ часа София-Пловдив, много тежък трафик. От дясно колона движеща се със 100-110, в ляво 170 минимум и то кола до кола, при което зад мен се лепна някакъв селяк с мерцедес и почна да ми светка...ускорих до 200, от колегиалност уж докато намеря дупка в колоната от дясно да го пусна....в момента, в който го пуснах той се изравни с мен отвори прозореца и развя средни пръсти като даже се опита да ме замери с пластмасова бутилка от кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Аз от Траянова врата до Пазарджик се стремя главно да карам в ляво, понеже от дупките чак ми става гадно.. Със 130-140км/ч да ми се наложи за този участък 4-5пъти да се прибера в дясна лента, като се стремя да не преча никому.. Естествено има и маимуни, които си мислят че като се движат с 180-200км/ч и мигат като луди ще се направят на мъже.. но от тях спасение боя се няма, просто се молиш и двамата да си продължите по пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Добре де, какви кколи карате, че ви друса толкова? Пътя че е калпав, калпав е. Иван че кара Опел - обяснимо е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 По този повод се сещам за една случка - петък 18:00+ часа София-Пловдив, много тежък трафик. От дясно колона движеща се със 100-110, в ляво 170 минимум и то кола до кола, при което зад мен се лепна някакъв селяк с мерцедес и почна да ми светка...ускорих до 200, от колегиалност уж докато намеря дупка в колоната от дясно да го пусна....в момента, в който го пуснах той се изравни с мен отвори прозореца и развя средни пръсти като даже се опита да ме замери с пластмасова бутилка от кола.... Такива селяци с лопата да ги ринеш. Преди месец пътувахме СтЗ към Пловдив и въпреки, че нямаше трафик една X6-ца идва отзад и пресветка, а отдясно на нас две коли и малко увеличихме да минем по-бързо, но ония продължава да се натиска и да пресветва - след това френда, който караше колата му показа среден пръст тъй като се изнерви от селящината на джипарата и после като ни мина джипа хвърли също пластмасова бутилка която баш замалко да мине пред колата.... не ги разбирам тия неща. Хем има коли отдясно хем тоя ти се натиска и пресветка - какво да направиш !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Прав си по принцип, ама не карахме ли с повечко миналата седмица към София? Недей че ще му пропадне теорията как никога ама абсолютно никога не е карал с повече от позволеното....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 като даже се опита да ме замери с пластмасова бутилка от кола.... Ехеее, с 200 само Терминатор и разбира се Чък Норис могат да те оцелят с бутилка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Добре де, какви кколи карате, че ви друса толкова? Пътя че е калпав, калпав е. Иван че кара Опел - обяснимо е. Аз лично карам едно старо Суифтче, но в колкото и коли да съм се возил на този участък си друса в някаква степен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Ами аз за това казах "опита"...това са си 55м/с. Както и да я хвърли най-много на 10м назад да "уцели"...дебили колкото щеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Друса си с каквато и кола да си.Просто това не е магистрала...пред блока ми пътя е по-готин и равен ! Ако на Раптор 'не му друса чак толкова' и това е нормална магистрала,негово мнение.За мен всичко е на кръпки и е шибана история! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Не съм казал нищо различно. Че е супер калпава - така е. Барабар с английския асфалт дори. Все пак нещата опират до окачване. Навремето с Голфа и на мен ми ставаха бъбреците не млечна салата. Доживях обаче вуйчо ми да заспи на 180 за 20 минути и като се събуди не можа да повярва на километража - откъм тишина и спокойствие на колата. Иван да си признае, че ми звънна както беше зад мен и попита защо не карам само в ляво платно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Добре де, какви кколи карате, че ви друса толкова? Пътя че е калпав, калпав е. Иван че кара Опел - обяснимо е. И в моята и на баща ми колата друса там. Друса та дрънка. А ако си с малка кола като мен...имам чувството, че от Крумово ще ми дадат разрешение за полет. И това само при 120, 130. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 И в моята и на баща ми колата друса там. Друса та дрънка. А ако си с малка кола като мен...имам чувството, че от Крумово ще ми дадат разрешение за полет. И това само при 120, 130. Е как да не обичам Октавиана в тоя момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 На четири малки ракии и със 150 с голфа не се чувства толкова друсането бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 На четири малки ракии и със 150 с голфа не се чувства толкова друсането бе Щото при 150 гоУфа излита Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Замисъла на лявата лента(когато са повече от две извън града ) е само за изпреварване. Изпреварваш и след това я освобождаваш. Всички, които имате навика да карате по дълго в нея се замислете в следната ситуация: Карате си с 180+ в лява лента, аз си карам с 100 в дясна и настигам някой, който се движи бавно или е решил да спира.Кво да правя в тази ситуазия???Да спирам ли , да мина в ляво ли??? Следващия път като си карате спокоино в лява лента и настигате колона от дясно се замислете, дали няма някой в нея, който е избрал втория вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.