kolioeng Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 жена ,какво да я правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Тия хора как може да не си гледат знаците за предимство... Снощи карам към васил априлов само, че от страната където не си с предимство(избяга ми името на улицата) и беше изключен светофара. Поглеждам наляво няма коли и минах леко напред, отдясно един бакшиш седи и ме чака, изчаках го аз да мине, но не минава... реших, че ми дава предимство така и тръгнах в същото време и той тръгна. Ако си беше гледал знаците нямаше да се получи такава ситуация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Да ви имам проблемите. Вчера, ранния следобед. Минавам през колелото на SPS-а в Тракия. Посоката ми беше от Тракия (бул. Освобождение, мисля) към Лаута. Веднага щом влезох в кръговото и свих в посока към Лаута пред мен се откри най-невероятната гледка на земята - някакъв идиот на около 50 КАРАШЕ СРЕЩУ МЕН, В ОБРАТНАТА НА КРЪГОВОТО ПОСОКА! Последваха спирачки, спряхме на 3 метра един от друг и на въпросителния ми поглед тип "това наистина ли се случва?" идиота отговори с онзи жест с махане на ръце, значещ "абе, сгафих", но продължи да излиза от кръговото в обратната посока. След това с всички автомобили наоколо седяхме парализирани за около 6-7 секунди, спогледахме се с едни типове от два автомобила, разсмяхме се все едно сме видели Сашка Васева гола и си потеглихме всеки в посоката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Муахааа-ха.Представям си кв'и физиономии е имало.Важното е,че цялата комична ситуация, си е останала комична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Да ви имам проблемите. Вчера, ранния следобед. Минавам през колелото на SPS-а в Тракия. Посоката ми беше от Тракия (бул. Освобождение, мисля) към Лаута. Веднага щом влезох в кръговото и свих в посока към Лаута пред мен се откри най-невероятната гледка на земята - някакъв идиот на около 50 КАРАШЕ СРЕЩУ МЕН, В ОБРАТНАТА НА КРЪГОВОТО ПОСОКА! Последваха спирачки, спряхме на 3 метра един от друг и на въпросителния ми поглед тип "това наистина ли се случва?" идиота отговори с онзи жест с махане на ръце, значещ "абе, сгафих", но продължи да излиза от кръговото в обратната посока. След това с всички автомобили наоколо седяхме парализирани за около 6-7 секунди, спогледахме се с едни типове от два автомобила, разсмяхме се все едно сме видели Сашка Васева гола и си потеглихме всеки в посоката... При мен стана подобна случка, ама на колелото за САНИ в Тракия. Лелката идваща ОТ САНИ, вместо да продължи направо, да влезе в колелото и да завие на ляво към пощата, тя директно зави на ляво в НАСРЕЩНОТО на ония ми ти 3 лентов булевард, после хоп в колелото, ама и там беше насрещното и ЧАК тогава към пощата. Ебаси цирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 При мен стана подобна случка, ама на колелото за САНИ в Тракия. На същото колело миналата неделя към 21:00 часа точно се канех да правя ляв завой и да отивам към Сани и гледам едно бусче без пуснати светлини да прави също ляв завой от насрещното Същата ситуация като на PlayMate Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Аз пък на същото колело в движението което е посока СПС , миналият петък се бях засилил за София във 4ри сутринта и гледам човек със зелена жилетка на пътя , но от лявата страна , минавам аз по в дясно , щото палка не видях и изкочи още един със зелена жилетка ... приближих се и какво да видя . Двама типа ми ръкомахат в знак да се престроя в дясно и след тях една машина (движеща се в обратното !) без никаква светлинна сигнализация - полага маркировка ... бахти , човек вече да го е страх да си пусне радиото , само и само да не се заблее , заради такива кауни като тея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Като гледах темата за катастрофите и ... Точно минава покрай УХТ посока Герджика по бул. Марица.Карам си нормално с почти 60 км/ч ама имаше спрели коли точно преди моста на УХТ и съм в най-лява лента.Точно там където се появява буфера м/у лентите с тревната площ един мотоциклетист с пистова машина така мина покрай мен (с над 100 км/ч така по преценка моя), че ме стресна. Беше по джапанки, без касака, по фланелка и бермуди. Бях погледнал в огледалото 2-3 секунди преди това, но не го бях видя (нося вина), но мисълта ми е... те никога не ти бипват или не изчакват да погледнеш след още 3-4 секунди в огледалото или поне фара на мотора да ти привлече вниманието в огледалото. Винаги си правят каквото са намислили, той още отдолу сигурно ме е видял и се е пънал да ме мине преди влизането под моста.И за какво?Ако бяхме стигнали буфера между платната щеше да падне, ако бях кривнал с волана щеше пак да падне. При тази скорост, вероятно щеше да умре момчето. Откачена работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Бях погледнал в огледалото 2-3 секунди преди това, но не го бях видя (нося вина), но мисълта ми е... те никога не ти бипват или не изчакват да погледнеш след още 3-4 секунди в огледалото или поне фара на мотора да ти привлече вниманието в огледалото.Винаги си правят каквото са намислили, той още отдолу сигурно ме е видял и се е пънал да ме мине преди влизането под моста.И за какво?Ако бяхме стигнали буфера между платната щеше да падне, ако бях кривнал с волана щеше пак да падне. При тази скорост, вероятно щеше да умре момчето. Не - те смятат че всички други са длъжни да ги виждат и да им правят път - хронична диагноза Затопли ли се времето - очите в колата на 18, защото плъзват тези най-опасни участници в движението. По-мъдрите от тях поне карат с включенм фар на дълги, но и това не е гаранция. Все пак коментирахме вече въпроса, че в крайна сметка шофьора на автомобил колкото и да е съвестен се случва да не поглежда там откъдето не очаква, че е възможно да му налети нещо. Беше по джапанки, без касака, по фланелка и бермуди. Този синдром не е за коментар. Вуйчо ми като хирург ми е обяснявал в детайли какво си причиняват подобни умници. За щастие все по-чест ми се случва да виждам по улиците мотористи с правилна предпазна екипировка, често и доста скъпа. Чест им прави на такива момчета, че така се грижат за собствената си сигурност. Останалите идиоти, които с 1100 кубика прасе между краката се мислят за invincible и са с екипа, който си описал за мен лично са убийци/самоубийци, които трябва да бъдат лишени от права да управляват мотор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Ако само мотористите караха на фарове, а не всички, щяха доста по-лесно да се забелязват. Сега просто влизат в общия светлинен фон и файда никаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Трябва да има толерантност. Да не говорим за тия пък дето караме от време на време скутер - все едно ни няма на пътя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 Трябва да има толерантност. Да не говорим за тия пък дето караме от време на време скутер - все едно ни няма на пътя. Нищо лично ама защото се чувствате невидими затова. Днес един такъв слалом направи между колите след тунела че ми скри шапката. Нито го видях откъде дойде нито видях къде се изгуби но определено за него платна нямаше - къде тротоар, къде платната - през всяка дупка се вреше... Познай имаше ли каска Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Нищо лично ама защото се чувствате невидими затова. Днес един такъв слалом направи между колите след тунела че ми скри шапката. Нито го видях откъде дойде нито видях къде се изгуби но определено за него платна нямаше - къде тротоар, къде платната - през всяка дупка се вреше... Познай имаше ли каска Е да ама аз лично скутера го карам както си карам колата. Т.е. в средата на лентата и все има някой глупак дето или не ме вижда или нарочно не ме вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Забелязвате ли че тези дни е доста по спокойно .... заминаха ли на някъде ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Нали знаеш, че през лятото простотията се изнася към бургарския район Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Странно , но уж криза имало , ала-бала - та за това си викам - няма да е заради Източните щати , а сутринта и след 17ч е поне 100% по спокойно от Май месец примерно... Явно хората са безработни и си стоят в къщи. ( което не е за смях ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Няма майтап - и работа няма и кинти няма. _____________________________________ А, да!Ходете пеша та да има къде да спирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 A и времето е хубаво, до центъра се стига за около 30 минути и т.н. Слизайте от колите вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 A и времето е хубаво, до центъра се стига за около 30 минути и т.н. Слизайте от колите вече Да бе върви му се на някой в тая жега пеша Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ето една нарушителка която заснех днес ляв завой пак http://vbox7.com/play:1bae02c9 общо зето + Жена + + РУСА !!! + ДЕСЕН ВОЛАН + Говори по телефона + ляв завой от сердна лента Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ето една нарушителка която заснех днес Не е като да е единствената. Но не е чак толкова за порицание защото: 1. няма други преди нея на светофара (т.е. ако преди нея колата тръгне да завива наляво 2рата кола ще блокира лентата, докато така освобождава място да се минава напред) 2. въпросното кръстовище позволява едновременно да завиват наляво 2 коли 3. дръпна се достатъчно напред и зави леко за да може минаващите направо да продължат без да им пречи 4. поне правеше ляв завой а не обратен Дразнещо е когато запушат кръстовището и пречат а тази не пречеше изобщо. Верно мина малко по-бавно отколкото ако би продължила напред, но не е като да задръсти движението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 djadomraz, май и ти имаш нужда от един опреснителен курс, особено след прочита на 4-та точка. Нещо много ниско си свалил нивото Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Съгласен съм с Дядо Мраз и по 4-те точки...и аз завивам наляво от средна лента на трилентов път - много повече време се пести и не пречиш на продължаващите направо,сигурен съм,че и голяма част от тук пишещите също го правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Съгласен съм с Дядо Мраз и по 4-те точки...и аз редовно завивам наляво от средна лента на трилентов път - много повече време се пести и не пречиш на продължаващите направо,сигурен съм,че и голяма част от тук пишещите също го правят. Ала бала, като се наредят още 2-3-ма уплътняващи времето и останалите зад тях го духат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ала бала, като се наредят още 2-3-ма уплътняващи времето и останалите зад тях го духат. Интересно защо от Васил Априлов към България никога не се е получавало да го духат останалите на другите големи булеварди не вярвам да е по-различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.