PlayMate Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Това вече наистина не съм предполагал, че ще ми се случи! Тъй като един познат искаше колата ми на заем, одеве от офиса отидох до вкъщи, за да я взема барабар с документите й. Тръгвам да пресичам колелото на панаира през пешеходната пътека, при което изведнъж чувам мощен клаксон в ляво от мен (не откъм колелото, а откъм бул. България). Както казваше Вучков - чувам и не вярвам на очите си. Обръщам се и виждам някакъв тип в Каптива как се размахва и ме гледа. Спрях се, като кореняк пловдичанин го попитах 'Какъв е проблемът?', а той взе да псува и да ми показва да се махна от пътя. Беше с жена си и някакво малко дете на задната седалка. Не, жена му не раждаше. Приближих се към шофьорската врата, за да му кажа засвидетелствам, че е абсолютен австралопитек и той използва момента да тръгне, почти ме изблъска (колата мина на 3-4 см. от мен) и с мръсна газ тръгна към кръстовището при което видя, че явно няма да може да мине защото идват автомобили и наби спирачките, гледайки ме в страничното огледало. Аз като съвестен гражданин му показах един хубав пловдивски среден пръст. Точно в този момент фокусирах регистрационната табела на Каптивата - от Бургас беше. 'Що не каза така още от началото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Много кредити им раздадоха на тези земеделски стопани.... Много.... Айде този с Каптива, ама масово си накупиха Хх Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Много кредити им раздадоха на тези земеделски стопани.... Много.... Айде този с Каптива, ама масово си накупиха Хх Не знам, може и с труд да си е заработил колата, няма от къде да знам. Но съм наистина потресен. Всичко друго съм виждал и очаквал от родните шофьори, но да ми свирят, че пресичам на пешеходна пътека наистина ми дойде в повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Шофьорите на евтини джипки само с предно и тези на мини-ванчета и 7местни катафалки са най-опасни...това са мъже скопени от жените си, минали 50-така най-често дето ги е яд на жена им, на тъпата кола за която са дали един чувал пари, а е смотана, на тях си, че вече не са млади и накрая им излизат другите виновни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 host, много си проницателен и много ги разбираш нещата. Да не би да учиш изключително реномираната "Психология" в ПУ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 host, много си проницателен и много ги разбираш нещата. Да не би да учиш изключително реномираната "Психология" в ПУ? Ха, ха, ха ... не. Ван ли караш?Или Каптива?Ако караш Каптива Спорт по-добре си мълчи, че е 140-50 к.с. скопен псевдо джип с предно... ама е спортен и това два право на засичане, качване на тротоар, недаване на предимство... всички шофьори на Каптиви го правят, при това с нагло отношение тип "всеки ми е длъжен". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Днес за пореден път станах свидетел на безкрайното нахалство на шофьор от градския транспорт. Не мога да спра да се учудвам на това - след като не са пряко заинтересовани да стигнат с 10 минути по-рано защо аджеба го правят. Та случката е следната - около 17:00 на кръстовището на 6ти септември и Цар Борис, светва ми на мен зеленото на 6ти септември съм, но от Панаира продължават да се идват минаващи на червено автобуси... 3 автобуса + 1 кола след първия. Е това не го разбирам. Защо аджеба минава на червено и то ТОЛКОВА червено че първата кола по 6ти септември мина когато от зеленото оставаха 8 секунди. Няма ли най-сетне да сложат камери по разни ключови кръстовища и да почнат да взимат книжките на такива идиоти? А специално за професионални шофьори надявам се и глоба в размер на годишната им заплата защото е недопустимо човек който с това си вади хляба дотолкова да не спазва правилата за движение. Нали ужким хората които карат най-много са най-колегиални и прочее или си остава на ужким? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Още по-готино е когато не спират на спирките, а в средната лента на булевардите - така, че да могат да запушат движението на булеварда. Говоря за случаите, в които има физическа възможност автобуса да спре в дясно, точно до спирката, а не за спирката след тунела, където благодарение на бакшишите и един автобус не може да се събере. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ами нахалите на Авеню, Вижън и Бачи?Дето не правят само една лента за спиране ами две, чак до средна.И вечер даже си маневрират на заден в средна лента?!>?!?!?!?! ________________________ Да и Аладин-а, него го бях пропуснал.Докато не започнат да слагат камери на кръстовищата и да имат яко гонка като вътрешна организация МВР няма да я бъде явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Не знам къде са изброените от теб заведения, но веднага се сетих за онова гадно нещо "Аладин" тук до пл. Съединение, където вечер съм виждал как полицейска кола спира на втора линия, за да си натъпчат полицаите дебелите мазни задници с дюнери. Като цяло изключително много ме дразни положението на този "Аладин" и нехайството на полицията и общината по този проблем. Не може централен булевард в Пловдив да бъде еднолентов денем и нощем, само за да може някакви селяндури да си паркират голфовете и да черпят Мара и Фарфолнея с виртуозните от кулинарна гледна точка дюнери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 ...Мара и Фарфолнея... [offtopic] Мара и коя!? :Д [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Маика им стара,тези боклуци се научиха от лява лента на Сточна гара(посока надлез родопи)(макар,че вече към военна е отворено) да цепят направо и да влизат в чужда лента...полудявам,всеки път зверски клаксон и псувни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Намирам се на една тясна и еднопосочна улица... и гледам г/д до моята кола паркирана една нова Це класа. До нея 2ма човека, единият се хвали, че е новичка. В същото време от правилната посока на улицата идва едно ауди, а от грешната посока идва видимо младок с опел. Явно младокът реши да се направи на оборотен и реши, че може да мине, но резултатът беше, че спря точно пред аудито и зажули новичката Це класа... Внимаваите бе хора... Ако беше малко по-нагоре щеше да е моята кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Остана ли да провериш после дали е оцелял въпросния младеж или не ти се чакаше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Ебахти густото е да правиш змиорки с бус , днеска се бутах като последният селянин с един бял фиат дукато 90та набор , всеки надъхан старец даваше път , а младоците само свиреха ... ама нищо не правят .. то с тоя теглич отзад дето го имам .. какво ли ще и направят :laughing: ПП. За пълно густо на обяд минах по любимите ни кръстовища дето някой изверги правят ляв завой от средна лента при положение че няма къде да отидат , както и естествено по руски и 6ти септември за да видя като как ще минават на явно червено вече ... резултата беше аз с пълна газ потеглям и с ръката на клаксона , съответно един с едно бмв си остави гумите но отпраши , а тоя зад него накова яко спирачки и след това ... ме сърбя гъза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 ...всеки надъхан старец даваше път , а младоците само свиреха ... Теб към кои да те сложим - към старците или младоците? Или вече си влезнал в средната възраст? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Аз съм играч Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Страшен си Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 ПП. За пълно густо на обяд минах по любимите ни кръстовища дето някой изверги правят ляв завой от средна лента при положение че няма къде да отидат , както и естествено по руски и 6ти септември за да видя като как ще минават на явно червено вече ... резултата беше аз с пълна газ потеглям и с ръката на клаксона , съответно един с едно бмв си остави гумите но отпраши , а тоя зад него накова яко спирачки и след това ... ме сърбя гъза E те за това искам да те почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Няма да те върна , а по между другото ето го звяра Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Въпреки разликата в годините, като се обичате... вземете се.Айде честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpfc1990 Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Не знам къде са изброените от теб заведения, но веднага се сетих за онова гадно нещо "Аладин" тук до пл. Съединение, където вечер съм виждал как полицейска кола спира на втора линия, за да си натъпчат полицаите дебелите мазни задници с дюнери. Като цяло изключително много ме дразни положението на този "Аладин" и нехайството на полицията и общината по този проблем. Не може централен булевард в Пловдив да бъде еднолентов денем и нощем, само за да може някакви селяндури да си паркират голфовете и да черпят Мара и Фарфолнея с виртуозните от кулинарна гледна точка дюнери. Вчера паяците се бяха разшавали малко на това място и повдигаха предизборно на залюханите хапващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Преди 30 мин, правя забележка на един ДИВ СЕЛСКИ БЕК, че е паркирал на място за инвалиди пред BILLA 2 , и той вместо да се премести ,а още беше в колата, почва да ми се дърви. Малко ми остана да му тегля един прав,ама ще падна на неговото ниво.Казах и на охраната ,ама същия ефект. Късно ми дойде на ума да му мина колата по дължина с ключа ,да му оставя мил спомен дей............. тъпата държава ,и нищо не можеш да направиш законово, дей........ тъпия анадолкси вилает дето сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Преди 30 мин, правя забележка на един ДИВ СЕЛСКИ БЕК, че е паркирал на място за инвалиди пред BILLA 2 , и той вместо да се премести ,а още беше в колата, почва да ми се дърви. Малко ми остана да му тегля един прав,ама ще падна на неговото ниво.Казах и на охраната ,ама същия ефект. Късно ми дойде на ума да му мина колата по дължина с ключа ,да му оставя мил спомен дей............. тъпата държава ,и нищо не можеш да направиш законово, дей........ тъпия анадолкси вилает дето сме Охраната са тъпанари и само вдигат ръце "ми ние какво да направим"... един път пред Билла 1 им вдигнах скандал че ми писна да гледам спрели коли отстрани на алеята на разни "патрони" и че аз от тук насетне мисля да си паркирам колата ЦЕНТРАЛНО пред вратата щото аз също съм гъзар и май и управителя го чу това. Следващия път като бях там имаше насложени саксии по средата и разграфени места за инвалиди. Не че не на някой му пука и там спират само инвалиди, не че пред саксиите пак не спират... изобщо охраната там са на принципа "не ми плащат достатъчно да се занимавам с това"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Вчера една хубава мацка така щях да я отнеса на Хр. Ботев към сточна гара. Карам в дясната лента за десен завой по Цанов и около спирката виждам , че остават 7 сек. и давам газ, при което един нисан микра намалявайки ме засича (по дяволите светеха и стоповете). Набивам спирачки и клаксон , при което тя явно решила,че светофара ще я хване ,започва да намалява. Изпреварвам я и ме хваща светофара . Спирам й отляво . Поглеждам я, а тя ми прави мили физиономии.Както и да е майната му ще продължа направо си мисля. Светва секцията за надясно и онази мадама, чудейки се малко се престроява пред мен . Поглеждам в огледалата отзад никои и аиде десен завой по Цанов. Нямаше никакво движение, никакъв трафик и как й дойдоха тези изпълнения , още не ми го побира главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.