бат Ицо Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Аз досега не съм видял линейка да си я карат за кеф из града Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Днес на Сточна идвайки от Централна на колко селяния се нагледах.Ебахти и задръстването първо (11:00), второ всеки малоумник със служебна кола се прави на интересен.Двама чичковци 45-50г. със служебките единия от Авксентий другия от "Плазма" и двамата хак засичат пича при който се возя и правят по още една лента на средната и се натискат кой пръв да го засече.Единия го пусна моя човек другия продължи да нахалства едва ли не, че е с правото си, накрая нашия се изряза и го затвори зад него.И както вече се приближаваме към светофара един "пич" - пак чичка стабилно над 40г. говори си по телефона нашия (предните двама и те) и точно покрай дясното платно дето е в ремонт нашия си прави ново дясно като се навира на една боя от тия в средна лента.И то не бавно...не...пича кара рали "Дакара", баце С някав засран Меган (старичък преди 2000г.).И след това...черешката просто на тортичката.Всичките миндили се изнасят от средна лента с 20 (двадесет) километра в час.Не можех да повярвам.НИКАКВА ЕФЕКТИВНОСТ НА ТРАФИКА.КАТО МИНДИЛИ КАРАТ КАТО Е ПРАЗНО, ПОСЛЕ В ЗАДРЪСТВАНЕТО ВСЕКИ Е ШЕФЧЕ И С ПРЕДИМСТВО. Няма такова просто животно като българския шофьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Хабсолютно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Относно мигачите..мен ме дразни, когато в 2-те десни ленти са се събрали повечко коли, а в 1-ва лява, където може да завива, може и направо да кара, седи един и не е дал мигач... Съответно се надявам да тръгне направо и се забивам зад него. Светофара светва зелено, той тръгва еваш еваш, тогава дава мигач за наляво и спира да изчака насрещното движение.., съответно и аз почвам да чакам с него.. Това редовно ми го правят на Четвъртък пазара като се прибирам към Гребната. Ама вече се изхитрявам и минавам покрай Марица. Поне няма светофари и си шпоря до долу. Иначе вчера щях да катурна един моторист. Седя си аз първа кола да продължа по 6-ти септември на ресторант Стадиона. Поглеждам 1-2 пъти в огледалата и като светва оранжевото тръгвам, един отдясно ме понатисна, та мръднах леко вляво, може би с 10 см. Тая маневра замалко да ми струва лявото огледало. А точно 2 секунди преди това го нямаше моториста. С някво чупено скутерче, без каска и с мадама отзад, също без каска. Ебаси донорите са някои от двуколесните. Шари си, все едно е безсмъртен. Само като се сетя надолу какви шахти има и как се избегват в последния момент. Само за мотористи е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 От доста време повече чета и по-рядко пиша , но ми стана интересно djadomraz ти освен да търкаш клавиатурата друго правиш ли ? В двете теми за змиорките и за катастрофите все си първи запален търкаш тази клавиатура , а в действителност направил ли си нещо ? Не се заяждам просто ми е любопитно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 От доста време повече чета и по-рядко пиша , но ми стана интересно djadomraz ти освен да търкаш клавиатурата друго правиш ли ? В двете теми за змиорките и за катастрофите все си първи запален търкаш тази клавиатура , а в действителност направил ли си нещо ? Не се заяждам просто ми е любопитно . Какво имаш предвид по това дали прави нещо ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 От доста време повече чета и по-рядко пиша , но ми стана интересно djadomraz ти освен да търкаш клавиатурата друго правиш ли ? В двете теми за змиорките и за катастрофите все си първи запален търкаш тази клавиатура , а в действителност направил ли си нещо ? Не се заяждам просто ми е любопитно . Като какво например? Да блъсна някой нарочно, да утрепя някой или какво? Освен да го псувам евентуално да бибиткам и да се нервирам мислиш ли че е нормална реакция да слезна от колата и да тръгна да се бия? Като казвам че ми идва да взема някой по-стар джип и да блъскам минаващите на червено смяташ ли че имам предвид че утре ще взема пачката и ще ида да го купя? Наистина много ме дразнят разни просташки номера и тъпи изпълнения и си ги псувам колкото си искам а като ми дойде малко в повече почвам и да им бибиткам... Нямам оръжие слава богу та да почна да ги стрелям в движение - ти можеш ли да ми уредиш едно разрешително? (или може би жълта книжка) А колкото за онзи дето беше отнесал жената на тротоара - ДА, ако това беше МОЯТА жена наистина щях да му налетя и господ да му е на помощ (или може би на мен на помощ), защото блъснатата жена (което няма абсолютно никаква вина освен че е била на грешния тротоар докато въпросното пишлеме се е изявявало като състезател) ако има травма на прешлен от гръбначния стълб може да остане инвалид до края на живота си, и ДА наистина бих се постарал той да бъде в същото положение. Това отговори ли ти на въпроса? ----------------- PS: Прегледах последните няколко страници и от 2те теми и не виждам да съм пръв винаги особено пък в другата тема имам 1-2 поста на 5 страници, защо реши че аз съм най-големия писач? Друг въпрос - когато някое дете е направило беля и бабите коментират "ей такова да го хванеш да го утрепеш" - смяташ ли че това го мислят в буквалния смисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 djadomraz за стария джип не е лошо от към идея . Аз като си чакам културно на светофара докато дойде моя ред и като светне зелено някой тарикат винаги се опитва да се промъкне на червено в този случай тръгвам с въртежи и яко надут клаксон или просто се засилвам към него яко да му изтръпне под лъжичката . За бабите няма да го убият , но може да му поотупат праха Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Не пиша за змиорките ами малко да вляза в положението на хората по работа с колите на пътя. Преди малко ходих до ЕКОНТ до х-л Родопи да взимам колет с наложен платеж.Дали са ми точни пари и аз си взимам ключа от колата, очилата, документите, тия пари и тръгвам. 1-во УЖАСЕН ТРАФИК 2-ро Пътя точно до офиса им ми изби всички пломби, карах на първа и имах чувството, че разглабям колата. 3-то сега е найхубавото > Чакам на касата за клиенти като тиквеник, първо не може да ми намерят пратката (хитреца който я поръча дал името на друг човек(този на който е на адреса ама пак е обърквация), освен това не ми е казал името на пращащия, а на Сакъзов 13 имаха 8 пратки.Реплика от момчето в офиса "Еми виж сам на монитора дали ще си я познаеш." - добре, че беше той свестен.Та, звъним на хубавеца казва той, че на чуждо име.Носи момчето пратката, вадя паричките и аха да ми се изплъзне от устата "Благодаря за разбирането и лека работа" излиза, че е има-няма 10-на лева отгоре, с доставката и наложния платеж, скапаната пратка. ВСИЧКИ ДЯВОЛИ МИ СЕ КАЧИХА В ГЛАВАТА/КОЛАТА.Прас врата, пали, газ...ама като видях пак ония "страхопочитаеми"-те дупки малко ми мина мерака.После в задръстването пак вече ми идеше да прекратя съществуването на всеки един водач на МПС около мен - освен това един бус 5 (пет) пъти ме засече последователно като намаляше и ускоряваше.Почти ми мина и се сетих колко бензин съм изгорил, че трябва да се върна до нас и да отида пак...ТОЛКОВА МЕ Е ЯД НА ТАКИВА ХОРА!!!!Той умника дал Сакъзов като адрес да не разкарвал момчетата, да не дойдела много скъпа доставката.АБЕ ХИТЪР, ЩО МИСЛИШ ЗА ХОРАТА.НАЛИ Е ДОСТАВКА ДО ВРАРА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ.Ебаси, ей от такива чувствителни и мислещи стават простотии само.Даваш точния адрес, питаш изпращащия с коя фирма и за какви парички идва до тебе и толкова.Сега ще излезе двойно само да си платя бензина за тия разкарвания, още повече... сега съм в сесия - не работя, и ми е далече последния изпит - ама времето кой го слага в тия неща?!Никой няма да ми върне целия предиобяд. Та, за всички работещи и движещи се със служебни МПС-та, пак ще ви псувам и ще ви се ядосвам ама понякога ви разбирам (не съм го осъзнал горното днес, просто реших да го отбележа). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 djadomraz за стария джип не е лошо от към идея . Аз като си чакам културно на светофара докато дойде моя ред и като светне зелено някой тарикат винаги се опитва да се промъкне на червено в този случай тръгвам с въртежи и яко надут клаксон или просто се засилвам към него яко да му изтръпне под лъжичката . За бабите няма да го убият , но може да му поотупат праха Е за това говорим! И аз действам по същия начин , но няма ефект.... посе според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Снощи към 2-3 часа умрял от глад пътувам от централна гара към макдоналдс и вече на светофара на сточна гара се усетих че платното от светофара до военна болница е затворено. Таман почнах да се замислям за най-пряк път до макдоналдс и един бакшиш ми показа нагледно най-прекия път - в насрещното , само 1-2 секунди ми трябваха за размисъл и тръгнах след него , гледам си в огледалото още един башиш зад мен кара, даже се и напъва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 @host, карай го по-спокойно, че така се хващат почти всички болести...като се нервиш ежедневно. И аз бях така преди години, палех от най-малкото, но по едно време си казах "Защо всъщност се ядосвам постфактум? Мога ли да променя нещо с това ядосване....не? Ами тогава няма смисъл да си хабя нервите...". И сега, дори някой да ми ги пили бавно и гадно по пътя (и не само по пътищата, ами и изобщо) - карам си полека....псувам си го наум пак полекичка и при първия възможен момент гледам да съм най-далече от него. А иначе от едно твое изречение: ...Прас врата, пали, газ...ама като видях пак ония "страхопочитаеми"-те дупки малко ми мина мерака.... ....си вадя извода, че е добре дупките да си ги има, понеже се справят прекрасно с охлаждането на страстите и допринасят за ниската скорост по пътищата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Това ми напомня за подписа,на един колега от форума(не помня кой точно),че България е единствената страна, в която докато караш в насрещното може да те блъснат отзад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Снощи към 2-3 часа умрял от глад пътувам от централна гара към макдоналдс и вече на светофара на сточна гара се усетих че платното от светофара до военна болница е затворено. Таман почнах да се замислям за най-пряк път до макдоналдс и един бакшиш ми показа нагледно най-прекия път - в насрещното , само 1-2 секунди ми трябваха за размисъл и тръгнах след него , гледам си в огледалото още един башиш зад мен кара, даже се и напъва... Свиваш към мебелна къща и веднага след след като минеш под надлеза правиш ляв завой . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 2-ри курс до там, вече успешен. Ама аз не се паля от това как ме засичат и ме нервят по пътя.Дразни ме, но чак да ме изкара извън кожата ми.И профисонално като си е в моята сфера не се впрягам..., но когато става въпрос за елементарни неща които е трябвало някой да направи, и после мен ме нахендря да му върша сложните простотии и ми губи времето, парите и нервите...тогава вече съм много докачлив.В случая се касаеше само по телефона да се разберат с изпращача на частите да се доставят като хората, не с 1000 врътки. И сега на връщане един г-н със софийска е60 (сегашната 5-ца нали така я водят?!) как ме засече на Авксентий.Пълен вътре той с 4 пасажера (1 отпред, 3-ма отзад) и от една от пресечките излиза.Видя ме, че съм близо - само миг почудване - и се изряза.Карам си аз зад него и се хиля.То бива да си тъп...ама толкова пък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 djadomraz за стария джип не е лошо от към идея . Абе не е много нормална постъпка въпреки че на моменти си мисля че такъв кеф би било да тресна някой нахалник. Преди време един на кръстовището на руски и 6ти септ. не само ме запуши ами и като се разбибитках ми показа среден пръст. Ей такъв в кеф бих го центрирал хубаво. Иначе host, кажи ми как може да си такъв образцов заплес да вземеш ТОЧНА СУМА и да нямаш 10тина лв в джоба отгоре за да си спестиш разкарването за 2ри път Иначе е много прав Midex, пробвах няколко дни като съм по-отпочинал даже да не псувам нахалниците и някак по-малко се ядосвах. Дори това че го "благославям" някак добавя към напрежението а ако го пропуснеш и се концентрирам над музиката и след това съм по-спокоен. Само че има такива изпълнения които колкото и да се мъча не мога да ги пропусна, вкл. жена ми която се ядосва защото малкия вземе да научи някоя и друга интересна думичка онзи ден и тя го "уреди" един Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 аз пък напоследък отново пешкам повечко. за пореден път установявам че харча по-малко нерви и по-малко време неясно как. е разни заплеси се пробват да ме убият от време на време, но засега неуспешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Нормално е човек да види няква миндилщина един път седмично, ама такова нещо не е било майна. На уличката пред трети корпус на ТУ, която е еднопосочна 2 ДВЕ каки искаха да минат в насрещното. Едната се отказа, а другата нахално мина, като порядъчно задра цялата дясна част на една фиестичка. И после на светофара на Сточна гара - прибирам се аз към Тракия и други две тъпи овце, едната дори говорише по телефона. От най-лявата лента тръгват направо и човека до тях за малко не се нахендри в мен. Гледам ги ....еми нямаше по-тъп ОВЧИ поглед майна. От ония дето си нагазил стабилно в акитата, ама не знаеш кво става. Няма такива тъпи овце. По принцип вече почти не се ядосвам като карам, ама такива неща наистина те изкарват извън релси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Дам ,най интересния е тоя поглед на жената когато не знае закво и си я насвирил доволно на пътя. Седи ,кара си и те гледа с ококорени очи и се чуди. Чуди се ама не знаеш кво си мисли. Дали си казва "тоя па сега за кво ми бипка ,ко съм напраила пак" или си мисли "бе тоя май не го знам ,или съм забравила че го позванам..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Дедо...беше 09:00, тогава обикновенно спя!Както бях написал бях взел документите, парите за патката, очила и ключовете за колата.Освен това, ако беше по работа и са оборотни, ти какво...лични ли щеше да дадеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalunec89 Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Нормално е човек да види няква миндилщина един път седмично, ама такова нещо не е било майна. На уличката пред трети корпус на ТУ, която е еднопосочна 2 ДВЕ каки искаха да минат в насрещното. Едната се отказа, а другата нахално мина, като порядъчно задра цялата дясна част на една фиестичка. И после на светофара на Сточна гара - прибирам се аз към Тракия и други две тъпи овце, едната дори говорише по телефона. От най-лявата лента тръгват направо и човека до тях за малко не се нахендри в мен. Гледам ги ....еми нямаше по-тъп ОВЧИ поглед майна. От ония дето си нагазил стабилно в акитата, ама не знаеш кво става. Няма такива тъпи овце. По принцип вече почти не се ядосвам като карам, ама такива неща наистина те изкарват извън релси. Чефо,това всеки ден на сточна гара го виждам,педерасите нарочно се редят в наи лявата лента,надуваи клаксона до краи да се сещат селяните ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Чефо,това всеки ден на сточна гара го виждам,педерасите нарочно се редят в наи лявата лента,надуваи клаксона до краи да се сещат селяните ! Решила да го направи. Еми поне газ до ламарината и да я няма макя и свинска. Аз съм го правил един път така тоя трик, ама тогава последния момент си промених решението. А онова за насрещното. Нямам думи. 5 минути говорих с един преподавател и цирковете станаха. Не знам как ще се почуства собственика на Фиестчиката. Аз за това никога не паркирам близо до 3-ти или 4-ти корпус. Може да повървя 50 метра ама е по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Днес завивам от сточна гара към тримонциум, пред мен имаше някакъв педал, който решил да кара с 20 на средата между лявата и средната лента. Свирих, мигах - никаква реакция. Накрая не издържах, газ до дупка в най-дясна лента да го изпреварвам, след няколко секунди един бакшиш пусна авариините и ми запуши лентата, пускам мигача да ходя наляво и в същото време оня педал реши да се изреже само и само да не мина пред него. Бива ли такава простотия - това да вземеш един краз и да ги мачкаш такива. Нарочно карат така да дразнят останалите селяните тъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Дедо...беше 09:00, тогава обикновенно спя!Както бях написал бях взел документите, парите за патката, очила и ключовете за колата.Освен това, ако беше по работа и са оборотни, ти какво...лични ли щеше да дадеш? Ми да Обаждам се, обяснявам им че са ми дали по-малко и после ще им донеса фактурата, давам от моите в джоба и готово - няма да се връщам я Струва ми се че днес не ти е ден и събуждането рано донякъде обяснява "прекрасното" ти настроение... напълно те разбирам Иначе за спането - не знам кога си лягаш обаче аз да стана в 9 трябва да умират хора направо (т.е. да стана и да отида някъде, иначе да стана и да ида до компютъра, да се логна в някой сървър и да пипна нещо дребно и после да заспя пак се случва редовно) --------------- За пореден път се убедих че съм прав - натиска ми се днес 1 - нищо, пускам го... минавам си спокойно и до минута ми е минало... 2ри прави подобно - тегля му 1 майна.. после още 5 минути ми е едно криво такова... обаче КАК да не му теглиш една хубава "благословия" когато един е спрял така че да пречи по-хубаво, защото го мързи да спре 10 метра по-надолу а втори се натиска да мине като че ли ако успее да те изпревари отдясно и оная му работа моментално ще порастне с 10 см... как да ги пропуснеш и 2мата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Че и аз съм си виновен, че не взех пари - да.Обаче не съм длъжен да нося колкото имах в джоба толкоз.Не съм аз кривия. ___________________ Легнах аз да си отспя следобяда...няма братче.1-во телефончето е светкало 15-на минути ще ме търся (ама аз съм спрял звука като умен човек), да обаче РС-то не съм изключил звуковия сигнал за мейл.ДЗЪН.Имате мейл за интервю за работа...хубу поглеждаме и кой е звънял, чуваме го (че трябва да сложа на шведката 10w60 днеска ми напомня) и пак в леглото (ама съм включил вибрацията вече).Хоп, след 45 минути още един мейл, пак за работа от друга фирмичка да им попълня формуляр.Попълвам го, измивам се...хоп, телефона пак (разни лични глупости). Айде към питбокс-а. И се почва. Един ТИР спрял с повреда (тече масло) на В.Априлов по посока Царацово. После една мацка караше с 30 (тридесет) км/ч на извънградско и направи колона. На връщане в Плд точно на бул. Марица зад УХТ (бившето ВХВП) една г-ца с новичка B-Class намали до 20 км/ч и се изравниха паралелно с един x5 да си говорят (в мерка 2 мацки, в джипа не видях) и си караха така поне 40 секунди...гледам...и се радвам Нито й свирках, нито я псувах...радвам й се...иначе трябва да сляза и да й премажа главата с тръба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.