Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Сашо тука последните 3-4 дена играч го раздава ? :laughing:

Днеска видях един тип със 318ка да прави една много готина маневра ... изпреварване на изпреварващият пред мен .. :sayjin

Както кажеш господим форумен психоаналитик , само дето за разлика от тебе аз когато сгреша си ги признавам а не се опитвам да обеждавам всички други в нещо в което само аз вярвам.....

Колко ди дължа си психопортрета който ми изгради за има няма 10 минути ? Имаш голямо бъдеще в психоаналитиката , не го изпускай с тези дарби ще си един от най-търсените.

нееднократно твърдиш че не разбираш с какво толкова дразниш хората - опитах се да обясня (у форумо сме се събрали по принцип за да си помагаме). и на мен вече ми е ясно с какво дразня хората, благодаря за помощта.

нищо не ми дължиш - карай си както сметнеш за необходимо. дори и да стане нещо, аз няма да съм този който ще напише: "казах ли ти!" или "трябваше повече да внимаваш".

не ти е виновен някой друг, че си карал по-бързо и си скъсил хоризонта си и ограничил видимостта. моста има голяма денивелация и затова "идиотите" на пътя са ти дошли изневиделица. можеше да са камък или дупка или куче или..... абе и те са идиоти!

Как ви звучи обратен завой от средна лента на колелото на панаира в голям трафик? :) ест. без мигач.

Аз съм го правил и от най-дясна лента, ест. с мигач.

Отваряш джама, поглеждаш за някой по-благосклонен, даваш му ясен знак с ръката, че ще правиш такава маневра и ако видиш, че те пуска...я правиш. :)

Отваряш джама, поглеждаш за някой по-благосклонен, даваш му ясен знак с ръката, че ще правиш такава маневра и ако видиш, че те пуска...я правиш. :)

като му се наложи на човек, вероятно всеки ще го пусне

ама тези дет за по-бързо минават от друга лента и се опитват да се наврат после, никога не пускам.., а аз обикновенно отдалече съм го фанал отде идва, през къде минава и къде иска да иде :D

.., a на човек често му е скучно като кара, затова карането започва да се съобразява на въпреки на нахалника, за да не достигне крайната си цел преди теб :> - скука, кво да правиш

Не. Поглеждам кои ся в ляво от мен и се изстрелвам. Никакъв шанс нямат. Ако все пак има някой състезател, като мен, изхода е напред към следващото колело.

мда, поглеждането на кои са вляво беше уместно да се каже :>

щото обикновенно всеки прави опит за изстрелване на колелото.. и като се има на предвид че се облизва задника на колата, която минава пред теб и е логично колата през една колона вляво от теб да стартира първа и завоя на колелото й е по-близо..

едит: туй долното не е за мен

едит2:, аха, за второто долно го захапах

твойта група може да си едитва мненията без се вижда че са едитвани :>

няква вторична група

Не си попадал на мен. Преднината от около секунда ми е напълно достатъчна да излизам от колелото, когато ти тръгваш ;)

По принцип 90% от хората тръгват еваш еваш

Туй долното второто Е

Не си попадал на мен. Преднината от около секунда ми е напълно достатъчна да излизам от колелото, когато ти тръгваш ;)

По принцип 90% от хората тръгват еваш еваш

Туй долното второто Е

А ти не си попадал на мен... :bgrin: ...щото съм от групата на 10-те % и няма как да я имаш секундата преднина...въпреки, че принципно понякой път дори изчаквам умишлено ако видя, че някой келеш до мен е решил да се дърпа точно я на колело, я на кръстовище...(не визирам точно теб де... ;) ).

А ти не си попадал на мен... :bgrin: ...щото съм от групата на 10-те % и няма как да я имаш секундата преднина...въпреки, че принципно понякой път дори изчаквам умишлено ако видя, че някой келеш до мен е решил да се дърпа точно я на колело, я на кръстовище...(не визирам точно теб де... ;) ).

Аз пък съм скромен - наваксвам си дори и да тръгна бавно :pirate

А аз не мога да разбера защо напоследък все на тебе ти се случва всичко....да не ги провокираш по някакъв начин?

А аз не мога да разбера защо напоследък все на тебе ти се случва всичко....да не ги провокираш по някакъв начин?

Явно напоследък събирам всякаква отрицателна енергия. В града повече от 60 не вдигам, щото ме мързи. Карам само в лентата в която първоначално съм се наредил и тн. Не знам какво ги привлича ;)

И все пак не мога да разбера защо всеки хондаждия се пъне винаги да ме изпревари?!

И аз да имах 100 коня литрова мощност и аз щях да скачам на всеки, пък където върже - върже. Тия палави ХИКСЧЕТА какви чудеса правят. Хич не ги долюбвам, но как вървятттт :rolleyes:

Как?И колко такива има които наистина да вървят и колко са умрели?Същите са като тия с е36-ците, тия с Голфовете и всичката друга сган.

Понякога така говорите все едно живеем на Нюрбургринг или сме с "Специалния град за тестване на състезателни прототипи", егати.

И все пак не мога да разбера защо всеки хондаждия се пъне винаги да ме изпревари?!

Щото им изглеждаш престижен да те "наказват" :laughing:

Мен сега всеки келеш като ме види, че съм с Купе и се нарежда до мен и почва да форсира, за да се дърпаме....Явно си нямат друга работа.

Интересно защо напоследък пък никой не се пъне да се дърпа с мен на кръстовищата, без значение с коя кола съм...иначе пак си тръгвам първи от навалицата...Явно като ме видят с пасата ме подценяват, а като съм с форда ме надценяват...и в двата случая не смятат за необходимо да опитват. :laughing:

Не знам за дърпането обаче голям кеф ми направи когато пътувахме за Вегас с на един приятел Z4-ката и един келеш взе да му се пъне и да форсира до него на магистралата и го гледа от упор. Моя приятел се ухили форсира на съединител и наби спирачки а онзи се изстреля. После ме гледа и се хили и ми вика видя ли какво стана аз се оглеждам и викам - какво - онзи искаше да се дърпате но не му се върза ти... и той хилейки се спира радиото и чувам едни сирени ни подминават и настигат "състезателя" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...