sasho_1989 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 И на мен ми се е случвало,поне наду ли му ушите с клаксона да знае следващия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Сашо тука последните 3-4 дена играч го раздава ? Днеска видях един тип със 318ка да прави една много готина маневра ... изпреварване на изпреварващият пред мен .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Сашо тука последните 3-4 дена играч го раздава ? По-скоро шофьор за разлика от тебе - камикадзе Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Както кажеш господим форумен психоаналитик , само дето за разлика от тебе аз когато сгреша си ги признавам а не се опитвам да обеждавам всички други в нещо в което само аз вярвам..... Колко ди дължа си психопортрета който ми изгради за има няма 10 минути ? Имаш голямо бъдеще в психоаналитиката , не го изпускай с тези дарби ще си един от най-търсените. нееднократно твърдиш че не разбираш с какво толкова дразниш хората - опитах се да обясня (у форумо сме се събрали по принцип за да си помагаме). и на мен вече ми е ясно с какво дразня хората, благодаря за помощта. нищо не ми дължиш - карай си както сметнеш за необходимо. дори и да стане нещо, аз няма да съм този който ще напише: "казах ли ти!" или "трябваше повече да внимаваш". не ти е виновен някой друг, че си карал по-бързо и си скъсил хоризонта си и ограничил видимостта. моста има голяма денивелация и затова "идиотите" на пътя са ти дошли изневиделица. можеше да са камък или дупка или куче или..... абе и те са идиоти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Как ви звучи обратен завой от средна лента на колелото на панаира в голям трафик? ест. без мигач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 INCINERATOR звучи ми като Микра-та, която го направи тази сутрин и която щях да отнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Как ви звучи обратен завой от средна лента на колелото на панаира в голям трафик? ест. без мигач. Аз съм го правил и от най-дясна лента, ест. с мигач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Аз съм го правил и от най-дясна лента, ест. с мигач. имал си чалъм или са те пускали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Отваряш джама, поглеждаш за някой по-благосклонен, даваш му ясен знак с ръката, че ще правиш такава маневра и ако видиш, че те пуска...я правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Отваряш джама, поглеждаш за някой по-благосклонен, даваш му ясен знак с ръката, че ще правиш такава маневра и ако видиш, че те пуска...я правиш. като му се наложи на човек, вероятно всеки ще го пусне ама тези дет за по-бързо минават от друга лента и се опитват да се наврат после, никога не пускам.., а аз обикновенно отдалече съм го фанал отде идва, през къде минава и къде иска да иде .., a на човек често му е скучно като кара, затова карането започва да се съобразява на въпреки на нахалника, за да не достигне крайната си цел преди теб :> - скука, кво да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не. Поглеждам кои ся в ляво от мен и се изстрелвам. Никакъв шанс нямат. Ако все пак има някой състезател, като мен, изхода е напред към следващото колело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Много обичам да прецаквам рейсърчета дето се нареждат в лява лента която е само за наляво и искат да минат направо - никъв шанс нямат Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 мда, поглеждането на кои са вляво беше уместно да се каже :> щото обикновенно всеки прави опит за изстрелване на колелото.. и като се има на предвид че се облизва задника на колата, която минава пред теб и е логично колата през една колона вляво от теб да стартира първа и завоя на колелото й е по-близо.. едит: туй долното не е за мен едит2:, аха, за второто долно го захапах твойта група може да си едитва мненията без се вижда че са едитвани :> няква вторична група Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не си попадал на мен. Преднината от около секунда ми е напълно достатъчна да излизам от колелото, когато ти тръгваш По принцип 90% от хората тръгват еваш еваш Туй долното второто Е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не си попадал на мен. Преднината от около секунда ми е напълно достатъчна да излизам от колелото, когато ти тръгваш По принцип 90% от хората тръгват еваш еваш Туй долното второто Е А ти не си попадал на мен... ...щото съм от групата на 10-те % и няма как да я имаш секундата преднина...въпреки, че принципно понякой път дори изчаквам умишлено ако видя, че някой келеш до мен е решил да се дърпа точно я на колело, я на кръстовище...(не визирам точно теб де... ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 А ти не си попадал на мен... ...щото съм от групата на 10-те % и няма как да я имаш секундата преднина...въпреки, че принципно понякой път дори изчаквам умишлено ако видя, че някой келеш до мен е решил да се дърпа точно я на колело, я на кръстовище...(не визирам точно теб де... ). Аз пък съм скромен - наваксвам си дори и да тръгна бавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Hajde sega wsi`ki sme w edna grupa, ama mideks, nqma kak da trygne[ s men ]om si wdqsno ot men. Oswen da mine[ prez kolata, koqto iz`akwame Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 И все пак не мога да разбера защо всеки хондаждия се пъне винаги да ме изпревари?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 А аз не мога да разбера защо напоследък все на тебе ти се случва всичко....да не ги провокираш по някакъв начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 А аз не мога да разбера защо напоследък все на тебе ти се случва всичко....да не ги провокираш по някакъв начин? Явно напоследък събирам всякаква отрицателна енергия. В града повече от 60 не вдигам, щото ме мързи. Карам само в лентата в която първоначално съм се наредил и тн. Не знам какво ги привлича Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 И все пак не мога да разбера защо всеки хондаждия се пъне винаги да ме изпревари?! И аз да имах 100 коня литрова мощност и аз щях да скачам на всеки, пък където върже - върже. Тия палави ХИКСЧЕТА какви чудеса правят. Хич не ги долюбвам, но как вървятттт Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Как?И колко такива има които наистина да вървят и колко са умрели?Същите са като тия с е36-ците, тия с Голфовете и всичката друга сган. Понякога така говорите все едно живеем на Нюрбургринг или сме с "Специалния град за тестване на състезателни прототипи", егати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 И все пак не мога да разбера защо всеки хондаждия се пъне винаги да ме изпревари?! Щото им изглеждаш престижен да те "наказват" Мен сега всеки келеш като ме види, че съм с Купе и се нарежда до мен и почва да форсира, за да се дърпаме....Явно си нямат друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Интересно защо напоследък пък никой не се пъне да се дърпа с мен на кръстовищата, без значение с коя кола съм...иначе пак си тръгвам първи от навалицата...Явно като ме видят с пасата ме подценяват, а като съм с форда ме надценяват...и в двата случая не смятат за необходимо да опитват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 4, 2009 Share Posted June 4, 2009 Не знам за дърпането обаче голям кеф ми направи когато пътувахме за Вегас с на един приятел Z4-ката и един келеш взе да му се пъне и да форсира до него на магистралата и го гледа от упор. Моя приятел се ухили форсира на съединител и наби спирачки а онзи се изстреля. После ме гледа и се хили и ми вика видя ли какво стана аз се оглеждам и викам - какво - онзи искаше да се дърпате но не му се върза ти... и той хилейки се спира радиото и чувам едни сирени ни подминават и настигат "състезателя" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.