Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Бъркаш светофара нещо Там няма отделна секция за наляво От сточна гара към Военна болница на тези за наляво им светка 15 сек по-рано червеното. Кво правят пичовете за направо в средна (хващат се за палците)? Щото дясната е само за надясно. Обърни внимание на табелата след спирката от дясно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Вижте сега... Костов е виновен за всичко! Ха-ха На конкретната отсечка говорим за "булевард" по-широк от обичаната ни магистрала, който дефакто е извън града! Това е същата идиотщина както пътя излизащ от Стара Загора посока морето, обаче при нас даже е с 3 ленти. Тъпо сложена табела... преди време имаше табела разрешаваща 80 км/ч, но по някое време изчезна. Да, мен са ме хващали там с превишена скорост, ама с малко. То просто е идиотско измислено и ако караш с 50 то ще си единствения такъв в района. Това е все едно в колона автомобили каращи с 90, ти да караш с 50... еми създаваш предпоставки. И така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 3, 2009 Author Share Posted June 3, 2009 Чел си го.... ? И продължаваш да твърдиш че съм казал подобно нещо..... УЖАС..... И ако обичаш предупреди жена си или там каквито са ви отношенията да не ми пише ЛС-та който започват с "ООО моето момче" щото нито ми е яла боб на кръщенката , нито ми е особено приятна за да си позволява подобни умалителни..... Аз не съм и посредник или импресарио.Кажи си го на нея, щом не ти харесва. тва е специално за Йозо , понеже копираш избирателно погледни в какъв контекст съм го казал и тогава ми филосовствай какво съм казал и какво не .... ма така е по лесно да ми копираш 5 думи от целият пост ....... Не че немога да ти отговоря, но неискам. Пак ще изпаднем в безмислен спор с 50 поста, в който няма да постигнем нищо. Ти ще си казваш и ще си правиш квото си знаеш, аз ще си казвам и ще си правя квото си знам.Файда 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Вижте сега... Мостов е виновен за всичко! Ха-ха Там ограничението е от съвсем друго естество. С тези неравни надлези при 90 км/ч натоварването върху моста е около 2 пъти по голямо, отколкото при 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Дясната към надлез Родопи е и за направо, ама като светне дясната секция и тези дето са за направо си седят. Отделно с тази дясна секция пък идващите от надлеза и правещи обратен, задръстват движението щото чакат онези да си правят десен завой. Недомислено отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Дясната към надлез Родопи е и за направо, ама като светне дясната секция и тези дето са за направо си седят. Отделно с тази дясна секция пък идващите от надлеза и правещи обратен, задръстват движението щото чакат онези да си правят десен завой. Недомислено отвсякъде Имам някакъв спомен, че има знаци които правят дясната летна само за десен завой. Ако не се лъжа единият е малко след спирката и следващият е на самия светофар. Когато мина пак от там ще погледна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 На самия светофар има "направо и надясно" над най дясната лента, освен ако през нощта не са го сменили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 На самия светофар има "направо и надясно" над най дясната лента, освен ако през нощта не са го сменили. Веднага след спирката има знак указващ, че дясната лента е само за надясно, поради тази причина има и допълнителна секция само за надясно на светофара. Бънди, хайде обясни ми как ще минеш там направо, когато светне само зелено за надясно? Тогава идващите от надлез Родопи продължават да си карат и ти трябва да се врежеш в тях. На кръстовище, регулирано със светофар, предимство има светофара, следвано от знаци, следвано от пътна маркировка. Аз и друг път съм казвал, знаиците на самия светофар не са правилно поставени, обаче знакът след спирката + светофара са що годе добре напаснати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Там ограничението е от съвсем друго естество. С тези неравни надлези при 90 км/ч натоварването върху моста е около 2 пъти по голямо, отколкото при 50. Мостът е гладък като струна, не си ли минавал скоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Много ми е интересно като на теб ти светне червено за ляв завой а на тези зад теб им е зелено за направо какво правиш - почваш да ги утешаваш за това, че нямат късмета да са в останалите 5% ли? П.П. Явно да, моя е грешката - мислих, че посоката е от центр. гара към центъра. Дължа бира Ще си я търся като наследство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Колко хубаво се дрифтва навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 На сточна гара (от центр. гара в посока към центъра) полоижението е невероятно идиотски. Маркировката на пътното платно укзва, че средната лента е за движение само направо, докато знаците под светофара указват, че е за направо и за надясно. Мисля, че с дясната лента положнието беше същото - знак на тротоара указваше, че дясната лента е смо за надясно, докато знаците горе под светофарите указваха, че е за направо и надясно. Въобще - абсурд. И вместо да потърсим сметка от олигофрените, които са работили "на парче" по регулирането на кръстовището и са направили цялата тази мацаница се избиваме помежду си кой какво не е видял. Това е кръстовище бе, баси, не е изпит по математика - минаваш, гледаш, разбираш от къде как се минава и забравяш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Че са сгафили е ясно,но по спомен от правилника първо се гледа светофара,после знаците и накрая маркировката.Изключвам случаите с регулировчик.Но не искам да си представям какво ще се случи, ако се наложи да се гледат знаците и маркировките на това кръстовище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Че са сгафили е ясно,но по спомен от правилника първо се гледа светофара,после знаците и накрая маркировката.Изключвам случаите с регулировчик.Но не искам да си представям какво ще се случи, ако се наложи да се гледат знаците и маркировките на това кръстовище. Да, така е, обаче става дума за знаците монтирани непосредствено до/над/под светофара. 30 м преди светофара има знак, независещ от светофара указващ посоката на движението във всяка лента и то е - лява - само наляво, средна - само направо, дясна само на дясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Иии. Каква интересна тема. Изпълнена със спорове и глупави доводи. Ти не си ли минавал на червено ?Аз съм, както и всеки с малко повече стаж По натоварените кръстовища е така Tо червеното не е случайно сложено там. Беше 11 часа вечерта , нямаше други коли , карал съм с 20 над ограничението ГОЛЯМ ПРАЗ.Тва не оправдава как може хората да стоят в най-лява лента (скоростна лента се води) без да са обезопасени , без жилетки , без да са сигнализирали за катастрофата , тва е малоумна работа. Oграничението за младите шофьори не е ли 10км, под това по правилник? Повечето ми приятели и познати, включително и аз сме професионални шофьори и винаги сме били на мнение.. "Професионалният шофьорлък" не е критерий изобщо. Единствената ми катастрофа, беше предизвикана от "професионален шофьор" дето явно беше толкова професионалист, че мислеше, че колата му прави леви завои сама. Успокоен от тази мисъл, той правеше ляв завой на кръстовището и гледаше НА ЛЯВO, засичайки пътят ми по средата на кръстовището. Ако беше ме видял преди да се натресем и беше натиснал спирачките, щяхме да се разминем, защото аз бях дал надясно вече и бях в най-дясно платно. ... Пловдив като в случаите беше зелено и в рамките на една секунда че и по-малко светофара светна от зелено на червено а аз бях вече набрал и почти бях навлезнал в кръстовището и един ... Явно малко съм карал, защото тия светофари дето съм ги срещал имат и още един цвят между зелено и червено, който се явява преходен с цел да те алармира за смяната на сигнала и ако си се засвяткал с 50, да прецениш дали ще можеш да влезеш в кръстовището преди да светне червено или не. Tакива дето минават на червено как ги лекуват в по-заможните страни, ама тука кога ли ще стане това.... Минаваш на червено и след 1 седмица снимките са ти в пощата заедно с фиша за глобата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 ..........и това да минеш на червено в час пик на Руски и 6ти септември? Знаеш ли колко ги обичам такива дето минават на червено около 2 секунди след като на мен ми е светнало зеленото (т.е. на съвсем червено са от поне 5-6 секунди)? Искаш ли да се пробваш кога ще съм в настроение да те тресна съвсем умишлено защото имам моменти когато съм изключително изнервен и недоспал и аз набарам ли някой таралясник някой ден наистина ще таранирам ей такъв тарикат като тебе? А пък особено с мотор може и да не те забележа преди да е прекалено късно защото ще гледам къде карам а не дали няма да ми изскочи някой тъпанар минаващ на червено? Дай да се организираме и двамата , ще направим 5 опита , смятам че още на 1-вото зелено , ще улучим целта Вчера , пак там един цървул с ръчна направи ляв завой от руски посока 6- ти септемви. Познахте отново на червено!!! Един таксиджия щеше да му разкаже играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 На самия светофар има "направо и надясно" над най дясната лента, освен ако през нощта не са го сменили. Не са го сменили. Ако на някой му се спори, че не е така - имам и снимки! Този задължителен знак отменя действието на предния указателен Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ами супер. Обясни го на тия, дето чакат за десен когато им е зелено а този пред тях, който е за направо, седи и си чака да му светне и на него зелено след 15-на секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 дядо мраз ти освен че пишеш много си и отегчителен по принцип ти подминавам постовете този също ще го подмина.Щеше да е по-добре ако можеше да се изразяваш просто и с няколко реда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airfan Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Ако утре не вали дъжд ще ида да снимам сточна гара, че ми е на 25 м от работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Днес да не е отново световен ден "да направим мръсно на INCINERATOR". 4 пъти минавам колелото на панаира посока към центъра и 4 пъти ми отнемат предимството. Отделно не знам какъв кеф им прави на тия хондаджии винаги да са пред БМВтата. Аз си карам нормално, ония все гледа да ме изпревари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Както кажеш господим форумен психоаналитик , само дето за разлика от тебе аз когато сгреша си ги признавам а не се опитвам да обеждавам всички други в нещо в което само аз вярвам..... Колко ди дължа си психопортрета който ми изгради за има няма 10 минути ? Имаш голямо бъдеще в психоаналитиката , не го изпускай с тези дарби ще си един от най-търсените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Това за колелетата трябва да се регулира със закон. !0 км/ч и през кола да се влиза. Един от вън, един от вътре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 дядо мраз ти освен че пишеш много си и отегчителен по принцип ти подминавам постовете този също ще го подмина.Щеше да е по-добре ако можеше да се изразяваш просто и с няколко реда Добре следващия път ще се старая с 5 думи като за първокласник, щом имаш умствени затруднения и не можеш да разбереш по-дългите изречения. Подозирам че си го прочел обаче след като изобщо се обади и визираш моя пост но поради липсата на логичен отговор реши че е по-лесно да се правиш на много велик и да не отговарящ изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Днеска един с рейс искаше да ме избута в оградата не знам защо реши, че както си кара в дясна лента трябва да ме избута и да мине в лява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.