Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Всичките ли в тоя форум сте с ментални отклонения или не ?

Аз не казвам че не съм в грешка още в първият пост написах че съм карал с превишена скорост ама всичките ме нападнахте.

И айде ако обичаш престани с мъдростите и поговорките ......

Отговорете и на горните въпроси на какви се правите ? Някви награди има за подлезурковците в тоя форум или ?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Абе мен, ти имаш някакъв проблем с агресията ми се струва. Да съм казвал, че не съм превишавал 50км./ч? Преди няколко поста даже казах, че на същото място съм карал с такава скорост. Има ли твой пост в който да няма хиляда удивителни, въпросителни и ядосани иконки? :)

Когато ти ми отговориш ти на къв се правиш и кво искаш да докажеш с постояното си парадиране.Кви коли си карал.Къв голям шофиор си, как всички са баберици ти си най-големият...

П.П.Злобиле и ти се включваш в тоя форум, тъй че явно и ти си в групата с ментални отклонения.

Точно във форума ли да парадирам ? Пред група никове които най-вероятно никога няма да видя.... как не се сетих че имам проблеми.....

Не ставай смешен....... Покажи ми един мой пост в който съм написал аз съм най-добрият шофьор.... айде де ....

И между другото с доста хора от тоя форум се познавам , можете да ги питате дали парадирам и дали имам проблеми с агресията ...... в това число са раптор , мидекс , психара и т.н.

Абе мен, ти имаш някакъв проблем с агресията ми се струва. Да съм казвал, че не съм превишавал 50км./ч? Преди няколко поста даже казах, че на същото място съм карал с такава скорост. Има ли твой пост в който да няма хиляда удивителни, въпросителни и ядосани иконки? :)

Ти някъде в горната група ли се откри или ? :wacko:

аз пък казвам че вие сте шматки и не можете да карате , че създавате повече поредпоставки за ПТП от мене , ма не ви стиска да си признаете.....

Ето точно малко отгоре е доказалтеството, че се правиш на най-добрият шофиор.Тва ако не е доказване, че всички "падаме от Марс" аз съм Дядо Коледа.

Точно тея хора които изброи познават и мен.Тъй, че ако е целта да се проучваме е лесно.

абе пич ..... я не ми копирай избирателно ако обичаш... прочети целият пост и ако имаш поне маааалко мозък в главата ще осъзнаеш какви тъпотии ми говориш

Ами ти вземи се замисли малко кво питаш.Искаш доказателства - Получаваш ги.

Целият пост съм го чел и какво?

Съгласен.И тв'а важи с пълна сила за кръстовището на сточна гара,ляв завой в посока централна гара.В 95% от случайте завивам на ляво от средна лента.

Много ми е интересно като на теб ти светне червено за ляв завой а на тези зад теб им е зелено за направо какво правиш - почваш да ги утешаваш за това, че нямат късмета да са в останалите 5% ли?

П.П. Явно да, моя е грешката - мислих, че посоката е от центр. гара към центъра. Дължа бира :)

Не знам ама на този пич съм му сложил една клечка на гумата, още си седи немръдната колата. Кога я кара не знам.

Даже съм я сложил на трупчета, извадил съм мотора и съм свалил 2-те странични врати.Хайде смях в залата.

Аз спирам да споря.Нямам време за губене.Спокойна ви вечер.

Много ми е интересно като на теб ти светне червено за ляв завой а на тези зад теб им е зелено за направо ...

Бъркаш светофара нещо ;) Там няма отделна секция за наляво

Ти някъде в горната група ли се откри или ? :wacko:

Да, някъде ето тук:

ПС : Не говоря за Бъндито , говоря за всичките други дето ми се правят на по-невинни от политиците....

Както и да е, разговорът отиде на майната си. Напълно съм съгласен с това, че седящите на пътя са идиоти и отлично осъзнавам, че повечето шофьори знаят как да реагириат в такива ситуации само на теория. Аз също съм виждал катастрофи на пътя, които са предпоставки за други катастрофи поради непоставянето на триъгълник и т.н. Нали знаеш, че сме си сеирджийско племе - по-готино е да сме черешката на сладоледа в опашката, ама няма да се дръпнем малко и да направим нещо полезно, 'щото ще вземем да изпуснем нещо :)

За да стане ясно - не съм абсолютен ангел на пътя и поради тази причина както вече споменах чакам да ми излезе последното постановление, с което за втори път ще ми отнемат книжката. И този път ще е защото полицията мишкува, вместо да си върши работата, но това е друга тема. Не те знам как шофираш, надявам се да е разумно, но няма как да не се съгласиш, че да караш със 170 по извънградски път си е идиотщина. Няма да ти натяквам колко е тъпо, 'щото сам си го знаеш, надявам се израза "ако иах такава кола всеки път щях да я карам така" да е в кръга на шегата.

На магистралата с алфата (156 2004г.) съм се усещал как карам със 180 когато си мисля, че карам с около 120. С Аудито усещането сигурно е още по-лежарно.

Не искам да влизам в пререкания с никой, но според мен Злобил си е прав, че в повечето ситуации, когато се кара с 50 км на трилентов булевард се създават повече предпоставки за ПТП и обикновено това е някой, който е кара от скоро. Повечето ми приятели и познати, включително и аз сме професионални шофьори и винаги сме били на мнение, че не трябва да се гледа закона педантично.х Важно е да сме толерантни спрямо другите на пътя и най-вече да не се ядосваме на грешките на другите, защото допускаме същите, колкото и да ни се иска да вярваме, че сме безгрешни. Като изключим последните 2 месеца, в продължение на повече от година навъртах от 150 до 300 км на ден в града и околностите и видях какво ли не по пътищата вечни на България. Карайте спокойно и бъдете толерантни, с агресия нищо не се постига, даже понякога може и да си изпатиш, перфектни шофьори няма.

С всичко друго мога да се съглася, само не и с гениалното твърдение, че карането с 50км./ч на трилентов булевард създава предпоставки за ПТП...

Ами ти вземи се замисли малко кво питаш.Искаш доказателства - Получаваш ги.

Целият пост съм го чел и какво?

Чел си го.... ? И продължаваш да твърдиш че съм казал подобно нещо..... УЖАС.....

И ако обичаш предупреди жена си или там каквито са ви отношенията да не ми пише ЛС-та който започват с "ООО моето момче" щото нито ми е яла боб на кръщенката , нито ми е особено приятна за да си позволява подобни умалителни.....

С всичко друго мога да се съглася, само не и с гениалното твърдение, че карането с 50км./ч на трилентов булевард създава предпоставки за ПТП...

Пробвай да караш по правилата , много по опасно е

И айде не ми се правете всичките на моралисти как карате винаги с ограничението щото ставате вече смешни , всичките тука трябва да сте със златни талони , как никой не си призна че някога е сбъркал , как никой не си призна че някога е превишил скоростта .....

Ааааааааа , айде да си имаме уважението , я цъкни на картинката от подписа ми да видиш какво самопризнание ще излезе ;)

ПП. Виж и кога е писано , да не кажеш че е едитвано тая вечер и бтв много съм съгласен с теб че карането по правилата носи 33% по-голяма опастност от ПТП ...

За разумен шофьор може и да не е, но при 80% нерваци на пътя, които се мъчат да фучат с 70-80-90 и се нервят, че някои им карат пред тях с 50, и ги бавят, съм забелязвал как се изнервят въпросните индивиди, аз на такива не се нервя, защото са си в правото да си карат с 50, но повярвай ми има много хора, които нарочно ще измайсторят някаква дяволия само и само да те прецакат затова, че караш с 50. А и оставяйки закона настрана не е зле да се замисли човек, защо да не се съобразява с пътната обстановка около него. Ако покрай мен 20 коли карат с 70 защо да не карам и аз с толкова? Днес една патрулка на моста на Адата ме изпревари, а аз карах с 75 някъде, след като и полицаите нарушават ЗДП, защо пък не и ние?

Не беше с пуснат буркан. Явно пича реши да провери дали астрата му върви повече от мойто ауди, ама не ми се занимаваше да го дърпам, отделно меже би можеше и да ме отбие да почне да се заяжда с мен.

И ако обичаш предупреди жена си или там каквито са ви отношенията да не ми пише ЛС-та който започват с "ООО моето момче"

тук ме заинтригува - какво е ако не е тайна :rolleyes:

За разумен шофьор може и да не е, но при 80% нерваци на пътя, които се мъчат да фучат с 70-80-90 и се нервят, че някои им карат пред тях с 50, и ги бавят, съм забелязвал как се изнервят въпросните индивиди, аз на такива не се нервя, защото са си в правото да си карат с 50, но повярвай ми има много хора, които нарочно ще измайсторят някаква дяволия само и само да те прецакат затова, че караш с 50. А и оставяйки закона настрана не е зле да се замисли човек, защо да не се съобразява с пътната обстановка около него. Ако покрай мен 20 коли карат с 70 защо да не карам и аз с толкова? Днес една патрулка на моста на Адата ме изпревари, а аз карах с 75 някъде, след като и полицаите нарушават ЗДП, защо пък не и ние?

Ако е с пуснати буркани има право ;)

Но повечето карат и със 80+ и без тях , като стане 1-2ро число на месеца , 16.00 часа е и трябва да бързат до 17.00 да платят нета на дъщерята или тока :pirate

Аз съм си го казвал 10000 пъти , карам с колко преценя че пътя ми позволява , до сега катастрофа не съм имал , боли ме шнура че бай НИКОЙ от булфорум е решил че аз съм вандал по пътя , що не почнете да ме обвинявате за всички вандализми по пътя ? или пък за озоновата дупка ..... ма и тва е малко и за финансовата краиза аз съм виновен ....... искате на шофиране да се обиждаме ли ? МИ айде де .... аз пък казвам че вие сте шматки и не можете да карате , че създавате повече поредпоставки за ПТП от мене , ма не ви стиска да си признаете..... имам ли доказателства - НЕ , вие имате ли доказателства как аз карам - НЕ , някой возил ли се е при мене да видя как карам - НЕ ... ми като е НЕ кво ми филосовствате не мога да разбера ?!!?!!?! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

тва е специално за Йозо , понеже копираш избирателно погледни в какъв контекст съм го казал и тогава ми филосовствай какво съм казал и какво не .... ма така е по лесно да ми копираш 5 думи от целият пост .......

Не знам ама на този пич съм му сложил една клечка на гумата, още си седи немръдната колата. Кога я кара не знам.

Как да я кара с такива като мене по пътищата.... ти представяш ли си каква опасност създавам като вдигнат НЕРЕАЛНИТЕ 80КМ/Ч.... още 20 и направо догодина мога да ходя при самолетите да правя авио шоу в крумово..... те тва да караш с 80 си е нещо нереално ........ :wacko:

тук ме заинтригува - какво е ако не е тайна :rolleyes:

Нищо интересно общо взето.... просто явно много се е обидила че наричам изпълнените и със смисъл и мъдрост постове "малоумни" ..... ооо жалкият аз.... а началото на ЛС-то просто ме изкърти "Мойто момче...." мислех да отговоря подобаващо ама понеже според нея съм изключително долен с тия личностни напатки няма да го направя , пък и не го заслужава.... няк'си не ми е интересно да споря в индивиди които ми говорят на "мойто момче" все едно ми дават джобни всеки ден и са ми сменяли памперсите..... (тук трябва да има иконка която се самобичува) :wacko:

Пичове почнахте много да кривите вляво.Няма смисъл да се заяждате със Злобила прав е от където и да го погледнете.

Баси като ви слуша човек ще каже че в живота си даже и на задната седалка на колата не сте сядали.

Стига сте раздавали морал че почвате да омеквате

AlBundy ако си над 10 години шофьор съм сигурен че поне един път си минал на червено даже и неволно, на мен ми се случи няколко пъти не на едно и също място и извън Пловдив като в случаите беше зелено и в рамките на една секунда че и по-малко светофара светна от зелено на червено а аз бях вече набрал и почти бях навлезнал в кръстовището и един.И ся моралните кво тряя да ме посъветват да правя в такъв случай? Може би да набия спирачи и да спра по средата на кръстовището или да се

2: да се разплача

3: да викна полиция да ми напише акт ?

Даже веднъж ми се случи да мина през кръстовище слънцето така беше огряло светофара че изглеждаше че не работи а аз бях с предимство и явно си минах на червено е да ама тряя да ви кажа че няма начин да разбереш дали работи светофара тъй като с мене мина още един и тогава колите почнаха да бибиткат и от там разбрахме че е на червено

То и ти си с умствени изкривявания ама тва е друг въпрос.... я ми намери 2 поста където конкретно се хваля с колко съм карал и къде не съм спрял ?

Изключваме поста с РС4-ка , тогава си казвам с чисто сърце че съм за затвор , спестете си поучаванията защото съм сигурен че всичките си карате както си искате ама сега понеже е модерно да се правим на светици и да говорим за войната по пътищата изведнъж решихте че трябва непрестанно да проповядвате.....

Аз съм си го казвал 10000 пъти , карам с колко преценя че пътя ми позволява , до сега катастрофа не съм имал , боли ме шнура че бай НИКОЙ от булфорум е решил че аз съм вандал по пътя , що не почнете да ме обвинявате за всички вандализми по пътя ? или пък за озоновата дупка ..... ма и тва е малко и за финансовата краиза аз съм виновен ....... искате на шофиране да се обиждаме ли ? МИ айде де .... аз пък казвам че вие сте шматки и не можете да карате , че създавате повече поредпоставки за ПТП от мене , ма не ви стиска да си признаете..... имам ли доказателства - НЕ , вие имате ли доказателства как аз карам - НЕ , някой возил ли се е при мене да видя как карам - НЕ ... ми като е НЕ кво ми филосовствате не мога да разбера ?!!?!!?! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Идеята ми е, че след като ти караш с колкото искаш не би трябвало да се оплакваш от другите, че не спазвали правилата. Всеки е карал с превишена скорост и не е спазвал правила, но има разлика когато го правиш всеки ден и когато го правиш 1 път в месеца. Също така не знам за какво обиждаш хората, след като никой не е обидил теб

Стига сте раздавали морал че почвате да омеквате

Ти гледай от много коравост да не си намериш белята че тировете и автобусите спират доста по-бавно от обикновените автомобили....

AlBundy ако си над 10 години шофьор съм сигурен че поне един път си минал на червено даже и неволно

Сещаш ли се че има голяма разлика между това да го направиш неволно и да го направиш съвсем целенасочено "щот' съм Гъзар и съм важен"? И сещаш ли се че има голяма разлика между това да минеш на червено на пешеходния светофар на Руски до ТОХ-а ако малко преди да светне червеното е нямало коли и пешеходците вече са минали и няма никой наоколо, и това да минеш на червено в час пик на Руски и 6ти септември? Знаеш ли колко ги обичам такива дето минават на червено около 2 секунди след като на мен ми е светнало зеленото (т.е. на съвсем червено са от поне 5-6 секунди)? Искаш ли да се пробваш кога ще съм в настроение да те тресна съвсем умишлено защото имам моменти когато съм изключително изнервен и недоспал и аз набарам ли някой таралясник някой ден наистина ще таранирам ей такъв тарикат като тебе? А пък особено с мотор може и да не те забележа преди да е прекалено късно защото ще гледам къде карам а не дали няма да ми изскочи някой тъпанар минаващ на червено? Помисли си пак дали ти се рискува.

И прави разлика межу "случвало ми се е неволно на едно съвсем неоживено кръстовище" и "правя го винаги когато мога да се промъкна" - защото от твоите обяснения аз поне с такива впечатления останах...

Даже веднъж ми се случи да мина през кръстовище слънцето така беше огряло светофара че изглеждаше че не работи а аз бях с предимство и явно си минах на червено е да ама тряя да ви кажа че няма начин да разбереш дали работи светофара тъй като с мене мина още един и тогава колите почнаха да бибиткат и от там разбрахме че е на червено

Това и на мен се е случвало само че в случая нямаше никой друг и не съм засекал никой. Има голяма разлика обаче между това и целенасоченото минаване на червено

------------------

ПС: И в случая с хората на моста - да злобил е прав - трябва да си идиот за да стоиш на платното особено когато има малка видимост и без да си сложил триъгълници и жилетко примерно малко след високото на моста или след завой защото никога не се знае какъв състезател ще мине и дали ще успее да реагира. Особено пък на влизане в града когато всички без изключение карат доста над ограничението нищо че са подминали табелката (че и аз го правя) и намалят чак когато заприлича на град наоколо. На такива места често дебнат полицаи ама това е друга тема.

Сещаш ли се че има голяма разлика между това да го направиш неволно и да го направиш съвсем целенасочено.....

Ей това същото бях започнал да пиша одеве, в един момент размислих, че просто няма смисъл, понеже някои хора няма да го разберат (поне за себе си), а останалите така и така си го знаят и в крайна сметка се отказах от писането... ;)

и в крайна сметка това че тия по платното са идиоти защо да е причина за хабене на нерви от страна на злобила? съгласен съм че би било полезно, ако злобила се чувства по-добре докато е изнервен и му се ускоряват реакциите поради прилива на адреналин. ама само щото някой е някъде си неподходящо екипиран в неподходящото време, часове след това да се чудиш как да го изкараш по-малоумен от ембрион си е излишна дейност. докато се разсейва да мисли за такива глупости може да пропусне доста по-важни неща. дали би забелязал някоя мечка

например? едва ли.

другото ядосващо в злобилчо е че иска да свали всички до собственото си ниво и с това да оправдае за пореден път грешките които е допуснал пред собствените си остатъци от съвест. това е доста сложна ментална акробатика от вида "ако тате пикае седнал на тоалетната, значи всички го правят, значи и аз така ще го правя" или в неговия случай, щом има един идиот, значи всички са такива, следователно аз не съм. опа! той не е ли от "всички"?! следвайки неговата логика обаче някак си ми става любопитно дали той си е сложил жилетката докато е оглеждал сцепената си от някоя дупка гума (щом толкова внимава за дупки, значи е имал лични премеждия) и се е завирал по колата на някой извънградски път?!

отделен дразнещ момент в злобила е твърдението, че въпреки нарушава общите норми за безопасно поведение, той твърди че неговия начин е най-разумния и абсолютно безопасен, щото още не е убил никого. ами значи да го изчакаме да утрепе някой, а? и тогава да му пишем злорадо: "казах ли ти, А?!" или още по-добре: "много е гадно, нали?".

систематизирах защо злобил е дразнител. вероятно ще го приеме като поучение, но не е. и понеже много държи да чуе как всички нарушаваме правилата ще му напиша следното: когато аз нарушавам правилата злобилчо, не наричам другите идиоти и въобще не ми пречат, защото това си е мой проблем, решавам си го както мога в момента и си нося отговорността за последствията, т.е. когато пърдя не търся някой друг да ми е оцапал гащите. някъде след детската градина спрях да го правя.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...