Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Да ама на мен никой нямаше да ми съчуства, че съм натрошен, или че недай си боже някой е загинал или пък да поеме материалните загуби на 2-те лица, защото някой си мисли, че е хванал господ за шлифера като има Ауди.

Хей такава беше колата завинаги ще помня смотаните му светлини ....

audi_allroad_quattro_concept_2005_002.jpg

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Жоре,не е важно да му помниш стоповете.

Важното е ,че сте се разминали невредими.

Преди 2 години при подобна ситуация ни натресоха с татко,но тогава нямаше и изход.Нито навиване на кормилото,нито АБС помогна.И познай къф ни удари-турчин с Ауди.

С риск форумните светии да ме насметете , няма начин да не се похвяла как малко по-рано тази вечер щях да направя верижна катастрофа с минимум 4ри коли , по простата причина че не ми се разкарваше до гарата и поради липсата на насрещно движение реших да направя обратен тук . Та понеже говорих по телефона , малко понабих спирачки и 3-4 коли зад мен спряха на по една педя разтояние една от друга . Чуха се клаксони . Следващият път ще го направя без спирачка и мигач , за да ги изненадам и да няма ексцесии ... :ph34r:

Голфаджийската чест е защитена ! :lol:

Да ама на мен никой нямаше да ми съчуства, че съм натрошен, или че недай си боже някой е загинал или пък да поеме материалните загуби на 2-те лица, защото някой си мисли, че е хванал господ за шлифера като има Ауди.

Не се плаши при такава скорост освен смачкани ламарини нищо друго нямаше да стане. Не знам каско имаш ли но с него поне за такива случки не се притесняваш и при това положение като виждаш какво става можеше нарочно "да спреш" в аудито че да му стане хубаво и на него...

Не се плаши при такава скорост освен смачкани ламарини нищо друго нямаше да стане. Не знам каско имаш ли но с него поне за такива случки не се притесняваш и при това положение като виждаш какво става можеше нарочно "да спреш" в аудито че да му стане хубаво и на него...

Ми то хубаво ама аз като съм зад него мен ще ме изкарат виновен, че не съм спазвал дистанция.Това че той е сърфирал никой няма да го отчете.Друг е въпросът, че неговата задна врата сигурно струва колкото моята цяла кола и щеше много да го заболи :devil :lol:

Голфаджийската чест е защитена ! :lol:

Майна, търсиш си белята зорлен а нали знаеш че кой каквото търси намира... някой път някой няма да успее да спре или просто ще се окаже леко разсеян човъркайки радиото примерно и ще спре в теб без спирачен път. Нали се сещаш от твоя Голф какво ще остане ако някой те хакне странично с 40км/час?

jozo, страничен удар на човек пред теб си е чиста проба засичане. А ляв завой от дясна лента си е за взимане на книжка...

jozo, страничен удар на човек пред теб си е чиста проба засичане. А ляв завой от дясна лента си е за взимане на книжка...

Нямаше как да помисля, че пред мен ще изкочи с ряз някой, който е решил, че минава....Както казах по-напред поне след като подминах Аудито единствено, което мислих че се удрям.

Ами честно казано разправиите щяха да са много.Хич нямаше да се учудя както сме подкупни в нашата мила родина пак аз да излезна виновен...

П.П.Поне бях чист пред съвеста си, че не бях пил нищо.Както някой вика 1 бира нищо, ама после с 1 бира квото и да стане с 2-та крака виновен...

Ми да става ... да няма да седна да рева за ламарини я :)

Е много ясно.Само и да стане най-важно е всички да са живи и здрави.

Преди 20 години съм се удрял челно с 50 км/ч., а преди 10 г. друга кола ме удари странично пак с 50 км/ч., след което се наложи да изхвърля колата си на вторични суровини. И двата пъти бях без въздушни възглавници, както си и ти с голфа. Така че не ти го пожелавам това преживяване, защото си е почти на късмет как и в какво състояние (и дали изобщо) ще се измъкнеш от цялата ситуация. :ph34r:

Ламарините майната им,живота ти е скъп пич.Не се знае на Трабант или на Tuareg/Antara/X5 или квото и да било от тоя сорт ще попаднеш.

Ламарините майната им,живота ти е скъп пич.Не се знае на Трабант или на Tuareg/Antara/X5 или квото и да било от тоя сорт ще попаднеш.

Дам , а колко от последните 3 изброени карат с по 50 км/ч ? Доста от тях спокойно си карат с по 70-80 из града . Да видим с такава скорост ако те хакнат каква песен ще запееш приятелю pazu .

Какво могат да ми сторят ако слезна от колата и нарежа 2 от гумите на някой мухльо ? Имам предвид като наказателна отговорност , защото за трошене на ръцете/главата има и странични фактори .

jozo от всички участници точно ти си с най-малка вина даже да те шибне оня който завива, пораженията няма как да са големи но ламарините наистина грозно ще се огънат докато вътре само ще ви раздруса и все пак няма да е приятно... между другото аз харесвам ауди ама ми лягаше дебело но всичко зависи от шофьора, на мен малко хора аудита са ми правили впечатление да карат кофти, в пъти повече са тези с BMW примерно и интересно обаче почти нито един човек с тойота не ми е правил впечатление да кара кофти :bgrin:

pazu, странично с 40-50км ако те шибнат при нулевата защита на голфа нито ще остане нещо от него нито на теб ще ти хареса повярвай ми..

Какво могат да ми сторят ако слезна от колата и нарежа 2 от гумите на някой мухльо ? Имам предвид като наказателна отговорност , защото за трошене на ръцете/главата има и странични фактори .

А смяташ ли че той ще стои спокойно докато ти му ги режеш?

PS: chistacha, мен пък повече номера са ми правили разни шматки с Fiat Brava главно от женски пол не че голфаджиите са пропускали но първо ги виждам отдалече и съм подготвен и 2ро са предвидими какво може да свършат докато тези с Brava са тотално непредвидими и са правили какви ли не неадекватни неща вкл. такива лишени от смисъл просто защото и те не знаят какво искат още по-малко защо... иначе лоши шофьори има с всички марки и модели автомобили без изключение както и добри шофьори просто джигитите предпочитат няколко конкретни :)

Бързо, бързо ще те привикат в районното стига да е има очевидци( или ако си намери мними ) или ако те е заснела охранителна техника като си ги пукал.Инак...нищо ;)

Жоре, пали бате по една свещичка за всички шофьори дет се сетиш, че наистина по пътищата си е ебало майката... :ph34r:

Всеки шофьор с поне малко стаж е изпадал в такива ситуации. ;) Радвам се че сте останали невредими и двамата и че въобще не е имало други проблеми, освен шока.

И аз се кръстих преди 2 месеца и то от голфаджия, точно тарикат като pazu :sayjin щото мина на червено и в последствие на една педя от предната ми броня.

Преди седмица, ПАК :ghost голфаджия изпреварваше на моста на герджика БЕЗ никаква видимост, а аз спокойно си качвах наклона с 30 км/ч. Разминахме се на една педя. :sick:

И още много такива ситуации със скромния ми стаж от 1 година... :ghost :ghost

Кофтито е Жоре, че колкото и да си пожелаваме да не изпадаме в такива ситуации, просто всички знаем, че утре като излезем да караме, ще е същата битка... :wacko:

А колкото до pazu - нямам коментар, честно. И ако това е нещо с което да се хвалиш - евала. Следващият път, като правиш така, ако тоя зад теб и той говори по телефона, ела тогава да се хвалиш във форума... :pirate

А колкото до pazu - нямам коментар, честно. И ако това е нещо с което да се хвалиш - евала. Следващият път, като правиш така, ако тоя зад теб и той да говори по телефона, ела тогава да се хвалиш във форума... :pirate

Все си мисля, че ако този зад него се случи да е стара ГАЗ-ка натоварена с три тона камъни (не, че го пожелавам) май няма да има възможност да се хвали във форума, ама той си знае. В нормалните държави на такива като пазу или им прибират книжките за неопределено време, или в най-добрия случай годишната застраховка за таралясник му става колкото дядомраз е платил за неговата тойота. :lol:

или в най-добрия случай годишната застраховка за таралясник му става колкото дядомраз е платил за неговата тойота. :lol:

Нищо по-сериозно няма от това някой да ти бръкне в джоба и то по-надълбоко и от скромния си опит съм се убедил 1000% че хората единствено от това разбират. А законите се спазват само ако има кой да следи за това и раздава адекватни "награди" на печелившите а не да му оставиш 10-20лв да се почерпи и да минеш метър - както имам един познат с "фонд глоби" и приготвени 20тачки в единия джоб

Извинявам се, че в тази тема ще го пиша ама все пак е свързано...

Като имат проблем всички с "младите шофьори" защо просто не направят глобите за тях да са в 2-ен размер.Същото да важи и за всеки с повече от 3 провинения в една календарна година?!?!?!?Мен много логично ми се види.Като те налепят яко с двойни глобички и накрая парички за газ няма да имаш.Още повече, след 3-то провинение според мен - ако вече не са ти взели всички точки от талона -, то размера на глобата да ти е 3-ен или доброволно да се откажеш от книжката си за поне 3 месеца.

На мен това ми изглежда крайно добро решение.

Удивително е какво правите , човек само като ви хвърли въдицата :D

Пазу, още си малък да разбереш, че тези неща не са отправени към палячовските ти номера, а по-скоро към масата малоумни същества, с чието поведение се опитваш да си правиш нелепа гаргара. Време е да изпуснеш малко въздух. :lol:

Аз па за пореден път се заблявам по мадама по съблекло майна. Еми не се издържа вече. Слаб ми е ангела :lol: :lol:

Ееее...че аз това го правя откак имам книжка.... :devil ....чакам кога ще се нацеля някъде, докато съм си обърнал главата в другата посока. :bgrin:

Извинявам се, че в тази тема ще го пиша ама все пак е свързано...

Като имат проблем всички с "младите шофьори" защо просто не направят глобите за тях да са в 2-ен размер.Същото да важи и за всеки с повече от 3 провинения в една календарна година?!?!?!?Мен много логично ми се види.Като те налепят яко с двойни глобички и накрая парички за газ няма да имаш.Още повече, след 3-то провинение според мен - ако вече не са ти взели всички точки от талона -, то размера на глобата да ти е 3-ен или доброволно да се откажеш от книжката си за поне 3 месеца.

На мен това ми изглежда крайно добро решение.

Възможно най-правилното решение което може да се направи за да се намалят и Птп -тата и тарикатите.В Англия с непоносимите глоби успяха да се справят донякъде с Нарушенията на пътя и Футболното хулиганство,ама при нас няма кой да се сети ;)

А смяташ ли че той ще стои спокойно докато ти му ги режеш?

Не но бягам бързо :lol: Много се дразня като трябва да заобикалям коли спрели на пешеходна пътека така , че и муха да не може да прелети направо откачам . Както и тези индивиди , които спират посредата на светофар . Има си обозначение , но това за тях не важи . Затова питах какво ще стане .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...