Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Аз за кола НЕприемам нищо пройзведено извън Германия , така че добре дошъл при мен в клуба :D :P

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
Аз за кола НЕприемам нищо пройзведено извън Германия

И аз за шофьор не приемам никой с по-малко от 10 години стаж и изминати поне 500,000 километра, да не говорим пък за отваряне на тема автомобили. :lol:

И аз за шофьор не приемам никой с по-малко от 10 години стаж и изминати поне 500,000 километра, да не говорим пък за отваряне на тема автомобили. :lol:

На мен пък много ми дреме кво мислиш ти :bgrin:

Аз за кола НЕприемам нищо пройзведено извън Германия , така че добре дошъл при мен в клуба :D :P

Ахахахахахаа.

Не знам кое е по-смешно в случая - правописът или изказването, че немските коли са просто върха на гъза според Пазу.

• 3 weeks later...

Ето една простотия която днес ме изнерви на паркинга на Билла. Разбирам че разни хора спират леко извън зоната за паркиране за да са по-близо до входа обаче тоя голфар се беше олял, и за капак от другата страна леееко по-надолу беше спрял и един фиат - а познайте дали беше Brava :)

726810K.jpg

726800v.jpg

Отидох да питам охраната дали спят и защо са ги оставили така и отговора беше - "ами те хората паркират отпред защото паркинга е неохраняем"... смях смях... питам я какво ще стане ако спра точно пред входа - ами щели да опитат да ми направят забележка... забележете че ще се ОПИТАТ... ама ако не успеят - много важно, и без това не им е работата да следят кой как паркира... следващия мисля да паркирам точно отпред при това под ъгъл за да запуша качествено пътя :lol:

Ето една простотия която днес ме изнерви на паркинга на Билла. Разбирам че разни хора спират леко извън зоната за паркиране за да са по-близо до входа обаче тоя голфар се беше олял, и за капак от другата страна леееко по-надолу беше спрял и един фиат - а познайте дали беше Brava :)

В този случай отговорът на въпроса обикновено е "Ама аз спрях само за малко...сега тръгвам" или ако е някой джигит - "Абе що не си **** мамата - ще си спирам дет' си искам :woot "

В този случай отговорът на въпроса обикновено е "Ама аз спрях само за малко...сега тръгвам" или ако е някой джигит - "Абе що не си **** мамата - ще си спирам дет' си искам :woot "

Куриозното в случая беше че паркинга беше почти свободен - имаше точно 3-4 коли и надолу всичко свободно. Аз даже спрях на 3тата редица 1ва кола. Т.е. снимката е от там откъдето бях аз паркирал. Има няма 10-15 метра разлика в ходенето.

Четох в тая тена, за джипките...дето ще ги влачите 2 кръстовища...

Ето това според мен е добро решение, стой от 2 години някъде.Преди бяха 2, но изглежда някой му е взел другаря.Зад тони 2к в тракия е

e89d646bb3013b0497af8d475bdbf32b_800x0.jpg

Куриозното в случая беше че паркинга беше почти свободен - имаше точно 3-4 коли и надолу всичко свободно. Аз даже спрях на 3тата редица 1ва кола. Т.е. снимката е от там откъдето бях аз паркирал. Има няма 10-15 метра разлика в ходенето.
Да ама тия 10-15 метра са еквивалетни на 10-15 пишкосантиметра отгоре, на гордия собственик на голфа :lol:

Четох в тая тена, за джипките...дето ще ги влачите 2 кръстовища...

Ето това според мен е добро решение, стой от 2 години някъде.Преди бяха 2, но изглежда някой му е взел другаря.Зад тони 2к в тракия е

e89d646bb3013b0497af8d475bdbf32b_800x0.jpg

Т'ва е точно до нас гледам го от поне 7-8 години там... по едно време вървеше скоро не е палил.

Днеска кръстовището на Сточна Гара беше ад. Два трамвая фира и катастрофа ....беше майко мила. Имам и две снимки ама в тела. През тротоари се минаваше чак

Ами то доста често си паркират така там (на мястото на голфа). Аз даже вече не им обръщам и внимание. Нали има една свободна лента за минаване, изчакваме се с отсрещния ако трябва и така. :) Виж това с брава-та е нещо ново.

Също нещо ново за мен, на което попаднах днес. От надлеза се опитвам да завия за към сточна гара и доста преди разклона попадам на една голяма редица коли. Изненада. Добре, спрях си спокойно и изведнъж няколко супермена ми минават от ляво, след малко още няколко. По едно време си помислих, че съм объркал редицата. :) Бе от кога така почнаха да се нареждат на 2 редици там, отдавна не ми се беше налагало да минавам там след 5?

Незнам дали е за тук ама днес на косъм ми се измъкна да катастрофирам заради един смотаняк с Ауди.(някой ако е бил на 6-ти септември и Васил Априлов към 18:15 е видял...).Който иска да се сърди ама всички с тая марка са ****** :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Случката е следната.Карам по "6-ти септември" в посока гребната база.Още след Фламинго имаше задръстване в двете платна.Някав с Олроуд Куатро насрана катафалка кара първо на мен отдясно.После реши, че в лявата лента е по-удобно мина пред мен.После пак видя, че отдясно е по-свободно мина там, но настигна един Автобус.Така поне 10-на пъти... :angry1 :angry1 :angry1 Стигаме до кръстовището с Васил Апролов.Аз съм в средната лента, той ми е отдясно пак.Светва зелено и тръгваме той пак изкача пред мен и дава ляв мигач да завива от средна лента наляво.(да му ****** роднините вече).Аз за да продължа направо го заобикалям отдясната страна.Да ама срещу мен за ляв завой от другата посока на 6-ти септември чакат микробус и от вътрешната му страна един дърт Нисан.Явно тоя с Нисана помисли, че може да мине и тръгна с ряз......Не е очаквал, че зад смотаното Ауди ще излезе друга кола.....В същият момент аз скачам на спирачките и усещам как АБС-а ме бие яко в кръка.Не съм се замислял и аз незнам с какъв рефлекс навих волана надясно....В момента, който очаквах и си мислих, че се удрям минах на косъм от другата кола.....Да обаче виждам, че ще се кача на тротоара и пак рязко свих в ляво и овладях колата......Един господ ме спаси да не станем на създърма.....Утре ще ида да запаля една свещичка, че бая се притесних...

Ами то доста често си паркират така там (на мястото на голфа). Аз даже вече не им обръщам и внимание.

Ами не точно така. Обикновено спират точно до бордюрчето а не на един метър от него. Погледни по-хубаво снимката която качих да видиш.

Бе от кога така почнаха да се нареждат на 2 редици там, отдавна не ми се беше налагало да минавам там след 5?

Да и аз там се чудех 1 път после видях че всъщност са си 2 платна и е съвсем нормално да завиеш от по-лявото след като и 2те са за надясно.

jozo, аз като говорех за змиорките и че е просташко това ме изкараха задръстен пенсионер. Разликата между карането без да се буташ и това като се правиш на скиор е има-няма 5 минути. Чакането се съкращава с акъл а не със селски номера.

Ето 1 пример - ако се ходи до пощата на клон 2 и идвате от кършака пътя минава или по В. Априлов като задръстването около 5-5:30 почва още от моста или минавате покрай марица после покрай линията и така. Само че покрай прелезите също е ужас. Затова най-малко се чака когато минеш под моста и минеш от другата страна на линията след това караш покрай нея (малко се чака на прелеза на 6ти септември но повечето завиват та не е чак толкова чакането там) след това пак направо като на прелеза на Малчика чакането е малко след това на прелеза на Пещерско Шосе обикновено чакането е голямо затова на пряко през бензиностанцията излизаш на пещерско оттам наляво и спестяваш поне едно 10 минути чакане защото понякога опашката за завиване наляво е отпреди бензиностанцията... докато с подобно бутане минаваш точно 5 коли напред (при опашка 30+ - голям келепир няма що)...

Така, така...добре дошЕл в клуба на оцелелите...мен след последното разминало се проишествие после 2 седмици ми се струваше, че от всяка пресечка ме дебне някой чичка да ми запълни лентата и да ме прати в насрещното да го обикалям.

Напоследък виждам повечко патрули...ХВАЛА.На пътя им е мястото, поне малко да се стреснат малоумниците по пътя.

Да ама аз не се редях наляво-надясно между колите..Този с Аудито ги правеше и аз се изнервих до краен предел особенно след простотията с левият завой.То поне само това да беше ама вече с горчив опит се убедих, че това си е прецедент за ПТП....Хората които бяха на мен отдясно на светофара с ужас гледаха и чакаха как ще се натресем с жената в тоя с Нисана.....(тя горката замалко да се разреве от страх...) Единствената мисъл, която ми беше по време на случката беше, че се удрям........Всички движения ги направих чисто инстинктивно....След това краката ми трепериха, защото идея си нямам как мина предният ми ляв калник без да докосна Нисана...Определено обаче АБС-а оказа голяма роля иначе на щейната щях да се забия...

Сега си представи сняг, ул. Македония, един чичка който те е засякъл, кола в насрещното и неработещ АБС - цялото гарнирано със скапани зимни гуми и Пасат набор '89.Разбираш защо имах 2 седмици привидения за катастрофи :D

Сега си представи сняг, ул. Македония, един чичка който те е засякъл, кола в насрещното и неработещ АБС - цялото гарнирано със скапани зимни гуми и Пасат набор '89.Разбираш защо имах 2 седмици привидения за катастрофи :D

Разбирам те напълно....При теб е било доста по-опасно явно, но шока е един и същ предполагам...Още ми е пред очите цялата случка и мисълта как се удрям....Ужастно е....

В каква тъпа ситуация попаднах...

Тясна улица и срещу мен идва кола. Реших да го пусна, спрях и дадох ляв мигач, обаче в същото време малко преди мен някакъв беше паркирал на тротоара и излизаше на заден. Не знам защо реши, че аз му давам път да излезне и въобще не се огледа на двете страни... след доза бипкане се усети, че има нещо гнило и спря точно преди да удари колата която идваше отсреща ми.

....един смотаняк с Ауди...Който иска да се сърди ама всички с тая марка са ****** :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Шшшшттттт....тихо, че тоя ще те чуе и тогава става лошо... :lol:

Шшшшттттт....тихо, че тоя ще те чуе и тогава става лошо... :lol:

Не само той... има още един разбойник който нямаше да пише но специално за повода може и да се включи :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...