Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Има разлика между тия дето карат "хубаите" коли за няколко часа и тия дето ги карат повече време ;)

Разликата е между тези които са забърсали на тате ключовете за да се направят на гъзета пред някоя п**ка и тези които карат собствената си кола... съгласен съм с DON_CHEFO че съм виждал невероятни каскади от разни пишлемета... но от хора над 40 години каращи хубави коли можеш да очакваш много повече колегиалност отколкото от останалите... правят изключения хората с аграрни физиономии и ум колкото на сиво искърско говедо, тупащи се в гърдите че карат "ей тия 200 хиляди лева" и съответно другите следва да им целуват г.з. щото те могат да купят половината квартал и следователно са полу-богове

И нещо интересно. Как според вас ще накарат младите шофьори да карат коли от 1,6 литра. Като пича по новините правилно го каза, че 1600 кубика могат да изкарат 300 коня при добра инвестиция. А при 4000 лева си взимат ЦРХ Витек....

Няма ли да е доста за кратко? Те хубаво ще ги изкарат ама на тия 1600 кубика много бързо ще му вземат душата или аз нещо пропускам?

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
Разликата е между тези които са забърсали на тате ключовете за да се направят на гъзета пред някоя п**ка и тези които карат собствената си кола... съгласен съм с DON_CHEFO че съм виждал невероятни каскади от разни пишлемета... но от хора над 40 години каращи хубави коли можеш да очакваш много повече колегиалност отколкото от останалите... правят изключения хората с аграрни физиономии и ум колкото на сиво искърско говедо, тупащи се в гърдите че карат "ей тия 200 хиляди лева" и съответно другите следва да им целуват г.з. щото те могат да купят половината квартал и следователно са полу-богове

Няма ли да е доста за кратко? Те хубаво ще ги изкарат ама на тия 1600 кубика много бързо ще му вземат душата или аз нещо пропускам?

Ми зависи как е направно(ако смениш цялата карантия - трябва да си е наред). Аз не знам за тунинг фирма даваща гаранция. Освен 1 английска.... И не няма да я стопят за под 20 000 км ако не я карат само в лютеницата де. Все пак са под 200 коня на литър.....Но, за да се направи така една кола - не е за икономия =>, че все нещо ще изпатка е и?

Лафа за сивото говедо ме срази :):):). Ама я ги питай тия сега банките като си сакат парите дали им е добре. Продавай коли на кило :):)

По повод горното. Днеска се роди един Голф 3 със 150 коня и нагоре литрова мощност(2.0 литра) СПОРЕД предварителни сметки. Диното ще покаже колко е. ;). А колко ще изкара - Божа работа :):):):):)

Впрочем INCINERATOR-a вчера излизам от Янко Сакъзов на пешеходния и го гледам намръщен( не се познаваме ама все пак 3-ка, кабрио, червен кожен салон предполагам да е бил той ) и си викам сигурно го засякох, видях обаче, че му е светнало червено просто...АМА после покрай него как се изряза един чичо с черен х5...да не говорим после от Руски как зави към пожарната.

А и на Васил Априлов е някаква "Кербала" просто.УжасТ!

Впрочем INCINERATOR-a вчера излизам от Янко Сакъзов на пешеходния и го гледам намръщен( не се познаваме ама все пак 3-ка, кабрио, червен кожен салон предполагам да е бил той ) и си викам сигурно го засякох, видях обаче, че му е светнало червено просто...АМА после покрай него как се изряза един чичо с черен х5...да не говорим после от Руски как зави към пожарната.

А и на Васил Априлов е някаква "Кербала" просто.УжасТ!

Ами весел ли да ходя на лекции като знам, че е супер скучна и задължителна? :)

Иначе да, чичето лошо ме засече, май въобще не ме видя.

П.С. Днес какво става в рамките на 500 метра видях 2 саморазправи на пътя...

Между другото баща ми и той все това повтаря за саморазправите, че все повече ще стават за напред.Честно казано не му вярвах до скоро, но след като и аз видях такива по пътя - при това за нищо и никакви ситуации - май наистина е прав - все пак възрастните трябва да се уважават :).Дано не станем като САЩ с техния прословут термин "road rage"( изблик на ярост на пътя ), че не ми се мисли тук какво ще стане, не стига хората които си загиват за едното нищо по пътя ами сега и побоища и т.н.

Между другото баща ми и той все това повтаря за саморазправите, че все повече ще стават за напред.Честно казано не му вярвах до скоро, но след като и аз видях такива по пътя - при това за нищо и никакви ситуации - май наистина е прав - все пак възрастните трябва да се уважават :).Дано не станем като САЩ с техния прословут термин "road rage"( изблик на ярост на пътя ), че не ми се мисли тук какво ще стане, не стига хората които си загиват за едното нищо по пътя ами сега и побоища и т.н.

Че то и сега си има road rage, някой като те изпревари или нещо подобно... или просто като си ядосан.

От известно време сам си поставям ограничение да карам културно и да не вдигам повече от 60, но откакто го правя това по-често оставам без нерви заради разни шофьори.

Между другото баща ми и той все това повтаря за саморазправите, че все повече ще стават за напред.Честно казано не му вярвах до скоро, но след като и аз видях такива по пътя - при това за нищо и никакви ситуации - май наистина е прав - все пак възрастните трябва да се уважават :) .Дано не станем като САЩ с техния прословут термин "road rage"( изблик на ярост на пътя ), че не ми се мисли тук какво ще стане, не стига хората които си загиват за едното нищо по пътя ами сега и побоища и т.н.
Ами има, щото някой само от това разбират... Вчера щях да пречукам един пред нас - сестра ми звъни да сляза бързо, слизам аз и гледам някъв мърляч с една A5 и крещи че щял да и счупи главата и чак тръгнал към нейната кола, направо откачих хванах го и го блъснах в колата му и веднага омекна и взе да се извинява и се изнесе набързо :angry1 И всичкото това беше, защото решил че сестра ми му е спряла на мястото, при положение, че тя беше спряла просто на тротоар - ничие място, освен това аз неговата кола никога не съм я виждал около вкъши :wacko:

Ами весел ли да ходя на лекции като знам, че е супер скучна и задължителна? :)

Иначе да, чичето лошо ме засече, май въобще не ме видя.

П.С. Днес какво става в рамките на 500 метра видях 2 саморазправи на пътя...

Ти мани, на мен само на катастрофи ми върви от няколко дни... В събота на Св. Петка на 50 метра пред мен стана една верижна, 3 коли, нищо чак толкова сериозно, днес една от моя клас забърса спрелия на спирката рейс. Щяха на един паркинг да ме отнесат, голфаджия естествено... Еби, то да караш в България си е цяло преживяване...

Еби, то да караш в България си е цяло преживяване...

Като изключим ... идиотите по пътищата, дупките, неравностите, бабуните, нереалните легнали полицаи, нелогичните кръстовища, нелогичните пътни знаци, не правилно регулираните светофари, глупавите закони, заядливите полицаи, липсата на паркоместа, завидливите копеленца които правят мизерии по колите, камъчетата по пътищата които ебават лаковото покритие на колите, двулентовата магистрала, еднолентовите извънградски пътища с недоизмислени завои и пътни маркировки и липсата на такива маркировки, липсата на улично осветление, тесните улици, гадните и неравни павета, глупаво организираните бариери за влакове където чакаш 10 мин. да наближи влакът, липсата на начален опит при шофьорите, стърчащите казани по улиците, подредените шахти по улиците които като избегнеш едната уцелваш другата - явно нарочно са ги поставяли на зиг-заг, "измитите" улици по които след като караш по време на дъжд все едно си бил на офроуд... изпитвам удоволствие като карам.

Тука нахвърлях няколко нещица които ме дразнят по пътищата.

Аре ве .. вие пишки нямате ли да си играете ? Днеска един с ауди 80ка докато се измъкваше от един паркинг в асеновград шибна моята задна броня с неговата задна , а моята беше малко надрана ? Е И ??? Отстъпи ми реда си при гумаджията , почерпи и всичко тва само щото казах ... изобщо да не се притеснява . А тука ИНСЕЙНираторчето седнало да ми се притеснява как камъните драскали боята :wacko: . Ебахти все едно тея машини са по-ценни от човешките нерви , че дори и живот ... ебах ва в материалистите :angry:

......

Така..., така, еби щом ти е кеф, ама като си купиш истинска кола - пак ще си приказваме! И на мене за служебната (която пак е моя) много - много не ми дреме...., щото е дърт дарак, но с личната ми нещата стоят по съвсем друг начин... ;)

Така..., така, еби щом ти е кеф, ама като си купиш истинска кола - пак ще си приказваме! И на мене за служебната (която пак е моя) много - много не ми дреме...., щото е дърт дарак, но с личната ми нещата стоят по съвсем друг начин... ;)

Ся много добре знаете че пътищата в БГ не струват , колегиалността е нулева и всичко това което написа ИНСЕЙНиратора по-горе , та къв е кефа да си мажете сами гъза с вазелин като си купувате чисто нови и лъскави коли ???

Ей, момче...тоя голф чак мен ми е жал за него.Хич ли не ти дреме за колата ТИ?Ти ако така се отнасяш към всичко което си придобил...

И по твоята логика...ами приятелката ти понеже общува с всякакви типове по цял ден...какво ако я праснат няколко пъти отпред или отзад на ден!?Нали е такава конюктурата...не е болка за умиране.

Аре ве .. вие пишки нямате ли да си играете ? Днеска един с ауди 80ка докато се измъкваше от един паркинг в асеновград шибна моята задна броня с неговата задна , а моята беше малко надрана ? Е И ??? Отстъпи ми реда си при гумаджията , почерпи и всичко тва само щото казах ... изобщо да не се притеснява . А тука ИНСЕЙНираторчето седнало да ми се притеснява как камъните драскали боята :wacko: . Ебахти все едно тея машини са по-ценни от човешките нерви , че дори и живот ... ебах ва в материалистите :angry:

Да, притеснявам се, че камъчетата ми драскат лака. И к`во? Би ли ми обяснил в тоя контекст какво имаш предвид със смисъла на думата материалисти. И леко с ебането...

P.S. Пожелавам ти някой ден да имаш кола която да те кефи, а и да и се кефиш както аз се кефя на моята.

Като изключим ... идиотите по пътищата, дупките, неравностите, бабуните, нереалните легнали полицаи, нелогичните кръстовища, нелогичните пътни знаци, не правилно регулираните светофари, глупавите закони, заядливите полицаи, липсата на паркоместа, завидливите копеленца които правят мизерии по колите, камъчетата по пътищата които ебават лаковото покритие на колите, двулентовата магистрала, еднолентовите извънградски пътища с недоизмислени завои и пътни маркировки и липсата на такива маркировки, липсата на улично осветление, тесните улици, гадните и неравни павета, глупаво организираните бариери за влакове където чакаш 10 мин. да наближи влакът, липсата на начален опит при шофьорите, стърчащите казани по улиците, подредените шахти по улиците които като избегнеш едната уцелваш другата - явно нарочно са ги поставяли на зиг-заг, "измитите" улици по които след като караш по време на дъжд все едно си бил на офроуд... изпитвам удоволствие като карам.

Тука нахвърлях няколко нещица които ме дразнят по пътищата.

Е заради тия изключение аз бях казал един път, че българите сме най-добрите шофоьри. Кво ще му е да караш по осветен път, на който да не дебнеш от къде ще се появи някой трап. На всякъде с маркировка. Знаци където си им е мястото, а не в короната на дърветата :):). Изощо чудо за резил :). И като добавим гладките пътища, на които има неравности :):)

Никой не говори за милеене, говорим( аз поне ) за уважение на парите си, на уважение на вещите си.Ти не си ли поддържаш колата?Не ти ли е криво ако ти е ударят, зажулят и прочие?

Това са различни неща. Не можеш да се бориш срещу камъчета, зажулвания и прочие независещи от теб неща? Поправими са. За какво трябва да се ядосвам?

Здравето не се купува с пари. А нервите и притесненията го съсипват.

А, не така.Срещу камъчета има прозрачно фолио.Слагаш на маската отпред, предния капак и лееко по левия и десни калник и забравяш за тия гнусни камъчета.Ама отблизо като се доближи колата и седи кофти...като тия върху екраните на телефоните :) гадно е( за мен поне ).

Пък и чак да се нерви човек не си струва наистина.В тоя пуст живот има много по-важни неща от карането на кола, драскането на лака й, некачествения бенз и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...