Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

тая тема е дискутирахме и аз казах че им святкам и накрая почти ме обедиха че не съм прав и т.н. щото пътя не бил на баща ми и всеки може да си кара както си иска и където си иска.....

О, да забравих, че тука всички са полагали асфалта в Пловдив :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
час и 5 минути пътувахме при положение, че разстоянието дори в час пис се взима за 20-тина минути с паркирането :lol: В това време и с летни гуми за къде да бързаме....за автосервиза или моргата...не мерси

е точно това имах предвид и аз,но ме наредиха,че съм се бил заяждал :laughing:

иначе за присветкането в лява лента - нищо против,ще се мръдна,ако вече не съм го направил предварително и разбира се ако мога.

но да се изпреварва от дясно и да се притиска умишлено автомобила си е чиста проба селяния,която в дългосрочен план само главоболия може да ти навлече

иначе за присветкането в лява лента - нищо против,ще се мръдна,ако вече не съм го направил предварително и разбира се ако мога.

но да се изпреварва от дясно и да се притиска умишлено автомобила си е чиста проба селяния,която в дългосрочен план само главоболия може да ти навлече

че те всички караха на 2-ра макс на 3-та по Найчо Цанов. Да ги прелетим ли? :lol:

И аз се махам когато мога от лявата лента ама понякога се изнервям и се започва гонката... :(

Ситуациите за които говорих вчера бяха следните - има 2(на места 3) свободни ленти. Като разни индивиди караха във възможно най-левите с 30-40 км/ч. Не е ли изнервящо това?

П.С. Нека е селска проява, но как аз винаги успявам да карам в дясна лента като е свободна, а другите не могат?

изнервящо е,но си е напълно разбираемо.

в подобни условия левите ленти винаги са по-отъпкани и с по-добри коловози,а когато шофьорите не са сигурни в поведението на автомобилите си се стремят винаги да се възможно най-далече от бурдюрите ;)

П.С. Нека е селска проява, но как аз винаги успявам да карам в дясна лента като е свободна, а другите не могат?

лошо няма да караш в дясна лента,лошото е когато изпреварваш в нея,защото си е чиста катастрофа,чакаща да се случи.(поне според нормалните физични закони и зависимости на планетата де,сега знам ли,според законите на джунглата може и да не е така,ама аз не съм запознат с тях :laughing: )

Вчера сутринта към 8ч. успяха да ме изкарат извън кожата ми и да псувам в колата пред майка . Идвам аз по Цариградско (Лиляна Димитрова) и ще правя ляв завой да ходя към Метро . Да обаче тия бауши , които идват от Метро и продължават за Мото-Пфое хем виждат , че е задръстено и пак се шибат . Свети им червено ( на мен вече 5 сек. ми е зелено ) и немога да тръгна и тия бауши гледат като телета . Бях първа кола и влизам срещу единия и ония ме гледа като изтърван едва ли не трябва да му правя път да минава на червено . Светва му червено пътя е задръстен и този влиза в кръстовището с въртежи защото немогът да му захапят гумите . Хем бях първа кола и пак замалко да не успея да мина мисля , че само аз и още една кола взехме левия завой при положение , че светофара е 25 сек.

После на новия надлез някои бауши немогат да го качат . Къде са тръгнали в 20-25см сняг ( на пътя имаше 10см киша ) с летни гуми по баир ? На такива трябва да викнеш полиция да им пише един акт и да му ядат дървото . Това , че не им пука за собствената им безопасност неозначава , че трябва да рискуват безопасността и на останалите участници в движението .

...Светва му червено пътя е задръстен и този влиза в кръстовището...

Е тва е един от основните проблеми по улиците на града ни в последно време и мен ме изкарва от кожата. :angry1 :censored2:

Момчета вие около половин година по-късно се усетихте за какво говоря. Аз защо искам да си взема някакъв стар таралясник и да взема на таран някой ей такъв кретен който вижда че кръстовището е задръстено и влиза при това на червено, просто за да пречи на всички. Сериозно - мечта ми е някой ден да подкарам един камион около 5 следобед и някой да му тоталясам колата и да го вкарам в психиатрията. Пък като се разчуе за нездравата ми постъпка тия случаи може и да понамалеят... То че и аз съм за психиатрията е друга тема :)

Ние сме се усетили, ама гледаме да не влизаме в конфронтация.

Иначе можеш да се насочиш към кръстовището на Руски и 6-и септември, когато го отворят отново. :lol:

Аз точно него съм си заплюл. След като ме пуснат първия път от психиатрията отивам на това на България и Победа :bgrin:

... сигурно след това изобщо няма да излезна оттам обаче кефа дето ще си направя :lol:

Момчета вие около половин година по-късно се усетихте за какво говоря. Аз защо искам да си взема някакъв стар таралясник и да взема на таран някой ей такъв кретен който вижда че кръстовището е задръстено и влиза при това на червено, просто за да пречи на всички. Сериозно - мечта ми е някой ден да подкарам един камион около 5 следобед и някой да му тоталясам колата и да го вкарам в психиатрията. Пък като се разчуе за нездравата ми постъпка тия случаи може и да понамалеят... То че и аз съм за психиатрията е друга тема :)

Мога да ти услужа с една "Варшава" комби - тя е по - страшна от камион.... :bgrin: и доста по - нечуствителна от същият...

Аз точно него съм си заплюл. След като ме пуснат първия път от психиатрията отивам на това на България и Победа :bgrin:

... сигурно след това изобщо няма да излезна оттам обаче кефа дето ще си направя :lol:

Нъл знайш - кеф цена няма !?

тая тема е дискутирахме и аз казах че им святкам и накрая почти ме обедиха че не съм прав и т.н. щото пътя не бил на баща ми и всеки може да си кара както си иска и където си иска.....

съвсееем случайно пичът може да има технически проблем и да се движи бавно,нищо че не си е пуснал аварийните...тогава пак се скъсайте да му присвяткате :)

съвсееем случайно пичът може да има технически проблем и да се движи бавно,нищо че не си е пуснал аварийните...тогава пак се скъсайте да му присвяткате :)

Съвсем случайно, в такъв случай нищо не го оправдава. Като има технически причини да се движи бавно трябва да го прави възможно най-вдясно и с включени аварийни. И аз от Калояново до Пловдив съм се прибирал с 10-15 км/ч, но нямаше един дето да ми бипне или присветне, просто направих горе описаното. Никой не е длъжен да гадае защо тоя пред него кара бавно.

Никой не е длъжен да гадае защо тоя пред него кара бавно.

Абсолютно! Подкрепям го ей това отвсякъде и не само за тази ситуация. Няма извинение за липсата на съобразителност. Колата затова има аварийни и си има начини да се кара така, че да се пречи минимално на останалите. Някой може да реши да прави маневри без да сигнализира - трябва ли останалите да гадаят какво се опитва да направи и че имал извинителна причина да не сигнализира защото говорел по телефона много важен разговор с приятелката си и почти я е навил да му пусне анално? Не нали? Затова са измислени някои неща - за да има ред и да можем да се разбираме по-лесно :)

Дядо Мразе, това за аналното склоняване е много брутално :lol: :lol: :lol:

Според мен ако шофьорите съвсем малко се опитват да бъдат толерантни към другите и се съобразяват с другите на пътя, пак уточнявам, ама съвсем малко да се съобразяват с другите на пътя, ще се избегнат доста конфликтни ситуации.

PS Може да е защото съм в момента на градус, но не мога да се спра да се смея на "защото говорел по телефона много важен разговор с приятелката си и почти я е навил да му пусне анално" ЕВАЛА!!!

Дядо Мразе, това за аналното склоняване е много брутално :lol: :lol: :lol:

Това беше пример за кой какво е важно. Някой бързал щото щял да изпусне началото на мача. Друг щото го чакала жена на легло. Трети просто щото му е кеф. И всеки се бута и прави всевъзможни простотии за да превари 5-6 автомобила и като запреча дясната лента (дето тъй и тъй е запушена на 6ти септември там на завоя до аптека марица в посока към площад Съединение) и почват да мигат да ги пусна като че ли има къде да идат. Естествено че няма за да тръгнат после да ми дават мигач да ги пускам. Да съм жена да им пусна ама не съм.

Същата работа и това - имал си извинителна причина за тъпотиите дето вършел - ама според него. Според всички останали просто пречи.

Единствената причина за бързане е ако нямаш време да изчакаш линейка и караш човек към спешното. Това го разбирам. Всичко друго са глупости. Между другото това с бременните жени дето раждат докато стигнат до болницата е пълна тъпотия за по-малко от час-два след изтичането на водите не става тая работа ама айде нема да разводняваме темата и с това :)

Между другото това с бременните жени дето раждат докато стигнат до болницата е пълна тъпотия за по-малко от час-два след изтичането на водите не става тая работа ама айде нема да разводняваме темата и с това :)

Чудно ми е кой ще е този дето ще види как на жена му текат водите , ще седне да думне едно кафенце с количка и цигарка , да си прочете вестника , да прегледа набързо спортните канали и едва час и 20 минути по-късно , лека полека ще се ориентира към тръгване щото видиш ли има още 40 минути и той е съобразил че с 50 км/ч и средна лента + бързо и грубо пресмятане на трафика ще успее да стигне до болницата за 25 минути , ще я качи за още 5 и готово , даже ще има и 10 минути аванс да почне да звъни на приятели и роднини :)

Или пък може би имаш предвид че той ще я качи веднага в колата и няма да бърза , щото ще е спокоен че има поне час на разположение :lol: . Айде няма да ти обяснявам че всеки човек е различен , различни организми , различна биохимия ... и те така ;)

ПП. Макар че лично за мен държавните болници не струват за родилно ... по-добре частна да ти е мирна главата , че няма да се отнасят с жена ти като с куче , оставяш я няколко дена по-рано там .. отново да ти е мирна главата и да не правиш змиорки :)

pazu, много филми гледаш. Особено първо раждане под 5-6 часа няма... отделно че ако следиш както трябва се знае поне от предния ден и от началото на контракциите до изтичането на водите имаш 3-4 часа.. такива ми ти работи.. не е до биохимия а до разтягане на таза... не щеш повече подробности защото процеса е неприятен и болезнен за тях а твоята психка ще се увреди непопаравимо ако разбереш какво и се случва на жената докато ражда :bgrin:

Паниката е голяма но имаш време да идеш да и вземеш бонбони, цветя и т.н. СЛЕД като почне всичко даже да удариш 1 ракия с някой приятел и после да се върнеш тъкмо за края на екшъна (освен ако не присъстваш от-до което не ти препоръчвам).

Слабо вероятно е правилния човек да го прочете , но искам да се извиня на колегата с черно ауди С 0022 ** за тва че днеска (преди около час) щях да му засека пътя при престрояване от средна в лява лента след кръстовището на Руски и Цариградско посока Мария Луиза , просто ми беше в "мъртвата зона" , не го видях в огледалото и се усетих в последния момент :bgrin:

Как да не му блъснеш вратата на такъв идиот?!

Ситуацията е такава - аз съм кола 1 движа се направо и ще завивам надясно, кола номер две прави ляв завой пред мен и паркира баш на завоя?!

51747059.jpg

Как да не му блъснеш вратата на такъв идиот?!

Ситуацията е такава - аз съм кола 1 движа се направо и ще завивам надясно, кола номер две прави ляв завой пред мен и паркира баш на завоя?!

....

Е при такъв случай аз буквално бих откачил. Направо не знам какво ще направя ако ми се случи на мен - като нищо мога да свърша някоя тъпотия...

Е при такъв случай аз буквално бих откачил. Направо не знам какво ще направя ако ми се случи на мен - като нищо мога да свърша някоя тъпотия...

е как какво. втория зъб и се почва гонката. малко след това едни спирачки и си караш нормално :lol:

е как какво. втория зъб и се почва гонката. малко след това едни спирачки и си караш нормално :lol:

какъв втори зъб като той е спрял там да паркира? по-скоро със засилка му "заваряваш вратата" да не може да излезе :)

... и паркира баш на завоя...

Това само Ферари го може сигурно, да се дърпа на втори зъб с парикрал автомобил. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...