Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

60675307hl5.gif

Днес сутринта до била.

бързах, съжалявам за нарушението;

като го направиха 3 коли и аз се залепих зад 4тата и минах.

Ако не ме чакаха, щях да остана и да изчакам, още веднъж съжалявам.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
Защо тия хора карат толкова бавно навън? Счупи ми се лостчето от присвяткане...

Тоше не ти е ли е тъпо да чакаш някой цървул да благоволи да те пусне , да го надминеш в лява лента ? За тва мощно газ в дясна лента практикувам аз...

интересно ми е ти колко бързо ще караш в тия условия ако те кача на някоя 15 годишна талижка? :)

Q7 с 20 цолови джанти и летни гуми не е на 15 години, нито A6 по-предишния модел, Опел Астра със сини лентички пишещи нещо с П(?!) и тн...

Тоше не ти е ли е тъпо да чакаш някой цървул да благоволи да те пусне , да го надминеш в лява лента ? За тва мощно газ в дясна лента практикувам аз...

Одеве един с една Е класа кара в посредата... един тъкмо тръгне да го изпреварва ония го засече, аз му бях от дясната страна... тръгнах да го изпреварвам мен засече и цикъл... засича си ни и двамата...

Одеве един с една Е класа кара в посредата... един тъкмо тръгне да го изпреварва ония го засече, аз му бях от дясната страна... тръгнах да го изпреварвам мен засече и цикъл... засича си ни и двамата...

Тука вече играят и законите на джунглата и това кой е с по-силна психика. С джипа напъвам до краен предел 1-2 см до неговата кола , пък ако е толкоз ербап, ще се ударим(даже последно време и клаксона не използвам). С другата кола не ме засичат(да не кажа изобщо)...

тоест да разбирам,че си крайно възмутен,за дето си случил на три автомобила да карат бавно? :)

Забелязъл съм, че нещо обичаш да се заяждаш с мен. Ако ми беше прочел поста щеше да видиш, че има едно нещо "и тн.", ако тръгна да изброявам всички коли които са карали бавно...

Тука вече играят и законите на джунглата и това кой е с по-силна психика. С джипа напъвам до краен предел 1-2 см до неговата кола , пък ако е толкоз ербап, ще се ударим(даже последно време и клаксона не използвам). С другата кола не ме засичат(да не кажа изобщо)...

Пистолет имаш ли в колата?Ако нямаш те съветвам да не го практикуваш тоя метод щото по един познат в София стреляха...и той така като теб с джипа ги побутваше :lol: :lol:

Забелязъл съм, че нещо обичаш да се заяждаш с мен. Ако ми беше прочел поста щеше да видиш, че има едно нещо "и тн.", ако тръгна да изброявам всички коли които са карали бавно...

искренно съм изненадан,кога съм се заяждал пък баш с теб? :JC_golly:

Пистолет имаш ли в колата?Ако нямаш те съветвам да не го практикуваш тоя метод щото по един познат в София стреляха...и той така като теб с джипа ги побутваше :lol: :lol:

Оръжия имам в колата (предпочитам хладни) , пистолет нямам защото ако имах до сега да съм стрелял не веднъж...И на мен ми се е случвало да засеча който не трябва (даже не веднъж).Случвало се е извинявам и да казвам , че аз съм виновен. Но едва ли друг би процедирал по по-различен начин , ако е сам и го отбият от пътя 2 коли (едната бронирана) и около мойта кола като са наредиха 8 охрани(въоражени)...кво да кажа...добре поне че се разбрахме и накрая дори си казахме лек път...

Оръжия имам в колата (предпочитам хладни) , пистолет нямам защото ако имах до сега да съм стрелял не веднъж...И на мен ми се е случвало да засеча който не трябва (даже не веднъж).Случвало се е извинявам и да казвам , че аз съм виновен. Но едва ли друг би процедирал по по-различен начин , ако е сам и го отбият от пътя 2 коли (едната бронирана) и около мойта кола като са наредиха 8 охрани(въоражени)...кво да кажа...добре поне че се разбрахме и накрая дори си казахме лек път...

Едва ли някой би процедирал като теб...повечето хора биха се насрали от страх :)

Тука гледам само някакви отворени сте се събрали. Бутал с джипа, мачкал не знам си къде ... ?!? Пуснете си SW малко.

Ми естествено, че ако караш в лява лента с 30-40 ще ти светна да се преместиш...

Все едно теб не те дразнят такива индивиди?

:) Заповядай, рамбо - и то точно ти.

:) Който търси - намира, нали знаеш ?

Аз мисля , че достатъчно неща съм намерил вече. Трудно би ме изненадал...

Аз мисля , че достатъчно неща съм намерил вече. Трудно би ме изненадал...

:) Хубаво е човек да внимава какво си пожелава. Дали не можеш да бъдеш изненадан ?

Оправи ми настроението... :lol: Много ме кефи някой да ми говори философски.

И ти ме радваш.

Пък ако искаш пожелай си даже нещо - начин винаги ще се намери. :)

Чудя се кво да си пожелая...Всякакви желания ли изпълняваш ? :lol:

В чуденето не мога да ти помогна. Нали знаеш - каквото сам си направиш (пожелаеш, в твоя случай) друг не може...

Всякакви желания ли изпълняваш ? Ще те помоля да си точен и ясен.

На молбите винаги отговарям. Не всякакви - само тези които ме кефят, ти ми даваш надежда обаче, че ще са именно такива. :lol:

...

ИСКАМ СВИРКА !

:) Знаех си, че мога да те уредя - имам идеалния човек за целта - само казваш.

:) Хубаво е човек да внимава какво си пожелава. Дали не можеш да бъдеш изненадан ?

Оправи ми настроението... :lol: Много ме кефи някой да ми говори философски.

Чудя се кво да си пожелая...Всякакви желания ли изпълняваш ? :lol:

Казваш ми неща които знам :

1-во ясно ми е , че в чуденето не можеш да ми помогнеш , не съм го искал

2-ро тия поговорки , скороговорки , народни мъдрости и анекдоти съм ги слушал много пъти

Сега ще ми отговориш ли на въпроса който ти зададох преди малко : Всякакви желания ли изпълняваш ? Ще те помоля да си точен и ясен.

ИСКАМ СВИРКА !

Кой е идеалния човек ?

ИСКАМ СВИРКА !

И АЗ И АЗ... обаче не от него а от оная кака с големите цомби дето я бяха показали в другата тема. Тва един мъж да прави свирка на друг - бррр само от мисълта за това ми се повдига... виж онва крехко момиченце си е друга работа :wub:

Аз искам свирка , да си свирукам по полето с нея ве :lol:

Я разясни малко за него де , че ми стана интересно ?

Най-хубавата свирка става от млада върба...имай го в предвид !

Айде и аз на опашката за момиченцето с големите очи :)

А впрочем вчера една патица с рено как ме засече на България след кръстовището на Победа по посока панаира.Движа се аз в лява лента със 70-80 км/ч...и оная патица ми излиза от средна лента рязко в лявата, а нейната лента е кола до кола.Никакъв шанс аз да видя мига или каквото и да е от нея.Мръднах в последния момент и не ме забърса.Дори не беше погледнала в моята посока като ме размина...ей такива дето не си гледат огледалата НИКАКВИ КОЛИ!!!

И през теб ша мина...

най-доказания закон е: "Всеки батко си има батко, а някой дори и ТАТКО", ако ме разбираш ;)

тоест да разбирам,че си крайно възмутен,за дето си случил на три автомобила да карат бавно? :)

час и 5 минути пътувахме при положение, че разстоянието дори в час пис се взима за 20-тина минути с паркирането :lol: В това време и с летни гуми за къде да бързаме....за автосервиза или моргата...не мерси

То на всеки се случва да засече някой , и на мене ми се е случвало един няколко пъти да не го вида в огледалото но винаги гледам да се извиня , я с авараийки я с нещо друго . лошото е че някой овчар с голф 3-ка или е36-ца като ме засече и после като ме види ме гледа нагло и на кръв вместо да махне с ръка и да каже извинявай ..... с едно извинявай се оправят много неща с махане с ръка и като ме изгледа така на кръв и ме амбицира още повече да му смачкам физиономията

Ми естествено, че ако караш в лява лента с 30-40 ще ти светна да се преместиш...

Все едно теб не те дразнят такива индивиди?

тая тема е дискутирахме и аз казах че им святкам и накрая почти ме обедиха че не съм прав и т.н. щото пътя не бил на баща ми и всеки може да си кара както си иска и където си иска.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...