Psihara^^ Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 И също трябва да си сменят редовните места. Вече целия град знае къде седят. Ако си сменят местата ще изгърми маса народ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 И какво като изгърми, другият път пак няма да му пука... виждал съм много такива хора и констатирах, че трябват къде, къде по-здрави мерки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Ми то си личи бе, форумно гъзарче Ни приемаш, ни предаваш. Типичното българско "къв е X, че да ми казва какво да правя". Интересно ако не бяха на тати кинтите, дали щеше пак да си същия гъзар ?Няма нужда да ми обясняваш, отговора и без това е ясен на тати квоооо ? я се съвземи бе работя от 15 годишен по магазините , и малко след като станах на 18 гледам не искам нищо от наще затва не ми обяснявай на тате тва и онва ...... аз темата я приключвам повече няма да я повдигам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Абе хора, бива ли така да се острите точно преди Нова година... Карайте го по-спокойно...не си разваляйте настроението, вместо да си пиете питиетата на 31-ви, вие сте тръгнали да се изяснявате кой какво разбрал, при положение, че на всички е ясно какво има предвид едната и другата страна в спора. Всеки е правил неволни нарушения, което при сегашното движение в града е просто невъзможно да избегнеш, обаче и всеки се е дразнил на арогантните нарушители - ето вчера напр. в най-голямото задръстване на "В.Априлов" един софиянец реши, че ако изпревари всички и направи отляво четвърта колона пред светофара ще е много добре, само дето направи още по-голямо задръстване поради факта, че блокира пътя на завиващия към него автобус. :ph34r: Така че не се разправяйте за глупости, не обиждайте отсрещния (освен ако не искате и той да ви отговори със същото) и животът на всички ни ще е по-весел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 И също трябва да си сменят редовните места. Вече целия град знае къде седят. Ако си сменят местата ще изгърми маса народ! идеята на камерите е не да лови нарушители, а да предотвратява произшествия. Слагайки такива на горещи места, кара водачите на мпс да бъдат внимателни и да карат с позволената скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Аз мисля, че сплашването е най - ефективния начин... Повече КАТ-аджии на нови места = спокоен град за 2 дни. 3 поредни седмици = спокоен град. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 То дори да няма камери или много полицаи по улиците - просто да не взимат рушвети и нещата ще се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ето един пример за тъпотия. Не че е нямало място да си паркира като хората, просто го е мързяло: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 То дори да няма камери или много полицаи по улиците - просто да не взимат рушвети и нещата ще се оправят. Напротив колкото повече полицаи има , които вземат подкупи по-добре . Сега целия ангелски форум ще скочи срещу мен . Вижте мойта гледна точка първо ! Преди години даваха по телевизията италиански комисар и го питаха : -Как може да се оправи пътната обстановка и нарушенията да намалеят ? Как се справихте с този проблем в Италия ? -С повече полиция на пътищата ... -Добре но не вземат ли подкупи ? -Дори и да вземат представете на всеки 15км да има полицаи . Ще го спрат първите и ще им плати . След още 15км пак ще го спрат пак ще ги подкупи . Ако го спрат за трети път мислите ли , че пак ще ги подкупи ? Все пак парите свършват в даден момент . Верно неможе всеки ден или всеки път когато си в нарушение да те спират , но 2-3 пъти в седмицата като си в нарушение да те хванат да почерпиш 10-20-30лв и ще започнеш да се замисляш за какво работиш за храна или за глоби . Не всеки вади по 2-3 бона , че да може да си позволи да хвърля пари за почерпка на полицаи . djadomraz вярно тъпо е паркирал , но може преди тва да е нямало места . А ти звънна ли на паяка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Напротив колкото повече полицаи има , които вземат подкупи по-добре ... Това е много тъпо,Номера е точно да Не взимат рушвети...Идеята на законите е да важат с еднаква сила за всички,а не тоя дето има пари да си прави каквото си иска.Страна за пример-Франция,едни от най-жестоките глоби в Европа,пътни камери,радари,камери в цивилни коли и прочее "благинки" за тея дето си мислят че са ''ПО'' от останалите на пътя Глобите се събират на място,ако не платиш колата ти заминава на най-близкият паркинг(където разбира се ти тече наказателно паркинг време).Да подкупиш пътен полицай е изключено,директно гризваш дръвцето Тогава,вервай ми се чувстваш бял човек независимо какво караш,от колело до джип,никой не те бута,засича минава умишлено на червено,отнема ти предимство или те гази на пешеходна пътека.Обикалял съм Париж посред нощ,на мижава тясна уличка с пешеходна пътека или без,спират и ти правят път да минеш,без клаксони,дори и да пресичаш неправилно(което да си призная като живееш в България ми се случваше в началото доста често)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Забелязвам чат-пат , че на кръстовището на Руски и 6-ти септемри на четирите ъгъла седи по 1 катаджия с палка. Очудва ме , че не стига че селяните си минават пак на жълто и червено все едно няма катаджии, но пък фрапантното в ситуацията е , че катаджията се прави , че не забелязва нарушението. djadomraz , не се очудвай аУди и гоУф се карат в 90% от случайте от селяци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ахххх.... гоУфа е марка, както аУдито, нали? Аферим, машала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Забелязвам чат-пат , че на кръстовището на Руски и 6-ти септемри на четирите ъгъла седи по 1 катаджия с палка. Очудва ме , че не стига че селяните си минават пак на жълто и червено все едно няма катаджии, но пък фрапантното в ситуацията е , че катаджията се прави , че не забелязва нарушението. djadomraz , не се очудвай аУди и гоУф се карат в 90% от случайте от селяци... И ? какво може да направи полицая ? Да тръгне да те гони с "двуколката" ? Или да пресече , да си влезе в колата , да запали и да тръгне (ти ще имаш солидна преднина пред него) .. и разбираш ли пуска бурканите и ебава цялото задръстване , само и само да те настигне за да ти поиска документите и да те попита "Дали знаеш че еди кво си НЕ се правило ..."? Или пък може би да ти види номера и да те "докладва" ... и така на цената на 1 да изпусне още 10 нарушителя , та после да та търсят , да та питат , ти да отричаш , няма доказателства .... Полицайте са там , не за да гледат до милисекунда кой на къв сигнал е минал , а за да регулират движението , щото много често светофара там почна да дава заето пък и да са на разположение ако някой фар или броня падне на платното ... и най-вече за респект Относно изцепката за ауди и голф бих казал че и ти си селянин ? Не си ? Ами предците са ти селяни .. пак си е същото ... каквото и да караш , ти .. както и аз и 100% от българите са със селски произход , така че не прибързвай с репликите , моля те ... Видях че някой беше споменал нещо за Франция , та аз тва лято разбрах че в Америка полицайте имали дневен лимит за глоби . Всеки ден по 20 човека да кажем ... ако не ги направи , останалите от деня му се прибавят за следващият ден и така може да си ги отлага цял месец . Днеска спре 1 , утре 50 . Ако не си изпълни месечният лимит , го пращат регулировчик , а това му се отразява солидно върху възнаграждението ... тъй че има методи Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Момци , още не сте изтрезняли ли ? И аз Ахххх.... гоУфа е марка, както аУдито, нали? Аферим, машала. Аз някъде да съм споменал думата марка ? И ? какво може да направи полицая ? Да тръгне да те гони с "двуколката" ? Или да пресече , да си влезе в колата , да запали и да тръгне (ти ще имаш солидна преднина пред него) .. и разбираш ли пуска бурканите и ебава цялото задръстване , само и само да те настигне за да ти поиска документите и да те попита "Дали знаеш че еди кво си НЕ се правило ..."? Или пък може би да ти види номера и да те "докладва" ... и така на цената на 1 да изпусне още 10 нарушителя , та после да та търсят , да та питат , ти да отричаш , няма доказателства .... Полицайте са там , не за да гледат до милисекунда кой на къв сигнал е минал , а за да регулират движението , щото много често светофара там почна да дава заето пък и да са на разположение ако някой фар или броня падне на платното ... и най-вече за респект Относно изцепката за ауди и голф бих казал че и ти си селянин ? Не си ? Ами предците са ти селяни .. пак си е същото ... каквото и да караш , ти .. както и аз и 100% от българите са със селски произход , така че не прибързвай с репликите , моля те ... Младеж ти си лишен от всякакъв разсъдък (факт са тоновете глупости изписани от теб тук и 90% от мнението на хората в тоя форум за теб), но най-лошото е , че не можеш да го разбереш , а дори имаш самочувстие... Кви патрулки кви двуколки бълнуваш бе момче, аз казах , че седят 4 катаджии с палки, по 1 на всеки ъгъл. По-елементарно от това няма как да ти го обясня , но ти сигурно пак няма да ме разбереш. Как може да питаш какво да направи катаджията ? Ами да те спре и да ти напише акт за минаване на червено. Другата глупост която изцепи е за гонене и преднина. Ти или гледаш много екшън филми или живееш в твой собствен филм. Ти някога виждал ли си човек да не спре на катаджия с палка , а на теб минавало ли ти е през акъла да го направиш ? Поредната простотия пък която ти роди гладкия мозък е , че можело да ти види номера и да те докладва ? На кой ще те докладва бе момече , на един леко плешив с 2 куфара ли ? Ти да си чувал , че на актове и фишове има едно поленце дето се попълва място на нарушението? Друга гениална твоя мисъл е , че полицайте са там не за да следят да няма нарушения , а да чакат да се развали светофара . Е тук вече се прекланям пред гения на твойта мисъл... Съмнява ме да си виждал регулировчик...но ще ти кажа , че е облечен с друга униформа , само по един е на кръстовище , а не по 4... За аУди и гоУф , казах че ги карат предимно селяци , а не селяни. Ти сигурно не долавяш разликата (като съдя по нивото на интелекта ти демонстриран тук) , за това ще ти обясня. Селянин е човек роден в село, а селяк е човек като теб, независимо къде роден , но на твоя акъл и интелект, който не се съобразява с околните. Кара си гоУфу , украсява си го ( лепенки , ремус , лампички , висулки ) , слуша си вътре радио вероника и е заел позата на типичен голфаджия...има доста изписано за гоУфаджиите из нета , мога да ти намеря материалиа ако искаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Забелязвам чат-пат , че на кръстовището на Руски и 6-ти септемри на четирите ъгъла седи по 1 катаджия с палка. Очудва ме , че не стига че селяните си минават пак на жълто и червено все едно няма катаджии, но пък фрапантното в ситуацията е , че катаджията се прави , че не забелязва нарушението. djadomraz , не се очудвай аУди и гоУф се карат в 90% от случайте от селяци... a oпел и форд на кой е мечта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 бла , бла .. ок , хайде да те помоля тогава да ми обясниш на мен простосмъртният селяк , как по-точно ще ме спре полицая и ще ми напише акт като мина на червено ? Ще ми ръкомаха отстрани с палката с надеждата че ще го видя , а и на всичкото отгоре ще му спра или може би ще тръгне да бяга след мен и ако ме настигне до другия светофар ще ми тропне на джама ? Обясни , моля те ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Явно нямате намерение да се придържате към това, дето споменах в предишния си пост: ... не обиждайте отсрещния (освен ако не искате и той да ви отговори със същото) .... Затварям темата до успокояване на страстите, няма да наказвам никого, макар, че поне трима от досега писалите заслужават това заради нарушаване на ПЪРВО и ВТОРО ПРАВИЛО...по-късно аз или пък някой колега ако реши...отново може да отвори темата, за да пишат тези, които не смятат да се заяждат един с друг...и тъй като това явно няма да е скоро - ако на някой междувременно му се припише нещо смислено, което иска да бъде прочетено от останалите...да ми пусне ЛС. П.П. Честита Нова Година на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Днеска малко ми оставаше да направя нещо необмислено. На младежка как ме бяха запушили с едни фирмени бусчета, докато бях паркирал. И ме гледат от страни, пият си кафето до кафемашинката и се хилят идиотите (момче и момиче). Добре че като ми писна да чакам и тръгнах да търся кои са шофьорите, докато разбера вече се бяха запътили да се качват. Изядоха пак по една псувня, ама беше малко от това което ми идваше да направя. Ей, прост народ. П.П. Ама като гледам, днес и на други не им е било ден, та се успокоявам до някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 А фирмата се казва МАКО .... и кафемашината е моя Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Не се учудвам.... след като прочетох дистрибутори , младежка бях на 90% сигурен че са те..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Днеска малко ми оставаше да направя нещо необмислено. На младежка как ме бяха запушили с едни фирмени бусчета, докато бях паркирал. И ме гледат от страни, пият си кафето до кафемашинката и се хилят идиотите (момче и момиче). Добре че като ми писна да чакам и тръгнах да търся кои са шофьорите, докато разбера вече се бяха запътили да се качват. Изядоха пак по една псувня, ама беше малко от това което ми идваше да направя. Ей, прост народ.П.П. Ама като гледам, днес и на други не им е било ден, та се успокоявам до някъде. Имам приятел с ДЖЕТА. Хич не ги притеснява това. Само слага по един картон на бронята и почва да излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Току що си разменихме доста любезности с един, който си мислеше, че като кара БМВ е хванал господ за шлифера и всички трябва да му правят път.Правя ляв завой от бул. Източен към Богомил като съм се престроил в най-лява лента.Пред мен има 2 автомобила, аз съм третият.Въпросният решава, че е богопомазан и, че аз ще му постеля червен килим за да ми мине той от дясната ми страна.Тръгваме от средата на кръстовището, но аз упорито не го пускам псувайки го.След което той остъпи, защото нямаше къде да иде освен в 22 Карата и започна да споменава роднините ми.Аз съответно гледайки го в огледалото му показах средният си пръст на дясната ръка между двете предни седалки.*** съм го в баберика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Току що си разменихме доста любезности с един, който си мислеше, че като кара БМВ е хванал господ за шлифера и всички трябва да му правят път.Правя ляв завой от бул. Източен към Богомил като съм се престроил в най-лява лента.Пред мен има 2 автомобила, аз съм третият.Въпросният решава, че е богопомазан и, че аз ще му постеля червен килим за да ми мине той от дясната ми страна.Тръгваме от средата на кръстовището, но аз упорито не го пускам псувайки го.След което той остъпи, защото нямаше къде да иде освен в 22 Карата и започна да споменава роднините ми.Аз съответно гледайки го в огледалото му показах средният си пръст на дясната ръка между двете предни седалки.*** съм го в баберика. Неска един с Х5-ца задръсти цялото кръстовище ...онова дето правиш ляв и влизаш в уличката на унито....щото хайвана трябваше да го изчакат всички да излезе ОТ НАСРЕЩНОТО. А аз да препсувам един човек в Астра..... На кръстовището на централна гара Т образното ако ще ФХХ да ми се нареди в най-дясна лента и да иска да завие на ляво....мачкам газта в кишето и квото стане Ако е по-бърз да мине. Ако ли не..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Неска един с Х5-ца задръсти цялото кръстовище ...онова дето правиш ляв и влизаш в уличката на унито....щото хайвана трябваше да го изчакат всички да излезе ОТ НАСРЕЩНОТО. А аз да препсувам един човек в Астра..... На кръстовището на централна гара Т образното ако ще ФХХ да ми се нареди в най-дясна лента и да иска да завие на ляво....мачкам газта в кишето и квото стане Ако е по-бърз да мине. Ако ли не..... Именно.Особенно днес хич не ми пукаше щото ако се ударим той е в нарушение.Да дойдат куките да видят кой кого..Иначе и каско както имам сигурно и от тях щях да зема някой лев.Такива нахалници хич не ги пускам после да си псуват колкото искат боли ме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.