Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
подкрепям. В България е истински кошмар да караш кола. Такива като zlobil (sorry) си правят каквото знаят и си мислят, че са единствени на пътя

злобиле,оправи си терминологията.

надценяването на възможностите на автомобила с последвало птп е грешка,спирането на булевард е умишлено деяние.

няма такъв филм 'ама аз по погрешка спрях на булеварда,без да искам беше',филмът в момента е 'ма аз ша прая квот си искъм'.

това са хора,които правят нещо УМИШЛЕНО и ясно осъзнават,че ПРЕЧАТ на останалите.*

или с други думи,това е пасмина,която не заслужава никакво съчуствие,поне от моя страна.

ако и ти си от селските диспечери,дето редовният им номер е да бият аварийните и да си паркират в лява лента на булеварда - чуствай се поздравен.

а ако толкова си убеден в правотата си - разходи се 120 километра до софия и пробвай ей така да шибнеш авариините на цариградско или недай си боже някъде по центъра на софия в задръстванията.

с риск да си понеса уарн имам един съвсееем конкретен въпрос към вас двамата и другите дървени философи , аз започнах да ги защитавам защото вие злобеете , правите се на мъже щото не сте на тяхно място спряли били грешно е хубаво и кво заслужават да им смачкат колите ли кво ? вие малоумни ли сте ?!?! От друга страна някой от вас супер шофиорите случайно някога да ме е виждал как карам , да ме е засичал как паркирам или нещо такова МИИИИИ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ кво ми филосовствате тогава къв шофиор съм !?!? да не сте пророци или на боб фърляме ?!?!

и към пичагата кой изобщо ти говори за спиране в лява лента на булевард ?!?!? ти друсаш ли или ?! аз да не съм малоумен да защитавам такъв човек и айде не ми излизайте с тая реплика иди някъде да видиш кво е щото по квито пътища съм карал не ви го побира акъла , ся нетроо ше се намеси сигурно пак да ми каже кво е в чужбина ...... не съм обикалял колкото него в странство ама пък българия най-смело мога да заявя че съм бил в повечето крайща затва ай не ми говорете кво е еди къде си и не ми говорете къв водач съм щото със същият успех пък аз мога да заявя че сте най-смешните карачи на земята .... правя ли го .... неееее ,айде у лево и не ми филосовствайте кво съм искал да кажа и кво не .

Отделно темата започна от съвсееем друга посока , а именно българската злоба ама понеже сте супер интелигенция започнахте да ми говорите колко съм зле , къв водач съм и т.н. ......... ем така е не мога да се равнавям с умствения ви потенциал ...... ма то така е по-лесно кът не можем да кажем нещо смислено да обръщаме темата или да си вкарваме някви думи в устите да тане по забавно ......

Аз им обяснявам че няма безгрешен водач , вие ми се пънете да ми говорите кви сте , как карате , как никога не сте правили грешки и незнам си кво ....... аз даже не ви питам да ми обяснявате кви шофиори сте щото като гледам кви професори сте и ми се преревава , ма вие си държите да се изтъкнете колко сте безгрешни айде всичките безгрешни дето съ пънат да обясняват и ще си изтъркат клавиатурите да пишат колко са съвестни да си вържете по 1 камък и право към марица........ бахти професорите .........

и най-смело заявявам че всичките дето се опитват да се изкарат най-съвестните шофиори и че никога , никога никога ама абсолютно никога не са грешили , не са превишавали скоростта , никога не са паркирали неправилно и т.н. и си вярват че наистина са безгрешни са най-наивните хора на земята , то наивни даже е малко ако някой наистина си го мисли тва че е безгрешен най-вероятно е най-големият олигофрен на земята , тва си го твърда най-отговорно няма безгрешен водач , дядомраз , нетроо , пичага и още незнам си кой мжое и да утре да ми филосовствате , тва не ви прави безгрешни и хиляда пъти да кажете че винаги спазвате правилата тва няма да стане факт а си остава няква измислица дет ако не осъзнвате кви глупости говорите по-добре си продайте утре колите и никога не се качвайте да карате пак .

не говоря че карате както си искате , ама да твърдите тия неща дето в момента ги изсмуквате от клавиатурите ..... абе заеби вие си знаете.......... за мене си оставате филосифи и нищо друго , на книга всеки е добър водач и на писана , жалкото обаче е че някой си признават грешките а вие се опитвате да превърнете темата в тема за научна фантастика

EDITвам си коментара към Годфадър. Ще преминем спора с него на PM

Под "професионализъм" имах предвид - колегиалност, съобразяване, хабене на нерви. То е комплексно. Тук никой не говори за навъртяните километри. Аз имам 1 трилион километри и кво? Нищо. Говорим, че ВСЕКИ ГРЕШИ! Но явно тук има хора, които не грешат. Които карат нон-стоп с 50 км/ч, които не правят ляв завой от средна лента, всички имат гаражи пред/зад блоковете си и си плащат на общината за тях, никой никога не е изпреварвал от дясно и тн и тн.

Имам персонално питане към Пичага, Алхимика и Годфадъра: Имали ли сте актове или фишове до сега?

Бях си обещал да не пиша повече тук, главно поради наличието на голям брой дървени философи но ...

В тези ситуации НЕ ГРЕШИШ. В тези ситуации влагаш вроден български селски тарикатлък.Аз да съм пред оня, да имам с 1 повече от другия и т.н. Грешка мога да приема неправилна реакция в някаква си ситуация, а не за всекидневните тарикати и скодоумнции по пътищата. И щях да забравя - карам си с 50, не правя ляв завой от средна лента, нямам актове, не светкам, не бипкам, не карам броня до броня, не спирам дето ми скимне. Някой друг ако иска може да пробва, не боли.

Аз им обяснявам че няма безгрешен водач , вие ми се пънете да ми говорите кви сте , как карате , как никога не сте правили грешки и незнам си кво ....... аз даже не ви питам да ми обяснявате кви шофиори сте щото като гледам кви професори сте и ми се преревава , ма вие си държите да се изтъкнете колко сте безгрешни айде всичките безгрешни дето съ пънат да обясняват и ще си изтъркат клавиатурите да пишат колко са съвестни да си вържете по 1 камък и право към марица........ бахти професорите .........

Злобиле, не те познавам лично, ама правиш впечатление на много прост човек. Кой си ти, че да обясняваш какви водачи има и какви няма ? Вземи си препрочети постовете, сипи си едно уиски и земи да размислиш малко . Е такива 100 като има на пътя като тебе и работата става леша, който е в момента.

Със здраве...

ето , тъкмо бях решил и аз да не пиша и отгоре още 1 професор се обади , кой ти говори за тарикатлък бе ?!?!? на кви се правите на бавноразвиващи или ?!?!?!

говорим за единични грешки , говорим за това че няма безгрешен , кво ми се палите веднага всичките и почвате да си разказвате житейският живот ..... ЕБАХТИ ПРОФЕСОРИТЕ и тва е само ТУКА В ТОЯ ФОРУМ , тука са се събрали най-големите амам найййййй-големите дървени философи , от 2131231 поста с Ванката се опитваме да ви обясним нещо ма вие пак си пишете квото ви е КЕФ и си коментирате квото ви изнася НЯМАМ ДУМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

едит : понеже виждам че на повечето ви е трудно да схванете кво пиша , та чак по 1 време аз се зачудих в мене ли е проблема ще ви го подчертая , не желая да ми коментирате кви водачи сте вие , как карате , как карам аз затва прочетете бавноооо и внимателно ако не успеете пак пробвайте ....

1. Започнах да ги защитавам защото заради едното паркиране , не заслужават да бъдат смазани от автобус че даже и други крайни клетвки , актове , без застрваховки...... при положение че никой незнае нещо за тия хора ай да не даваме определения за тарикатлък и т.н.

2. Говоря че няма безгрешен шофиор и всеки рано или късно прави грешка , било то и само една (абсолютно невъзможно) но ПРАВИ . Не се оправдавам с грешките на другите затова че ги правя и аз ,

3. Който твърди от тука по-горе писалите че е толкова съвестен че никога не е нарушавал правилата не е превишил даже и с 5км ограничението , не е паркирал абсолютно никога грешно и т.н.. най-смело заявявам пред целият форум че за мене такъв човек който твърди подобни безмислици за карането си е чисто и просто идиот.

Злобиле, не те познавам лично, ама правиш впечатление на много прост човек. Кой си ти, че да обясняваш какви водачи има и какви няма ? Вземи си препрочети постовете, сипи си едно уиски и земи да размислиш малко . Е такива 100 като има на пътя като тебе и работата става леша, който е в момента.

Със здраве...

ми ти пък къв си че да ми даваш определение къв шофиор съм и къв човек съм бе мамин златен ?!

да видя някъде да съм ти поискал нещасното мнение кво мислиш за мене , и ти не ме кефиш ма хич затва ай заври си се в дупката от която си си чел форума без да пишеш и не се опитвай да ме определяш към съм и къв не , нямам нужда от форума психо анализа чаткаш ли ?! аз къв съм бил , ми ти пък по тая логика къв се явяваш да ми казваш кво как е и да ми даваш разяснения как се шофира и от кво ти е писнало ?!?!?!

И ако обичаш , аз за тебе не съм казал нещо лошо макар че реално ми приличаш на малоумен .... пробвай се да не ме обиждаш........

edit : и ай понеже всичките тука сте големите батки , дали ако някой от вас дето твърдите че и актове заслужават тия хора бяха там и бяха видели кво им се случва щяхте да кажете на някой от тях че си го заслужават че ви е писнало от такива тарикати като тях и че и каско не трябва да им платят и другият път да гледат къде спират ..... ми НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее щото във форума е лесно да се правиш на батка , ма едва ли някой би го направил що ли ми щото не ви стиска , щото ако бяхте там щяхте да си мълчите а тука ми се пънете да ми обяснявате къде били сгрешили , що като чухте репортажа не отидохте пред камерата да кажете кви са селски тарикати и как си го заслужават....... :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 колко от вас примерните са спирали да кажат на някой че не паркира правилно и да почнете да му обяснявате кво хубаво карате и че е такива като еди кой си разваляли цяла българия със селски изпълнения....?? е на тоя въпрос искам някой от професорите да ми отговори , аз казах не съм перфектен водач ма не съм се и опитвал да го твърдя а вие тва го натъртвате вече незнам коя тема и незнам коя страница........

edit 2 : айде бе , що излезнахте , не ми отворихте на въпроса виждал ли ме е някой как карам , как паркирам , возил ли се е някой от тия по-горе дето ме изкараха най-големият олигофрен на пътя ?!? :angry1

Това, че всеки спира където му падне си е факт и то доста изнервящ. От две ленти едната като е заета от наспрели коли и ето ти го задръстването. Аз бих предложил малко по-друг поглед (в никакъв случай не защитавам неправилно паркиралите автомобили, защото и мен ме дразнят изключително много)... Въпросът ми е, ако ги нямаше автомобилите да изиграят ролята на буфер някой чуди ли се тоя рейс къде щеше да спре :ph34r:

Въпросът ми е, ако ги нямаше автомобилите да изиграят ролята на буфер някой чуди ли се тоя рейс къде щеше да спре :ph34r:

Ако ги нямаше тези коли сега нямаше да обсъждаме катастрофата поради простата причина, че такава нямаше да има.

Ако ги нямаше тези коли сега нямаше да обсъждаме катастрофата поради простата причина, че такава нямаше да има.

Хмм, онзи ден, като гледах новините, казаха, че рейсът е останал без спирачки, а сега че е в идеално техническо състояние :wacko: Но ако е бил без спирачки просто не виждам как щеше да спре сам... От друга страна, ако шофьорът е изгубил контрол пак не е ясно накъде е щял да тръгне:(

едит: zlobil, ти пак се правиш, че не разбираш какво ти казват хората малко като спорът за студентите и пиенето в подфорума Тя и Той. Никой не казва, че е светец на пътя или пък, че не прави нарушения, но примерно аз ги правя неволно, къде от бързане, къде от тъпотия... Докато наспрелите коли са си чисто и просто някакви селяндури, дето хем знаят, че пречат на останалите, хем пак го правят :/

edit 2 : айде бе , що излезнахте , не ми отворихте на въпроса виждал ли ме е някой как карам , как паркирам , возил ли се е някой от тия по-горе дето ме изкараха най-големият олигофрен на пътя ?!? :angry1

Съдейки от поведението - ти наистина си както се изкарваш "най-големия олигофрен", надали и поведението ти на пътя е много по-различно :love

Хмм, онзи ден, като гледах новините, казаха, че рейсът е останал без спирачки, а сега че е в идеално техническо състояние :wacko: Но ако е бил без спирачки просто не виждам как щеше да спре сам... От друга страна, ако шофьорът е изгубил контрол пак не е ясно накъде е щял да тръгне, така че според мен онези коли може би са спасили нечий живот.

Ако нямаше спирачки и дясната лента беше свободна чисто и просто щеше да се движи направо. Ако пък евентуално станеше катастрофа щяха да са замесени много по - малко коли.

От това което четох по темата и гледах в репортажите си мисля, че шофьора е изпаднал в паника и е натиснал газта вместо спирачките.

zlobil всеки е правил нарушения, но ти май не правиш разлика между неволни нарушения или такива, които ги правиш един път в годината и такива, които са си ежедневие за даден шофьор

edit : и ай понеже всичките тука сте големите батки , дали ако някой от вас дето твърдите че и актове заслужават тия хора бяха там и бяха видели кво им се случва щяхте да кажете на някой от тях че си го заслужават че ви е писнало от такива тарикати като тях и че и каско не трябва да им платят и другият път да гледат къде спират ..... ми НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееее щото във форума е лесно да се правиш на батка , ма едва ли някой би го направил що ли ми щото не ви стиска , щото ако бяхте там щяхте да си мълчите а тука ми се пънете да ми обяснявате къде били сгрешили , що като чухте репортажа не отидохте пред камерата да кажете кви са селски тарикати и как си го заслужават....... :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 колко от вас примерните са спирали да кажат на някой че не паркира правилно и да почнете да му обяснявате кво хубаво карате и че е такива като еди кой си разваляли цяла българия със селски изпълнения....?? е на тоя въпрос искам някой от професорите да ми отговори , аз казах не съм перфектен водач ма не съм се и опитвал да го твърдя а вие тва го натъртвате вече незнам коя тема и незнам коя страница........

А бе не казвам, че трябва да им съставят актове и т.н. ама ако бях на тяхно място и полицая ми каже, че ще имам акт за неправилно паркиране не бих се противил, защото ще знам че наистина съм си виновен, ама ще си търся и обезщетението от всичкото останало.

zlobil-e дай да се срещнем някой ден и да те видя как караш? :) В няколко теми те гледам, че много те хокат за определени инциденти. Поне ще знаеш, че ще имаш независима оценка.

Ами ако имаше ,тогава къде щеше да е причината?

Хмм, онзи ден, като гледах новините, казаха, че рейсът е останал без спирачки, а сега че е в идеално техническо състояние :wacko: Но ако е бил без спирачки просто не виждам как щеше да спре сам... От друга страна, ако шофьорът е изгубил контрол пак не е ясно накъде е щял да тръгне:(

А на мен пък (както се оказа накрая от този сайт) ми се струваше че рейса си знае, че има предимство и се е направил на нахален, от където идва и инцидента. Само че в закона има и друго правило, което гласи, че градския транспорт има предимство и може да извърши маневра, обаче само ако се е уверил, че е безопасно. А от бнт видях цитата на шофьора. С това фалшиво извинение може да си вярва само той.

Никой не казва, че е светец на пътя или пък, че не прави нарушения, но примерно аз ги правя неволно, къде от бързане, къде от тъпотия...

как никой не казва бе , и нетроо и алхеми и дядо мраз и всичките писали малко по-нагоре твърдят че не правят никви нарушения , не от бързане или недоглеждане , не нарочно ама абсолютно никви......

Съдейки от поведението - ти наистина си както се изкарваш "най-големия олигофрен", надали и поведението ти на пътя е много по-различно :love

поведението ми ли ..... ми що не си е#$$#€$%§§*§*@#$!#@! , аз не съм бил никой да коментирам ..... аз те попитах ти за къв се имаш с кви права си ти да ми казваш аз какъв съм на пътя или в живота че нещо не мога да се сетя....?

чакай да помислим за секунда....... мммм ти си никой през кура ми е за мнението ти ....... :love

zlobil всеки е правил нарушения, но ти май не правиш разлика между неволни нарушения или такива, които ги правиш един път в годината и такива, които са си ежедневие за даден шофьор

господата по-горе твърдят че не правят никакви нарушения , точно това се опитвам да обясня от 213123123 поста че няма такъв който да не ги прави било то веднъж в годината или от недоглеждане или неволно или както там искаш го наречи те се опитват да докажат как през целият си стаж не са допускали грешки .... усещаш ли закво почнах да се изнервям , шото 2-3ма по-горе твърдят че те НЕ ПРАВЯТ такива работи......... поне един най-накрая да започне да загрява за какво говоря....... :wacko:

И к'во?!

Ти ся за Дон Кихот ли са имаш?!Какво ще им доказваш и показваш на хората, е па че и обясняваш?!

Факт, всеки си кара както си иска.Мен като ми спре пред нас някой му го казвам ако е там.И съседите ми също така правят.

Като неще, ами има си телефон за тая работа 112 мисля, че е сега.Има и патрулки( покрай нас минават в интерес на истината честичко ).

Търсете си правата.Няма кой заради вас да оправя чужди проблеми.

даже не смятам да си направя труда ти коментирам поста.....

ма все пак нещо ме глоожди :

И к'во?!

Ти ся за Дон Кихот ли са имаш?!Какво ще им доказваш и показваш на хората, е па че и обясняваш?!

и без тва се отказах да обяснявам повече , по-лесно ми е да се самонавия че във форума са се събрали най-примерните водачи на земята отколкото да ги накарам да ми осмислят постовете и да разберат кво точно искам да кажа...... :wacko:

Злобил Президент!!! :punk Всички праволинейни и вечно недоволни хейтъри да зарежат колите, да си хванат по един велосипед и да повръткат педалите на гребната малко да им се охладят мозъците, че от много остроумни коментари попрегряха и стържат на едно място с глупавите си подхвърляния.

Живи,здрави и камиони шоколади! :)

За протокола - не съм безгрешен просто съм споделял какво ме дразни и това не са разни дреболии а очевидни простотии които някои хора въпреки че им е ясно че са такива все пак ги правят...

как никой не казва бе , и нетроо и алхеми и дядо мраз и всичките писали малко по-нагоре твърдят че не правят никви нарушения , не от бързане или недоглеждане , не нарочно ама абсолютно никви......

Или не четеш или се заяждаш... може би и 2те...

Досега всичко което съм изписал е че се дразня на нахалниците и тези които паркират не като 1ва кола на дюнерите а като втора. При това когато го правят не в 11:30 вечерта а в пиковите часове. Или тези които спират така че на същото място може да спрат 2 коли а понякога и 3. Ти кво - радваш ли им се? Много ли ти е кеф някой да ти се бута щото не му се чака ами се нахакал в лявата лента ама не иска да завива наляво ами да завива надясно обаче дясната лента била по-заета и за да не чака 10тина коли - муш в лявата и после десен мигач...

:lol:

аз лично се предавам в тоя спор,срещу липсата на каквато и да е пунктуация трудно бих могъл да се боря,особено в 3:30 сутринта на няколко питиета.

иначе гледам злобила грам не си прави труда да се напълне и да помисли малко върху написаното,но вместо това му е по-лесно да се тупа в гърдите как сме го били наредили за лош шофьор. :lol:

за негово съжаление обаче никой в тая тема не си е направил труда да коментира шофирането му,но щом така му отърва...

иначе проблема е простичък,той дядото на няколко пъти го споменава,но най-големите тарикати го пропускат покрай ушенцата си.

а именно - онея там спират и на двете ленти.

в 18:00 часа.

и в насрещтното спират,щото им е трудно да завъртят обратен на светофара.

за какво въобще си говорим изобщо?!

поведението ми ли ..... ми що не си е#$$#€$%§§*§*@#$!#@! , аз не съм бил никой да коментирам ..... аз те попитах ти за къв се имаш с кви права си ти да ми казваш аз какъв съм на пътя или в живота че нещо не мога да се сетя....?

Ми то си личи бе, форумно гъзарче :laughing: Ни приемаш, ни предаваш. Типичното българско "къв е X, че да ми казва какво да правя". Интересно ако не бяха на тати кинтите, дали щеше пак да си същия гъзар ?

Няма нужда да ми обясняваш, отговора и без това е ясен :lol:

Ne bqh chel skoro temata, no da kaja dokato e shto gode vreme. Ako vidq oshte edno narushavane na pravilata, zatvarqm i vsichki aktivno pisheshti otivat na pochivka za edna sedmica ama sled praznicite. Do tuka moga da kaja, che vsichki demonstrirate selqniq. Ne se syrdete, pregledaite si typotiite deto ste pisali i ako imate sram se zasramete, shtoto ste golemi hora povecheto a az vijdam tuka da sporqt pikliovci po na 18 godini deto gi trese puberteta oshte. Vsichki do edin, harabiq. Edin nqmashe s edno smisleno mnenie, edin nqmashe deto da proumee kakvo mu pishat drugite, edin nqmashe deto da se opita pone da pogledne glednata tochka na drugiq. Tochno poradi tazi prichina, ima selqniq na pytq i tochno pak poradi tazi prichina, vinagi shte q ima. Zatova milichki, poglednete si naakanite dupenca pyrvo i togava govorete na drugite da si gi byrshat. Dokato karate s tova otnoshenie kym drugite, pytishtata v BG shte sa si syshto tolkova ubiistveni, kakto sa dosega. Shtoto vseki si znae negovoto mnenie, vseki e po-golqm ot drugiq i shtoto na nikoi ne mu puka. Istinata e, che vsichki jiveem zaedno v taq lainqna dyrjava i vmesto da si vadim ochite, mojeshe i da ponapravim neshto. Ama nqma kak da stane, shtoto vseki e golemec. Vseki e patron. Ta taka, deca. Priqtno izkarvane na Novata Godina i dano da pouzreete malko dogodina. No edva li. Minalata ne uzrqhte, kakto i po-minalata i t.n. No pyk nadejdata posledna umirala... Veseli praznici.

P.S. Za pravilata i pochivkata ne se ebavam izobshto. Vryshtam se ot balkana, preglejdam i ako vidq oshte selqniq deistvam kakto opisah po-gore.

Имах голямото желание да прочета по- горният пост ама с тая шлокавица. :sick

Иначе по темата: Не разбирам за кво пишем в тая тема?? Всеки си кара как му отърва и вопще не го ебе за другите и още по малко кво мислят по въпроса. Единствения начин тва да се промени е да се сложат навсякъде камери (както е във Варна примерно) да се засили присъствието на КАТ по всяко време на денонощието, да утроят сегащните глоби и да видим дали някой ще нарушава като почнат да му пристигат призовките от КАТ подканващи да си плати нарушенията. Ония ден бях в КАТ чаках 2и половина за да си платя съгрешенията. Аз отивам да давам пари а те ме карат да чакам 2 часа и половина за кво говорим. Неможем да очакваме да има правила в държава дето бюрокрацията е стара и деградирала.

П.С. Иначе идиоти на пътя има и винаги ще има. Тва вече е работа на КАТ да ги узъптява тея. Ама уви........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...