Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

аз пък ти пожелавам твоята кола да е изтряскат ей така докато си спрял някъде независимо правилно или не ..... щото да се правим на смели когато не сме на мястото на тия хора е лесно ........ големи правораздавачи станахте , я ся ти кажи как никога ама абсолютно никога без никакви изключения не си спирал на забранено място било то и за минута-две .... ъъъъ май се е случвало нали ? а ся си представи че може и тия дето са там да са спрели за минута-две .... не че ги защитавам , винаги има спрени коли ама да се радваме на чуждото нещастие ...... аре у лево

мисли малко преди да пишеш ..... то ако си вади човек хляба с тая кола и няма каско кво праим а ?

ядем бадеми........ няма да си мнооо оборотен ако си на мястото на някой от тия хора.... виновни били че спрели така .... ми дай да ги обесим утре на съединение за назидание , да видат кво праим с неправилно паркиралите :ph34r:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply
...я ся ти кажи как никога ама абсолютно никога без никакви изключения не си спирал на забранено място било то и за минута-две .... ъъъъ май се е случвало нали ?
Не. НИКОГА. И не е необходимо покрай темата да оправдаваш собствената си наглост.
... ма да се пънете да обяснявате как карате винаги с 50 и винаги паркирате както трябва е МЕЕЕЕКО казано смешно......
Смешни са опитите ти да се оправдаваш с довода "всички така правят".

каза дева мария ?

не оправдавам никаква наглост винаги когато мога паркирам като хората , ма да се пънете да обяснявате как карате винаги с 50 и винаги паркирате както трябва е МЕЕЕЕКО казано смешно......

не само,че не трябва да не им изплатят застраховките/каскота,а и по един акт да им шибнат на всички неправилно паркирали.

Поредния изцепил се като "чекия на мокър пясък". Щото не твойта кола, за това си толкова отворен. Ти преди да го напишеш това, обмисли ли го, постави ли се на мястото на собствениците на тея автомобили, явно не.

Алхимика и пичагата нямат нито една катастрофа, нито 1 акт, нито 1 път не са драскали автомобил, никога не са застрашавали околните, никога не са бипкали. Факт.

Щото не твойта кола, за това си толкова отворен.

не,отворен съм,защото ми е писано от селските първенци в тоя град да спират където им скимне.

а не е моята кола,защото не я паркирам колата на натоварени булеварди

Време си беше на това място да стане нещо такова.

zlobil когато реша да отида да хапна дюнери там си спирам където е разрешено и предвидено за тази цел. Мога да ти изброя няколко паркинга в радиус от 200 метра. Изцяло са си виновни тези които са спрели там. Когато говориш за паркиране на забранено предполагам нямаш на предвид точно това място. Някакъв ужас е да се мине от там.

Още едно мнение в подкрепа на актовете за неправилно спиране на 6-ти.Не сме длъжни всички да караме в 1 лента заради разни хора, които имали работа там.

Да добавя и паркирането малко след кръстовището с бул. Руски в същата посока. Пак основен булевард се стеснява до една лента. Да не отварям и темата за тези от другата страна спрели малко преди и след кино Фламинго. От киното до кръстовището е пълно с коли паркирали една до друга. За тези на ул. Гладстон е същата работа. Сигурно ще се сетя за десетки случаи...

@всички дет паркират МНОГО правилно:

Пред магазина, зад блока, "на паркинга пред вас", все някъде не спирате правилно. Просто не го осъзнавате. Или всички имате гаражи и си плащате по 33 лева на общината? Айде, не на нас!

Пред магазина, зад блока, "на паркинга пред вас", все някъде не спирате правилно. Просто не го осъзнавате. Или всички имате гаражи и си плащате по 33 лева на общината? Айде, не на нас!

Нито си паркирам неправилно пред мястото където живея, нито си плащам на общината. Защо ли? Може би защото си имам място много от преди да си взема колата. При желания мога да събера поне 4 коли ;). Когато отивам до центъра предпочитам да си платя 1 лев и да паркирам на паркинга на Тримонциум отколкото да търся къде да паркирам на и без това тесните улици. За тези които правят същото им препоръчвам именно този паркинг. Този преди тунела където се намира офиса на Раифайзен bank е на цена от 2 лева. Не знам по каква логика при положение, че е супер тесен и много често няма места. В района на малката главна също има няколко такива. Какво ли изобщо си хабя времето да се обяснявам. Карайте си както искате. Ще чета с кеф момента в който вземете да карате в градове където всичко е регулирано с камери. Силно се надявам Пловдив да стане един от тях.

Това, че ти не можеш да си го помислиш, че има хора които не спират като теб не значи, че ги няма.Винаги е възможно човек да е бил в нарушение.Няма безгрешни хора.В огромната част от ситуациите в които паркирам, го правя по правилник.Това е от скоро( няма и година ).Преди това паркирах като всички други, където сваря "щото имам работа".И ката накрая ме подлудиха на улицата на която живея и спрях върху тротоара само за да запуша шофьорската врата на една патка, НЕ СПРЯЛА КАКТО ТРЯБВА, разбрах, че не може повече така.Те да си спират както си щат.Аз ще си спирам както трябва, барем и другите го правят.

Това, че когато някои изкаже мнение, че спазва правилника или трябва да се спазва винаги има толкова масова реакция не съм сигурен за какво говори.

Ясно е, че никои не е безгрешен, но това не трябва да ни е оправдание да не се опитваме да не грешим или поне възможно най-малко.

Edit:

това е за по-горния пост.

Edit:

Еми ако става въпрос за наистина "безгрешни хора" тогава :)

Когато отивам до центъра предпочитам да си платя 1 лев и да паркирам на паркинга на Тримонциум отколкото да търся къде да паркирам на и без това тесните улици. За тези които правят същото им препоръчвам именно този паркинг. Този преди тунела където се намира офиса на Раифайзен bank е на цена от 2 лева.

И това за неограничен период от време ли???И не ли този паркинг само за гостите на хотела?Аз също съм от глупавите шофьори които предпочитат да паркират на 500м от дадения обект който искам да посетя пред това да паркирам неправилно.

Стига сте се нападали един друг ,всеки си отговаря за себе си ,аз там все съм си мислел че никога не бих спрял щот все някой недъгав може да ти ожули колата,но се замислете че сте спряли за 5 мин за изчакате някой близък да хапне и сте в колата ,в случая например в тая Фиеста http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32...amp;pid=9643142

Никой няма преди това да се случи да се замисли че за тия 5 мин това ще му се случи.Тая вечер са насложили полиция през 5 метра в отсечката между Руски и Съединение.Даже катаджиите бха спрели някакъв като мивах.Сетиха се кога...

И това за неограничен период от време ли???И не ли този паркинг само за гостите на хотела?Аз също съм от глупавите шофьори които предпочитат да паркират на 500м от дадения обект който искам да посетя пред това да паркирам неправилно.

За час говорим. Малко са местата където не се гледа за колко време си спрял. Всеки може да си паркира пред Тримонциум. Натискаш си бутончето и ти се отпечатва билет. Плащаш при излизането си. Най - учуден останах когато веднъж не ми взеха пари. Обяснението беше, че ако си влязъл и излязъл в рамките на 15 минути не дължиш нищо. Самото отношение е важно за мен. Колко време имаш работа по центъра? Едва ли ще е повече от 2 часа.

Ти автобус ли караш? Защото аз като видя автобус с ляв мигач и веднага спирам да му осигуря предимство. Така е по правилник, така и трябва да бъде. Но ако си с кола или такси - ще чакаш. На автобусна спирка е забранено спирането на други МПС освен тези по редовната автобусна линия

А какво мислиш за следната ситуация - бул. Руски точно до Търговската Гимназия. Автобус пътуващ в посока към Централна Гара по руски се забива в лява лента, изпреварва около 20 коли чакащи за направо и после дава ляв мигач. Няма как да не го пуснат щото шофьора на автобуса просто тръгва пък ти колкото щеш си бибиткай. После ми говорете за змиорки и как уплътнявали трафика. Автобуса какво уплътнява и защо се заби в лява лента. Сериозно ако имах пистолет щях да го извадя и да гръмна гумите ако не и по самия шофьор. Мойте уважения, но когато се забиеш в лява лента за да изпревариш колоната с колите или чакаш да ти дойде реда или не се буташ. Ако си особено бърз може да се шмугнеш но не и да се натискаш да те пуснат. А рейс да го направи това си е чиста проба простащина.

Друга простотия - пиков час и идиоти спират на дюнерите на четвъртък пазара. Е да ама вече има спрели коли - какво правим деца в този случай? Спираме по-надолу ли? Амиии - спираме като 2ра кола и пускаме аварийните, а то колкото да мине една кола - минава като съвсем леко навлиза в насрещното... какво толкова, а? Дали? Ще взема да и оставя единия фотоапарат в колата за да ги снимам тези. Ще направя цяла галерия...

Алхимика и пичагата нямат нито една катастрофа, нито 1 акт, нито 1 път не са драскали автомобил, никога не са застрашавали околните, никога не са бипкали. Факт.

ти не можа ли да разбереш тука във форума всичките са шофиори по правилник ебачи и пиячи от класа , тва ако ги чуе някой нормален човек на улицата или в кафенето кви ги говорат ще има да ги обсъждат 1 месец ..... изобщо май не схващат кво им говоря че все някъде са нарушили някое правило , не казвам постоянно казвам случайиииино не са видяли ама те пак не та не никога не съм правил това никога не съм правил онова та да се излагат хубаво пред целият форум , че даже и алхимика като не може да измисли нещо ми вкарва някви думи в устата и ми преиначава целият пост само и само да изляза крив......... всички така правели .... добре бе къде видя да съм написал че е правилно ?!?!? посочи ми го , удебели ми го ...... недей да ми говориш празни приказки по-голям си от мене с доста години по принцип не се излагай с малоумни постове..... никога не бил спирал неправилно ...... СИГУРНО ... колкото и дядо коледа съществува........

пак повтарям за 1231231 път , не ги защитавам , не е правилно паркирано , ама на всичкото което са преживяли хората вие да се правите тука на интересни за актове.... ебати нормални ли сте ?!?!?

поставихте ли се на тяхно място че може би са кътали години за тая кола ? и заради едното нарушение да останат без нищо ми и глоби да плащат аз го казах на професора по-горе казвам го и на всички други , поставете се на тяхно място и ако пак твърдите че и актове трябва да им се напишат и все пак смятате че сте прави по 1 камък на врата и в марица.......... големи отворковци го раздавате , що ли , ми щото не ви се е случило на вас , дали ако беше някой от форума нямаше да е оревал света вече как са му смазали колата , ма като не ви е познат/приятел/близък или т.н. кво ва боли кура , важното е на другия да му е гадно ......... :angry1

а относно тва с камерите , другите държави , регулирането , бла бла бла нетрообг изтърка се стига си го повтарял , всеки знае колко сме зле ама всеки път да наблягаш на това колко примерен водач си и на другите места как е отдаааавна вече звучи по-скоро смешно отколкото поучително , може и да не вярваш ма и други хора освен тебе пътува извън България и ние простосмърните и грешни водачи сме виждали кво е в чужбината..... естественно това е спор без лоши чувства , нямам нищо лично към тебе просто говориш неща които и ти и аз и целият форум виждаме че са безмислени . НЯМА БЕЗГРЕШЕН ЧОВЕК , БЕЗГРЕШЕН ВОДАЧ и БИВША КУРВА тва е ако не си осъзнаваш грешките си е твой личен проблем колкото до АЛХИМИТО , той е професор , още отдавна го е доказал ........ :wacko:

Аз пък най-обичам като си карам в лява лента с 55-60 , щото ми е кеф да си карам с "позволената" за града скорост в удобната за мен лента и като ми се лепне някой спортист за задната броня и почне да ми бибитка и светка там със фарове , халогени и пръскалки ... да му накова едни рязки спирачки ... и знаете ли как си дърпа ръчната и пази поне 50 метра дистанция , щото а се издъни ... хем акт , хем "карбонения" капак в коша заедно с решетката , бронята и някой друг фар ...

виж заглавието на темата ... намесвам се по темата , споделям какво за мен спада към ...други изнервящи номера на пътя и хич не ми дремe кой къв спор води , освен ако не съм пряко замесен .. пък и пряко да съм замесен ... тука някъде имам визитка на един арменски поп , драскайте лс да ви дам телефона ...

брех...... красноречив отговор , ма нещо не мога да те взема на сериозно с толкова малоумни картинки в подписа....... даже изтърканите фрази са къде къде........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...