err0r^ Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 А не ви ли дразнят тея, дето минават на червен светофар, в последната секунда преди да е светнало зеленото за колите в другата посока? Е мен ме дразнят супер много, че и на всичкото отгоре един такъв голфаджия за малко вчера да ме качи в небесата, щото мина със 100 на червено... Аз като съм за ляв завой на кръстовището на бул. 6-ти септември и Руски редовно ги спирам като почнат да минават на чисто червено и скоростта им не е над 40-50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 И супер олигофренията е, когато отсреща няма място да се мине (говоря конкретно за Руски-6ти Септември), но малоумниците продължават да се бутат в кръстовището и запушват трафика. Очевидно е, че няма къде да идат, но навлизат в кръстовището, защото са си на зелено(което е против правилника разбира се). Именно за това кръстовище не един път съм казвал че като видя подобни случаи и ми се иска да отнеса някой. Само че ти си ги виждал да влизат на зелено нищо че не могат да се изнесат, аз съм ги виждал да навлизат и на жълто и на леко червено - просто влиза и си остава в кръстовището а после който иска да мине направо по 6ти септ. да духа супата. Има едно място в средата ако стоят там има шанс да мине някоя и друга кола в посока от Четвъртък пазара към ЖП Линията но някои от дебилите малоумно си върсят напред. На един такъв се скъсах да бибиткам и минах леко с нахалство и в огледалото гледам следващия след мен беше по-кротък човечец и онзи го запуши и човека си е чакал вероятно още 1 светофар време (поне!) Специално на тези 2те кръстовища: Руски/6ти септември както и Победа/България трябва задължително да се сложат камери! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 ... Регулировчици, а не камери. Стига с тия камери! Повече от половината форум ша остане без книжки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 ... Регулировчици, а не камери. Стига с тия камери! Повече от половината форум ша остане без книжки! КАТаджиите не искат. Като им се обадих ми казаха че точно на тези 2те ги е страх да сложат регулировчик за да не го смачкат в лудницата, особено вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Те хубаво да сложат регулировчици, ама някой помни ли кой жест за какво се отнася Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 ... Регулировчици, а не камери. Стига с тия камери! Повече от половината форум ша остане без книжки! Това е целта. Така трафика ще намалее и ще се отървем от змиорките, бутанията и минаванията на червено. Мен наскоро точно на Руски с 6-ти Септември. Движа се по 6-ти в посока към съда. Нямаше много трафик. На мен ми светна зелено и тръгвам. В последният момент скочих на спирачките понеже една линейка идваща от моста на Герджика мина с 70-80 пред мен. Нямаше нито звукови нито светлинни сигнали включени. Ако не бях намалил 100% щеше да ме удари странично от моята страна. Най - интересното е, че зад линейката се появи един голф и направи ляв завой. При още при навлизането в кръстовището им е светело червено поне 3-4 секунди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Днеска, ДНЕКСА...ЩЯХ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА НА ЕДИН С ЕДНА ЖЪЛТА ЛАДИЧКА ОТ ТЕЗИ С ДВАТА 4 ФАРА!!!Излизам си от двора на кооперацията покрай църквата Св. Георги и оня михлюзин ми влиза в пресечката от Янко Сакъзов с ляв.Правя му знак с ръка да спре, че ще се кача на тротоара и да се разминем и ПЕДАЛА натиска още повече газта и ме размина( има спряли коли от неговата страна ) на една длан.Скочих от колата( след като я качих в/у тротоара( това само за да затворя вратите на двора ) ) ама вече беше отпрашил.После на търговиите, преди прелеза( аз пътувам към Дунав ) някакъв КЕЛЕШ точно от прелеза идва да се включва в движението...ама той даже не е първа кола за левия ами втора.1-вия ме засича, ПЕДАЛА вижда това( CA 2002 нещо си от тия новите Опел?Шевролет джипчета, оранжаво или некакво такова( далтонист съм ) ) и с мръсна газ ме засича.Спирам на по-малко от метър от бронята му( щото има трафик и няма къде да иде по-напред педала щото ония отпред са натиснали спирачки щото попдадат в задръстване вече, а до сега се е е карало с 60-на км/ч )), не стига това ами съм в колата не само аз ами и майка ми на предна седалка и сестра ми, която е само на 12!!!!!!!!!!!И ПЕДЕРАСА не свършва до там.Стигаме до колелото на Дунав и той, щото е пич и си седи в лява лента, таман минавам покрай него от средната и рязко без мигач са хакна в средна и напарави завоя( ляв ) от там като пак замалко да ме задере.Е, този бях склонен да го разфасовам и да си го излежа! Човека с ладата и другия бих ги трупясал без оглед на това какво карат, защото и двамта са малоумници( оня от Сф с малко повече кеф ).Тоя с ладата може да съм ви заблудил - слязох от колата, защото трябваше да си заключа вратата на двора, развиках се след него, но вече беше много далече.Не считам, че саморазправата е правилния начин за разрешаване на проблемите, но ако втория ме беше ударил - както съм с малкта в колата - щеше да се стигне до такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 тука се получава няква дилема .... тоя с ладата си сленал да го биеш ама тоя с джипа само си си мислел да го биеш...... или аз нещо бъркам или пак избирателно се правим на мъже ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Те хубаво да сложат регулировчици, ама някой помни ли кой жест за какво се отнася Ами тези дето караме по 200-300 км.на седмица в София ги знаем Друг е въпроса,че повечето кат-аджии махат като овчари на стадо Аз също съм ЗА поставянето на повече камери по кръстовищата и улиците,определено имат възспиращ ефект...Забелязал съм,че Софиянци карат изключително културно в района на орлов мост и университета,там камерите по стълбовете са повече от пилците Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 абе не се впрягайте само си хабите нервите заради разни селяндури, тука положението няма да се оправи, българина е прост селянин с непокрито самочувствие до небето. скапана работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Аз имам въпрос към колегата pazu - Днес защо се изнесе като пръдня от светофара на Тримонциум? Хем претендира, че е от бързите хем не се вижда как кара.. Преди малко пред Екскалибур, един Хлопел от най-дясна зави наляво посока строителният техникум, баси бушмена.. Хора, нека от сега учим жените си, че задължително се пускат фарове(без значение от сезона), вечер ме е страх да не се натреса в някоя проста кифла ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 3 дена айляк - пълен. Дано се задържа по-дълго така. Пускам хората, бавничко, славничко и те така. Нерви се пестят и най-вече бензин. ПиснА ми да се вързвам на всеки с лепенки ремБус Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 3 дена айляк - пълен. Дано се задържа по-дълго така. Пускам хората, бавничко, славничко и те така. Нерви се пестят и най-вече бензин. ПиснА ми да се вързвам на всеки с лепенки ремБус На мен пък тия дни не ми се налага да карам през деня и да се мъча със задръствания. Улицата която минава покрай Ален Мак и свършва на Брезовско Шосе е затворена и има ненормални задръствания... ПиснА ми да се вързвам на всеки с лепенки ремБус Аз затова смятам да си сложа лепенка Eisenmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Аз затова смятам да си сложа лепенка Eisenmann Аз пък мисля да си лепна "Полиция", ама все още търся къде да ми е принтнат в синьо.. Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 На мен пък тия дни не ми се налага да карам през деня и да се мъча със задръствания.Улицата която минава покрай Ален Мак и свършва на Брезовско Шосе е затворена и има ненормални задръствания... Аз затова смятам да си сложа лепенка Eisenmann Което ще рече Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Което ще рече http://www.vbox7.com/play:8ac945c1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Аз имам въпрос към колегата pazu - Днес защо се изнесе като пръдня от светофара на Тримонциум? Днеска изобщо не съм минавал покрай тримонциум Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 http://www.vbox7.com/play:8ac945c1 И на коя част точно следваше да се впечатля? На звука (то с това ниско качество не се чува кой знае колко) или на въртенето на гуми (това и със старото поло можех да го направя а то беше 1.0)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 на емблемата най-вероятно Бахти Мудния Вартбург Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Днеска цял ден карам на един семеен приятел Тундрата , няма такъв камион , като застана до някой с Фиат Браво с лепенки и като натисна на свободна газта и тоя се депресира .... иначе 5.7 В8.... наварвява ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Днеска цял ден карам на един семеен приятел Тундрата , няма такъв камион , като застана до някой с Фиат Браво с лепенки и като натисна на свободна газта и тоя се депресира .... иначе 5.7 В8.... наварвява ...... Аааа и аз имам един познат с 6.4 двигател (мисля)... харчи само 28 на сто... нищо работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 карах зад някакво в8 одеве, ама не обърнах внимание какво е на сточна гара аз давам 2-3 см напред, той дава 2-3 см напред, аз дам още една педя, и той даде още една педя и така 4 светофара чакахме да не си бил ти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 на емблемата най-вероятно Бахти Мудния Вартбург Набор си ми..не изглежда да си тъп, земи го изтрий тоя пост, че и без това не си фаворита на форума сега ще станеш за смях ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 карах зад някакво в8 одеве, ама не обърнах внимание какво е на сточна гара аз давам 2-3 см напред, той дава 2-3 см напред, аз дам още една педя, и той даде още една педя и така 4 светофара чакахме да не си бил ти? може и аз да съм бил и аз бях в задръстването , черна тундра В8 . Иначе поставих рекорд от Тракия до Ефира - час и 30 минути..... Дядомразе то и тва бая гори ма и понавървява , днеска съм минал 200км с него и олекнах с някой лев ама определено си заслужаваше всяка една стотинка , 400 коня е джипчето и върви като за световно ...... След като го покарах тойотоа определено вече не ги смятам за обикновенни японски тамагочита :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 И на коя част точно следваше да се впечатля? На звука (то с това ниско качество не се чува кой знае колко) или на въртенето на гуми (това и със старото поло можех да го направя а то беше 1.0)... звука от гърнетата, а врътването на гуми в началото беше спирано от с-ми според мен Днеска цял ден карам на един семеен приятел Тундрата , няма такъв камион , като застана до някой с Фиат Браво с лепенки и като натисна на свободна газта и тоя се депресира .... иначе 5.7 В8.... наварвява ...... Много бой ли си ял от ХГТ(2.0 20В). Не ми се вярва тежката 4-ка да върви много може и аз да съм бил и аз бях в задръстването , черна тундра В8 . Иначе поставих рекорд от Тракия до Ефира - час и 30 минути..... Дядомразе то и тва бая гори ма и понавървява , днеска съм минал 200км с него и олекнах с някой лев ама определено си заслужаваше всяка една стотинка , 400 коня е джипчето и върви като за световно ...... След като го покарах тойотоа определено вече не ги смятам за обикновенни японски тамагочита :ph34r: Ми 400 коня на колко.......110 тона купе. Черен Сивик ще ти направи половин митница .......само, че вече пътува за друг град ....илядо и 600 кубика , 2 пъти по-малко коне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.