Jump to content
BulForum.com

ЧРД, ov3rm4n

VooDooMaN

Recommended Posts

Честито

Жив и здрав, много щастлив и винаги толкова остроумен B)

Още малко и ще биеш рекорда за най-много честитки :D , това означава, че си уважаван тук, дано на повече места те уважават

Хайде честито пак и довечера кротко с пиенето :)

Да благодаря на всички за всичко и за последно, докато съм в съзнание - да сте ми живи и здрави и вие, да ме прощават тези на които съм скъсал нервите някога (с повод или без) - просто съм си такъв... А е късно вече да се променяме ;) ...

Аз веч чаша награбих и на глас тичам кръчмарски...

Наздраве на всички и на празнуващите днес най-вече! Отивам да се "самоубия" с облаци... :D

Прогноза за 22.03: Променлива облачност, до купеста към късните часове на ноща, с прегърмявания и възможни превалявания на сутринта...

Cheers!

Честит Рожен ден ov3rm4n.

:inqn

Пожелавам ти само живот и здраве, това е достатъчно, за да можеш да осъществиш желанията и мечтите си.

Не се познаваме лично, а и не съм от много активните във форума като пишещ, повече чета, но ти благодаря за постингите и отговорите ти в раздела Linux. Оттам научавам доста.

:inqn

Още веднъж благодаря и честито.

Честито приятелю :punk! И аз да се включа към пожеланията макар и малко позакъснял. За мъжете е вярно твърдението че колкото повече остаряват все по мъдри и красиви стават ;) Така че ще ти пожелая преди всичко здраве и късмет без които не съмнено не може.

Ai chestito ! Nadqvam se che dobre si go otpraznuval :)

Закъсненията с пожеланията продължават... :)

Но държа да ти честитя човече, макар и на патерици, защото си много полезен съветник (wizard) :) в тоя форум (друго не знам но и това стига).

Хайде да си жив и здрав и да подобриш рекорда по дълголетие и богатство ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...