midas Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Получих днес майл от EVN за някви си корекции на клиентите им. След това разбрах, че още 5-6 човека, на който пощата също им е в abv.bg са го получили. Странното е че никой от нас не е давал адреса си на ЕВН, а доколкото знам други сайтове, в които си пишем по принцип майлите нямат право да дават такава информация. Другото за което се сещам сега, е че ЕВН са само за югоизточна България, т.е. за да го пратят само на техни клиенти те трябва да знаят и от кой град си. Като им се обадих те казаха, че са изпратили писмото само на потребители регистрирани в техния сайт, а това въобще не е така. Аз дори не съм влизал там. Помислих си, че от абв-то са дали инфото, но в другите ми 3 регистрации там нямам нови писма. Вие също ли получихте писмото и може ли да се разбере от къде са взели тази информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз получих такова писмо. Но ми е заминало директно към спам-а. Обаче съм писла неща в техния сайт и там съм си публикувал адреса. Аз поне не се учудвам, че го имат. Ама не съм го чел. Иначе заглавието беше нещо за смяна на данните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз вчера получих такова писмо , а пощата ми е в mail.bg. Спомням си смътно ,че съм влизал в сайта на ЕВН, но не съм си писал адреса никъде. Само номера на измервателната точка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 И аз имам такова писмо, обаче най-редовно си проверявам сметката за тока от сайта, а това става с поща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ако си се регистрирал в сайта им, от който можеш да си провериш сметката, няма как да не получиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 А кой е сайта в който мога да си проверя тока ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз не съм видял да се иска някъде регистрация в сайта на EVN. И аз получих преди 4 дена писмо, обаче и аз се чудя как е станало. Не си спомням да съм се регистрирал там. Само където съм си проверявал сметката за тока и нищо повече. Там е чудното, че ми го пращат на пощата, която ми служи по принцип за регистрации в различни сайтове, а не в мейла, който ползвам за личната поща и за по-сериозни, засягащи ме лично сайтове. Предполагам има нещо свързано с IP и някой друг сайт (може и торент), с който да са се договорили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ако е свързан с друг сайт: ePay. Иначе как си си проверявал сметката? Нали ти пращат личния код на имейла първо. Поне беше преди доста време така, сега не знам. http://www.evn-ec.bg/bg/haushaltskunden/ch....asp?id=plovdiv Писмото ми от миналата година: Вие решихте да използвате услугата за online проверка на месечната фактура за консумирана електрическа енергия. Моля, потвърдете регистрацията като кликнете на линка по-долу. Вие може и да копирате линка на Вашия броузер в полето за адрес. За в бъдеще, ако желаете да отговорим на вашите въпроси и предложения бихте могли да ги изпращате на info@evn.bg. Благодарим Ви Екип на EVN Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 И аз получих писмо а никога не съм си писал емайла в сайта даже като си проверих и другите 2 пощи имаше писмо и към тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.