NEO_DDT Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Абе аз съм пушач и съм по скоро ЗА подобряването на вентилациите в баровете и дискотеките Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 трябва да има такава забрана. като се наредят до мене 1-2ма пушачи и очите ми стават компот, все едно цяла нощ съм гледал в някоя светната лампа. Който иска да се трови да си го прави сам, да не диша гадостите си в лицата на другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз съм за тотална забрана на всякакви димки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Абе аз съм пушач и съм по скоро ЗА подобряването на вентилациите в баровете и дискотеките Те вентилациите не смогват от малолетните (и не само) пушачи там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз съм непушач и съм ЗА. Като малък не ми пречеха, обаче сега ми пречи доста дима (незнам дали от възрастта или от претенциите). Всичките ми приятели пушат и като решат да ги отказват, даже и ги убеждавам да не ги спират, обаче зимата и пролетта ми са най-лошите сезони, защото знам че пак трябва да се навирам в мълата от цигарен дим. Ще излизам с тях навън да пушат, ще си правим пак мохабета навън при минусови температури, обаче искам като си седна да ми е чист въздуха и топъл. Надявам се само, който трябва да гледа, да си свърши работата както трябва. Народа пак ще си мрънка, ама ще знае че така трябва да е и малко по-малко, ако има контрол, ще се свикне. ЕДит: Ся за тоя въпрос може много да ми се изсмеете,ама с тая забрана кво точно целят мислят си че така ще накарат непуачите да откажат цигарите ли или кво Надяват се да ги накарат да пушат по-малко. Абе аз съм пушач и съм по скоро ЗА подобряването на вентилациите в баровете и дискотеките ЗА вентилациите, ама в едно заведение като пуснат вентилацията и климатика не се усеща (духа по-скоро студено)и пак е задимено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzo0o Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Трябва да се забрани пушенето на обществени места. Ета нйет куль (Древна славянска поговорка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 И какво като го забраняват. Те със едни заведения не можаха да се преборят, че с обществените места. Пак всеки ще си дими където му е кеф и така за винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 И какво като го забраняват..... Ще го забранят, не се притеснявай Пушим едва от 150 години и реално не ни е в кръвта. Виж, с пиенето ще е голям проблем - него май ние сме го измислили (паралелно с пиенето на бира в поречието на Тигър и Ефрат преди 4000 години) Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Странно, че изобщо има дискусия по въпроса. Пушенето на обществени места трябва да се забрани без много мрънкане, без оглед на това колко и какво неудобство ще причини на пушачите. И без такива алибалистики тип 'салон за непушачи', моля; знаем доколко са ефикасни такива методи Когато приемат тази наредба кой и какъв контрол ще упражнява за спазването и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Оффффф.... ! Веднъж попитали кучето защо топките му не са отпред ами му висят на задника, а то отговорило: - То к'во ли ми е наред та и топките да са ми отпред !? Все пак наближават избори и гладките кокоши мозъчета в парламента решиха да подемонстрират малко дейност, пък и в тая цветуща държава където живеем то май други проблеми за решаване няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Az sum PROTIV zabranata Tova e edno ot hubavite neshta v BG ... Da si sednesh kato 4ovek na nqkoq peika v parka si izpushih edna cigarka ... Ne govorq za onezi nagli pusha4i deto kato sa se naredili 20 4oveka na opshka i ne se suobrazqvat s ostanalite Izvinqvam se predvaritleno za shliokanicata no sum v uchilishte i nqmam vuzmojnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.