Jump to content
BulForum.com

За и против пушенето на обществени места !

Светлия

За и против пушенето на обществени места !  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

трябва да има такава забрана. като се наредят до мене 1-2ма пушачи и очите ми стават компот, все едно цяла нощ съм гледал в някоя светната лампа. Който иска да се трови да си го прави сам, да не диша гадостите си в лицата на другите.

Абе аз съм пушач и съм по скоро ЗА подобряването на вентилациите в баровете и дискотеките :)

Те вентилациите не смогват от малолетните (и не само) пушачи там.

Аз съм непушач и съм ЗА. Като малък не ми пречеха, обаче сега ми пречи доста дима (незнам дали от възрастта или от претенциите). Всичките ми приятели пушат и като решат да ги отказват, даже и ги убеждавам да не ги спират, обаче зимата и пролетта ми са най-лошите сезони, защото знам че пак трябва да се навирам в мълата от цигарен дим. Ще излизам с тях навън да пушат, ще си правим пак мохабета навън при минусови температури, обаче искам като си седна да ми е чист въздуха и топъл. Надявам се само, който трябва да гледа, да си свърши работата както трябва. Народа пак ще си мрънка, ама ще знае че така трябва да е и малко по-малко, ако има контрол, ще се свикне.

ЕДит: Ся за тоя въпрос може много да ми се изсмеете,ама с тая забрана кво точно целят мислят си че така ще накарат непуачите да откажат цигарите ли или кво

Надяват се да ги накарат да пушат по-малко.

Абе аз съм пушач и съм по скоро ЗА подобряването на вентилациите в баровете и дискотеките :)
ЗА вентилациите, ама в едно заведение като пуснат вентилацията и климатика не се усеща (духа по-скоро студено)и пак е задимено.

• 2 weeks later...

И какво като го забраняват. Те със едни заведения не можаха да се преборят, че с обществените места. Пак всеки ще си дими където му е кеф и така за винаги.

И какво като го забраняват.....

Ще го забранят, не се притеснявай :P Пушим едва от 150 години и реално не ни е в кръвта. Виж, с пиенето ще е голям проблем - него май ние сме го измислили (паралелно с пиенето на бира в поречието на Тигър и Ефрат преди 4000 години)

Странно, че изобщо има дискусия по въпроса.

Пушенето на обществени места трябва да се забрани без много мрънкане, без оглед на това колко и какво неудобство ще причини на пушачите. И без такива алибалистики тип 'салон за непушачи', моля; знаем доколко са ефикасни такива методи :music

Когато приемат тази наредба кой и какъв контрол ще упражнява за спазването и?

Оффффф.... ! Веднъж попитали кучето защо топките му не са отпред ами му висят на задника, а то отговорило:

- То к'во ли ми е наред та и топките да са ми отпред !?

Все пак наближават избори и гладките кокоши мозъчета в парламента решиха да подемонстрират малко дейност, пък и в тая цветуща държава където живеем то май други проблеми за решаване няма...

Az sum PROTIV zabranata :D Tova e edno ot hubavite neshta v BG ... :) Da si sednesh kato 4ovek na nqkoq peika v parka si izpushih edna cigarka ... Ne govorq za onezi nagli pusha4i deto kato sa se naredili 20 4oveka na opshka i ne se suobrazqvat s ostanalite ;) :)

Izvinqvam se predvaritleno za shliokanicata no sum v uchilishte i nqmam vuzmojnost :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...