Jump to content
BulForum.com

За и против пушенето на обществени места !

Светлия

За и против пушенето на обществени места !  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:) За мен нещата са решени - дали 2010, дали 2020 работата е ясна.

Забраняват пушенето от 1 юни 2010

а анкетата и заглавието на темата са тотално омазани, както отбелязах по-горе :lol:

Eee, ако се е получило така, не е нарочно.

"Tвърдо против." - означава твърдо против забраната.

"За" - означава ЗА забраната.

Някой (мод т.е.), ако може да добави в гласуването: "Твърдо против забраната" и "За забраната".

закона за младите шофьори , сега за пушачите , оправянето на пътищата ... остава само да дигнат малко заплатите и да оправят здравеопазването и може би , ще можем да се наречем леко цивилизована с наклонност към европеизиране .. държава :)

Аз съм леко объркан, ако се водя от заглавието бих казал - против, но ако гледам анеката трябва да гласувам - За :wacko: Както и да е, имаше подобна тема и се разрази такъв спор, че не е истина, като в крайна сметка егоистични пушачи казаха, че на никой не пречат, а даже непушачите им пречели да си гледат кефа :laughing:

Това ще се спазва колкото ограничението 50км/ч. в града.

Въпроса е до културата на самите пушачи. Повечето от тях са доказали, че такава нямат. И...знам знам, винаги има изключения, като с циганите, които си плащат тока и се къпят...ама говоря за останалите 99%. Винаги ще има "абе аре уе, да се е*ат в гъза".

Ужасно ми е противно като пушат в университета в кафето примерно (за ТУ говоря), въпреки табелите "Пушенето забранено". А като мине някой във входа със запалена цигара, в коридора ми започва да мирише на л**на. :sick Няма да споменавам колко е яко в асансьора...

С други думи, аз съм ЗА!

А дано....ама надали.

Ми да го забранят.Даже и на цяло да го забранят.Няма и да го захвана тоя занаят.Т'ва са пари за глупости първо.После вреди и на другите.Като има някой пушач до тебе да те овунти на л***а,кел файда ако ходиш после някъде спешно.

Оф.. и аз трябваше да погледна анкетата.. ЗА пушенето на обществени места.

На мен ли така ми се струва или анкетата е объркана?

Просто не е написана както трябва май.

Явно става дума "За" или "Против" самата забрана.

Тогава всичко си идва на мястото.

Иначе ще е доста радостно ако се приеме този закон.

Според мен и да се приеме законът нищо няма да се промени (то тоя закон всяка година се приема) :( Най-гадното от цигарите е миризмата, като влезеш в някое задимено кафе или някой до теб пуши после целите ти дрехи са вмирисани на л*йна :bgrin:

а анкетата и заглавието на темата са тотално омазани, както отбелязах по-горе :lol:

Аз мисля че и да се приема тва почти никой няма да го спазва и всеки ще си кара както до сега

П.П Искам само да питам според тая забрана начи пушачите ще могат да пушат сано примерно у тях си или ако са на улицата така ли

ЕДит: Ся за тоя въпрос може много да ми се изсмеете,ама с тая забрана кво точно целят мислят си че така ще накарат непуачите да откажат цигарите ли или кво

Опциите в пола къртят просто.

Твърдо против (пушенето на общ. места)

ЗА (пушенето) - трябва да се пази здравето?!

...

Знаете ли - когато в една държава нещо не е наред, законодателната власт се активизира необичайно.Вгледайте се малко в историята и ще забележите.

Твърдо ЗА, само дето културното ниво, съобразителността и уважнието на хората към закона и един към друг в България е толкова ниско, че едва ли ще се спазва...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...