__smirnoff__ Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 zna4i edin priqtel mi dade filma spy kids 3d oba4e kartinata e napravo kato povurnata. Eto i tri snimki da vidite kolko kofti mi go puska : 1 2 3 Ta vaprosa mi e moje li nqkoi da mi kaje kak da si q opravq, kakuv kodec da svalq za6toto po princip e dvd rip i na drug komputar si raboti idealno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Тази картина май трябва да се гледа с очила за триизмерно кино (с зелен и червин филтър пред всяко око). Ако на друо пц работи без тези екстри то проблема е в твойте кодеци. Да не си инсталирал някви филтри дето правят от двуизмерна картина триизмерна? Съвета ми е деинсталирай всички видове кодеци и си качи само ffdshow, ac3filter и по желание VobSub.2.23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Ivo ti s kakvo li niamash problemi pich !!! Moia suvet e da smenish cialata konfiguracia shtoto neshtata sa mnogo zle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Изобщо си няма проблем с филма, нито с ПЦ-то(кодекс) просто наистина ти трябват картонените цайси с зелен и син филтър пред всяко око за да се гледат частите на филма, които са "3-измерни" не случайно по време на филма си пише: "Моля, сложете очилата, СЕГА!" така че успех.. и без туй филмчето си е бозица, предишните(не че и те са върха на сладоледа) поне мязаха на нещо(лично мнение). Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 Ivo ti s kakvo li niamash problemi pich !!! Moia suvet e da smenish cialata konfiguracia shtoto neshtata sa mnogo zle!!! ами да така си е zmeikov мерси за съвета ще пробвам с тези кодеци и дано да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2004 Author Share Posted March 24, 2004 a moje li da mi kaje nqkoi koito si e svalil filma ot warez-a dali ima sa6tiq problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Подяволите човече! Не разбра ли, че това НЕ Е проблем! Просто филма през по-голямата си част иска наличие на 3Д цайсис. Не се оправя с кодеци, и да имаме всички същият "проблем"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Самия филм е направен така че да се гледа с такива очила оште в началото ти се казва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Imal sam dopir sas stereo ochila i chesno kazano efekta e strashen. Imash chuvstvoto che a-ha i ste te iziadat demonite ot ekrana. Vaprosnioa film e tochno takav, iziskva ochila. To daze si pishe v nachaloto: SLOZETE OCHILATA! Edno vreme v Sofia imashe takova kino, kazvashe se stereo kino i tam filmite se gledaha s ochila. Tova beshe predi okolo 15-20 godini. Po onova vreme tova beshe niakakva super tehnologia ot budeshteto edva li ne. Ako niakoi se interesuva povehce za stereo efektite da pita, moga da kaza tova-onova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Ако хвърлиш един фрий чифт на сам ще е по-добре не щем теория Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 25, 2004 Share Posted May 25, 2004 Sorry, edno vreme imah na razpolozenie 2 kaski VR-1 (Virtual Reality 1). Stereo obraz i stereo zvuk na ushite. Za sazalenie tezi "igrachki" veche gi niama. Po onova vreme ednata kaska struvashe $1300. Sega neznam kakvi sa cenite, no e za nas, mnogo e skupo. Da ne govorim za glezotiiki ot roda na rukavici i t.n. Sega mi e ostanala samo informacia po vaprosa, "mostri" niamam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Жалко имам желание да екпириънсна нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.