Jump to content
BulForum.com

Spy Kids 3d

Recommended Posts

zna4i edin priqtel mi dade filma spy kids 3d oba4e kartinata e napravo kato povurnata. Eto i tri snimki da vidite kolko kofti mi go puska :

1

2

3

Ta vaprosa mi e moje li nqkoi da mi kaje kak da si q opravq, kakuv kodec da svalq za6toto po princip e dvd rip i na drug komputar si raboti idealno?

Тази картина май трябва да се гледа с очила за триизмерно кино (с зелен и червин филтър пред всяко око). Ако на друо пц работи без тези екстри то проблема е в твойте кодеци. Да не си инсталирал някви филтри дето правят от двуизмерна картина триизмерна? Съвета ми е деинсталирай всички видове кодеци и си качи само ffdshow, ac3filter и по желание VobSub.2.23.

Изобщо си няма проблем с филма, нито с ПЦ-то(кодекс) просто наистина ти трябват картонените цайси с зелен и син филтър пред всяко око за да се гледат частите на филма, които са "3-измерни" :) не случайно по време на филма си пише: "Моля, сложете очилата, СЕГА!" :) така че успех.. и без туй филмчето си е бозица, предишните(не че и те са върха на сладоледа) поне мязаха на нещо(лично мнение).

Ivo ti s kakvo li niamash problemi pich !!! :D

Moia suvet e da smenish cialata konfiguracia shtoto neshtata sa mnogo zle!!!

ами да така си е :sayjin

zmeikov мерси за съвета ще пробвам с тези кодеци и дано да стане

Подяволите човече! Не разбра ли, че това НЕ Е проблем! Просто филма през по-голямата си част иска наличие на 3Д цайсис. Не се оправя с кодеци, и да имаме всички същият "проблем"!

• 2 months later...

Imal sam dopir sas stereo ochila i chesno kazano efekta e strashen. Imash chuvstvoto che a-ha i ste te iziadat demonite ot ekrana. Vaprosnioa film e tochno takav, iziskva ochila. To daze si pishe v nachaloto: SLOZETE OCHILATA!

Edno vreme v Sofia imashe takova kino, kazvashe se stereo kino i tam filmite se gledaha s ochila. Tova beshe predi okolo 15-20 godini. Po onova vreme tova beshe niakakva super tehnologia ot budeshteto edva li ne.

Ako niakoi se interesuva povehce za stereo efektite da pita, moga da kaza tova-onova. :)

Sorry, edno vreme imah na razpolozenie 2 kaski VR-1 (Virtual Reality 1). Stereo obraz i stereo zvuk na ushite. Za sazalenie tezi "igrachki" veche gi niama. Po onova vreme ednata kaska struvashe $1300. Sega neznam kakvi sa cenite, no e za nas, mnogo e skupo. Da ne govorim za glezotiiki ot roda na rukavici i t.n.

Sega mi e ostanala samo informacia po vaprosa, "mostri" niamam :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...