zaq Posted February 8, 2003 Share Posted February 8, 2003 Niakoi moje li da mi pomogne,basi rezil ne moga da mina 1 nivo na Heroes 4,az sam fen na heroes 4astite a na 4-tvorkata ne moga da mina 1-nivo ot campaing,... na4i itrepa6 vsi4ki geroi i zamaci na kartata no dolu v diasno na kartata ima edin 4erven pi4 koito si sedi tam i ne marda a pred nego ima edna lilava ograda i ne moga da vlezna vatre............ /rezil/ koito moje da mi pomogne help Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaq Posted February 8, 2003 Author Share Posted February 8, 2003 opravih se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Има няколко теми за Heroes IV,макар несвързани с това,което ще питам.Та за да не правя флууд ще питам тук! Pреди време си бях инсталирал играта и я играех.Изтрих я от ADD/REMOVE PROGRAMS,но при триенето името пак си остава там?!?!И има още някакви си 0.85 KB неизтрити?!ХЕЛП?! П.С.: Питам щото пак си я свалих и искам да я играя,но при инсталацията,пускам да се инсталва и ме пита дали искам да изтрия останалите файлове 0_о.Аз му давам YES,ама те пак си остават.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.