amelania Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Здравейте, Купих си Card reader/writer LCR-0705, свързвам я с компютъра XP, но не мога да отворя информацията от поставената карта. Имали ли сте този проблем? Появявами се зареждането на DRIVE-а, но нищо не се зарежда. Може ли да ми кажете каква е вероятната причина за този проблем? Благодаря Ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Може картата да не е съвместима с рийдъра , другото , може да са драйверите , това трябва да са причините ... ако не стане с нови драйвери (ако изобщо са записани някакви) виж някаква друга карта да пробваш на него . п.п. Това се отнася повече за хардуерният раздел . Link to comment Share on other sites More sharing options...
amelania Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Благодаря за отговора, може би картата не е съвместима, ще пробвам с друга, дано стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 От картата ти е имам същия вкъщи и постоянно хаквам всякакви вътре и ми се е случвало да не ми прочете някоя карта 2 пъти вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.