djdoubled Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Понеже търсачката намира думи от 3 символа,а темите в раздел MOVIES са 60 страници,нямаше как да открия дали има тема за сериалът 24 затова реших да отворя нова тема. Някой знае ли дали ще излиза 8 сезон и кога евентуално,бях чул че ще го пускат в началото на 2009,но това беше по-скоро слух.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 http://www.imdb.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Че то излезнал ли е 7ми сезон, та за 8ми питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Верно,заблудил съм се,сега ще излиза 7ми сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 малко да ъпнем темата някой знаели кога ще излиза 9-ти сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 доколкото знам никога спрян е Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 доколкото знам никога спрян е нормално . Той пича още в първите 2 сезона почна да премахва терористи.В последните няколко зесона сигурно е избил и останалите по земята :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Най-култовият сериал от всички. Гледал съм всичките сезони по 2 пъти. Поклон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted April 25, 2012 Author Share Posted April 25, 2012 Даа,един от любимите ми сериали.И наистина много жалко,че няма да има 9-ти сезон TRIBALERO,може и да си прав :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Айде фенове на Джак Бауър 24 е отново на линия 9 сезон почва Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Тъкмо изгледах последните 5 епизода на 9-ти сезон,един от най-добрите сериали за мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 t_tunchev, хубаво си ти, да разбера, че има 9-ти сезон Сваля се, ще го видим що за буламач са направили този път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdoubled Posted August 20, 2014 Author Share Posted August 20, 2014 Новия сезон беше на ниво както се очакваше,жалко че беше само 12 серии...И финала беше неочаквано брутален :X:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 малко ъп някой знае ли кога излиза новият сезон? жалко че е без ДЖАК Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 как ви се струва новият сезон на 24 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Ако става дума за 24: Legacy няма нов сезон.Просто взимат вълшебните цифрички и се опитват да привлекат феновете на сериала с Кийфър до 7 сезон.Само като видях трейлъра и ме отказаха да го гледам.Без значение,че са успели да привлекат Джими Смитс и Миранда Ото.Дори музикалното оформление лъха на отвратителен комерс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.