james_ankov Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Bi li mi obqsnil nqkoi kakvi sa tiq ASF failove ??? Kak da gi reduciram - s Virtual Dub ne moje ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Bi li mi obqsnil nqkoi kakvi sa tiq ASF failove ???Kak da gi reduciram - s Virtual Dub ne moje ?? поточно видео... трябва ти конверт първо към ави или към мпег... @tedy - лека корекция - не е Active, а Advanced Streaming Format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Active Streaming Format. За какво ти е да го редуцираш, той е достатъчно компактен Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted March 21, 2004 Author Share Posted March 21, 2004 opa nepravilno se izrazih ... imah predvid da go redaktiram kak da go prevarna v avi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 opa nepravilno se izrazih ... imah predvid da go redaktiram kak da go prevarna v avi. james_ankov , tuk mojesh da namerish neshto interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 s WinMPG Video Convert sy6to stava tuk mnogo qko i mnogo malko ne6to asftools310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Ili si nameri ot nqkade virtualdub 1.3 versiq i s neq si go editvai i convertvai v avi kakto ti e kef. A namerih...eto link kum vaprosnata versiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 www.d00m9.org ima edna programa koqto se kazva VirtualDub ASF...enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.