Jump to content
BulForum.com

GeForce FX

Recommended Posts

да бе тва не е ли за Радеон-и ???

свали си от warez-a:

Nvidia overclocking enabler (там нещо си такова)

което ще ти отключи функциите за оверклок :)

napraih go po slednia na4in napraih edno .reg fail4e v koeto vuvedoh tfa Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]

"COOLBITS"=dword:00000003

i se otvori meniu za overclock

• 4 months later...

Moje da zadavam malko glupav vapros, no vse pak... Zna4i videoto mi e kato na Agent Orange,ta vajno li e pri video kartite da ima dobro oxlajdane pri clokvane. Iskam samo da dobavq 4e moqta karta e s oribrenie :confused

10x predvaritelno

Мойта е на Axle и се клоква до 280-480 без проблеми (default 250-400), повече не може, щото размазва картината и забива на 3д марк. Паметта ми е Samsung

хуу де AGENT_ORANGE като толкова напреднал член на форума тая тема в Hardware - Overclock не ти ли избоди очите !?

по-хубаво затворете темата

X-4eto не си ти тоя които ще каже кво да се прави с темата. Ако някой модератор реши да е затваря. Всеки се прави на голям разбирач

• 2 months later...
Мойта е на Axle и се клоква до 280-480 без проблеми (default 250-400), повече не може, щото размазва картината и забива на 3д марк. Паметта ми е Samsung

Botev 1912,moqta karta e FX 5200/128 MB/64 bit iskam da te pitam kolko moga da q clockna(po default mi e 250-333)?Pitam zashtoto,da ne stane taka che da q clockna i sled tva da kupuvam nova video karta :wacko:

10x predvaritelno :) :) :)

Botev 1912,moqta karta e FX 5200/128 MB/64 bit iskam da te pitam kolko moga da q clockna(po default mi e 250-333)?Pitam zashtoto,da ne stane taka che da q clockna i sled tva da kupuvam nova video karta  :wacko:

10x predvaritelno  :)  :)  :)

Никой не може да каже твойта бройка на колко макс. държи.

Пробваш увеличаване през примерно 10 МХз и тестваш как се държи, има ли артефакти в картината, заскрежавания, забивания и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...