samkijot Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 ще поръчам на един френд да ми вземе един телефон от там, но и той не е много наясно с тея хави ... та ако има някой по-запознат, да сподели благодаря предварително п.п. разбрах, че Orange и S3 ги кодирват, но за другите не съм наясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Кодирани са телефоните на Orange,Vodafone,T-mobile,Virgin mobile,а само на О2 и 3 не са кодирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Всички ги кодират, ако са купувани с месечен абонамент. Особено на 3 (Three), са лошо кодирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 последно? .. и говоря за pre-pay телефони, а не такива с договор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 PrePay са 90% кодирани о2 много рядко кодират телефони но нека твоя приятел да пита като ти взима тел!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Влизаш и питаш ! -най-сигурния вариант е това при положение ,че ги купуваш от магазини като phones4u примерно които предлагат всички оператори,иначе ще те отсвирят директно.Без значение от кой оператор е телефона разкодирането е безпроблемно.За N95 ми взеха 5 паунда който е с BB5 кодировка и беше към 3 ! O2 не кодират скъпите телефони и Windows Mobile пръчките....Какъвто и телефон да си купиш разкодирането е много тънко ,освен ако държиш на гаранцията.От по-горе посочения магазин са закупени N73 Music Edition O2,2*LG Chocolate (коледна промоция) T-Mobile,SE K800i Vodafone,Samsung Armani не помня вече на кой беше и всичките разкодирани като момчето в магазина изрично ми гарантира затова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 последно? .. и говоря за pre-pay телефони, а не такива с договор. Приятеля ти отива в Carphone Warehouse.Това е най-голямата верига за мобилни телефони.Телефоните в секция Pay As You Go са без договор.Избира си телефон,който получава с някаква карта на един от операторите,без значение каква.Трябва само да каже,че иска телефона разкодиран - Unlocked.Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 Приятеля ти отива в Carphone Warehouse.Това е най-голямата верига за мобилни телефони.Телефоните в секция Pay As You Go са без договор.Избира си телефон,който получава с някаква карта на един от операторите,без значение каква.Трябва само да каже,че иска телефона разкодиран - Unlocked.Това е. а бе, той точно този сайт ми даде да си избера, ама нещо моделите там на pre-pay много малко ... освен това е ходил (не знам обаче дали точно там) и е имало точно това, което аз го искам като модел, ама в друга разцветка между другото цените там на повечето модели са по-скъпи отколкото тук насочил съм се към K770, ама кафяв, докато той ми предлага да ми вземе k800, ама мноо обемист тоя бре ... освен това е и с джойстик Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 значи казах му да вземе K770, но ще е кодиран. предполагам тук няма да има проблем да го разкодирам ... или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_fuckinggood Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 ..nqkoi govorqt gluposti..svi4ki operatori si kodirat telefonie...samo oba4e ako gsm e vzemen sus dogovor(kakto tuk m tel i glomul si gi kodirat ) taka i tam 6tom ima dogovor s operatora..telefona e kodiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.