Jump to content
BulForum.com

Textures

Recommended Posts

Някой скоро качи 2CD-та с текстури на 3D Total,но помоля някой ако има още, да качва.Ако ги има качени другаде дайте линкове,че аз не намирам нищо.

Тва бях аз ,има и волюм 3 ама не сам го дръпнал още. Не мислих че има заинтересовани. Щом е така ще кача и vol.3 :D

Peace all

edit: Между другото сега свалих и KPT6(1CD плъгини) така че ако има интерес ще го ъп и него....

Аз плъг-ин-и имам колкото щеш,но ако другите искат...

Иначе доколкото знам 3D Total имат няколко колекции от CD-та.Ти откъде сваляш тези?

Те имат няколко колекции но това са последните от Август миналата година. Та да качвам ли vol.3 или не ? И без тва напоследък мястото е кът на фтп-то...

• 2 months later...

Да да... видях ги,само да намеря свободно място на харда и почвам да ги свалям.

3D Total Textures както следва: vol.4 ,vol.5, vol.6
В какъв формат са текстурите? Имам в предвид да ли мога да ги ползвам за печат?

Image - Jpeg, PSD, TIFF
Това звучи добре, а като размер колко са големи? Стават ли за печат? Ако може някой TIF да качиш, за да видя за какво става въпрос?

• 1 month later...

Ох,много неудобно така,трябваше да ги пляснеш на един зип,пък пак да са си с папките вътре.Мерси все пак! ;)

Така го направих щото някой искат да видат кво е тва текстура ,пък за да го направат трябва да свалат 260МБ (примерно) архив и става дълга и широка и марзелива :D Влизаш с фтп клиент и си дърпаш цялата папка,става супер лесно и бързо ;)

Така го направих щото някой искат да видат кво е тва текстура ,пък за да го направат трябва да свалат 260МБ (примерно) архив и става дълга и широка и марзелива  :D Влизаш с фтп клиент и си дърпаш цялата папка,става супер лесно и бързо  ;)

....и хубаво си направил, защото на мен не ми вършат работа.

Pisach имай на предвид че тези текстури нямат нищо общо с Total Texture !

Total Texture го чувам за пръв път, какво е? Иначе гледам за тектури, които ще ми свършат работа като подложки за менюта, флаери и т.н.

Някакви клипартове нямате ли? Нещо с качествени обекти, пейзажи и т.н. Аз имам 5-6 диска и ако някой си направи труда за мен и аз ще кача....

10х за vol. 7.Като гледам обаче с какви темпове взеха да пускат пакетите...вече и vol.8 има.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...