Jump to content
BulForum.com

Продавам пейнтбол комплект

Recommended Posts

Ето това е снимка на комплекта. http://www.bansheepaintball.com/index.php?productID=365

към него давам всичко необходимо за игра:

1. Предпазнa каска (с стъкла против запотяване).

2. CO2 бутилка (20 OZ a не 12 като на снимката)

3. Зареждач (не е електронен).

4. 4 големи пълнителя.

5. Жилетка за пълнителите и СО2 бутилката.

6. Всички оригинални аксесоари към маркера които са шомпул за почистване и няколко резервни О ринга + оригиналната опаковка и книжки + шестограми за разглобяване.

Играл съм с тях точно 5 пъти. Няма драскотина по нито един от елементите :D ако има заинтересуван ще му го снимам ама сега ме мързи. Комплекта изглежда точно като на снимката от линка но има една жилетка и 4 пълнителя към нея. Не продавам отделно нищо. MR1 e един от най-успешните модели на фирмата.

Цена: 350 лв.

за контакти: тук или на skype- Psycores

Ами аз съм написал че моя комплект е друг, само бутилката мисля че е към 100 лв. тоест аз давам 20 OZ а тази от линка е 12 (с 20-ката можеш да стреляш значително повече отколкото с 12-ка - около 1200 изстрела мисля че изкарва една 20-ка) отделно има една жилетка и 4 пълнителя (жилетката не е обличана за игра). Освен това имаш доставка която на мен лично ми излезе 40-45$ някъде и ми искаха от българските митници 20% на стоиноста ДДС което е още 36$. Така че мисля че цената ми е реална но може да сваля и още малко ако има сериозна оферта. Още един път да уточня че маркера е ползван максимум 5 пъти и е 1 към 1 с новия.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...