Evil_Hacker Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Zna4i zex si v4era R9600 i sq go vurzax s TV-to i gledam nekvi 4erti mnogo sveji ot roda na "- _ -_- _ _ -" i hodat ot dolu na gore > Bukvite sa edni takiva lilavi nishto ne se vijda a we no comment> Please help 4e " Napravo poludqvam i svqt mi se vurti,zaeto davam ela i proveri" http://play.evrocom.net/dl/incoming/Evil_H...%20Cable%20pic/ tova mi e cabela (bez 13ti nomer snimka 4e ka4ix pica na poda bez da iskam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Zna4i zex si v4era R9600 i sq go vurzax s TV-to i gledam nekvi 4erti mnogo sveji ot roda na "- _ -_- _ _ -" i hodat ot dolu na gore > Bukvite sa edni takiva lilavi nishto ne se vijda a we no comment> Please help 4e " Napravo poludqvam i svqt mi se vurti,zaeto davam ela i proveri" http://play.evrocom.net/dl/incoming/Evil_H...%20Cable%20pic/ tova mi e cabela (bez 13ti nomer snimka 4e ka4ix pica na poda bez da iskam) http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=5734 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Izvadi kabelnata ot televizora i kazi kak e bez nego kachestvoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Izvadi kabelnata ot televizora i kazi kak e bez nego kachestvoto. ami prosto 1 golqma 4erta se maxna i sq pak ima e tiq malkite " -_ _ - -- - _" >>> Help 4e dadox 240 leva za taq karta a tv outa i qvno sux > btw Pal sam si go napravil : PAL B Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 ami prosto 1 golqma 4erta se maxna i sq pak ima e tiq malkite " -_ _ - -- - _" >>> Настрои ли TV-out-a да работи под pal-b или някой друг pal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Настрои ли TV-out-a да работи под pal-b или някой друг pal? da btw editnax si stariq post predi malko ama >>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Tursi ot nqkoi originalen kabel, samo ot tova shte e. Samo tova ti kuca v cqlata shema. Tv-out ti e mn po-dobar ot tozi na starata ti karta, samo deto nqmash fizi4eskata vazmojnost da go polzvash kato horata, zaradi kabela. Tova e moeto mnenie po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Tursi ot nqkoi originalen kabel, samo ot tova shte e. Samo tova ti kuca v cqlata shema. Tv-out ti e mn po-dobar ot tozi na starata ti karta, samo deto nqmash fizi4eskata vazmojnost da go polzvash kato horata, zaradi kabela. Tova e moeto mnenie po vaprosa Ot kade da zema originalen kabel be 4ovek >Dai tvoq na zaem pone da probvam raboti li ne samo si davam parite > Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Ok, podseti me okolo 5 april, togava shte imam vazmojnost. Ina4e stignah do tozi izvod sled kato pitah dr hora s r9600 i te nqmat problemi kato tvoq...ili puk ne im pravi vpe4atlenie ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Probva li drug driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Probva li drug driver? emi tozi koito mi dadoxa na nekav disk i sled tva toq 4.3 ako ne se luja (basten ko svalqx we ) @basten mi hubavo 5 arpil ko ima togava: ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Da, tova svalq-posledniq izlqzal do momenta driver za radeonite. Svurshva mi sesiqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 гледам че кабела на s-video ти е тънък черен. начи освен ако снимката не лъже и е този за който се сещам проблема е по-скоро една черга на около 45 градуса дет са движи нон стоп по екрана. причината е че тоя кабел не го бива за повече от 3-4 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 гледам че кабела на s-video ти е тънък черен. начи освен ако снимката не лъже и е този за който се сещам проблема е по-скоро една черга на около 45 градуса дет са движи нон стоп по екрана. причината е че тоя кабел не го бива за повече от 3-4 метра Mdaaa mai si mnogo prav.Az izobshto neotbeliazah tozi fakt. BTW sys moiata Vcard MX440128Mb mi dadoha takyv kabel S-video 4/S-video 7 => chinch 1m + S-video 4 =>chinch prehodnik (10sm) +DVI=>VGA15 prehodnici .Ot chincha do TV-to sym pusnal coacsial cable 18m i niamam problemi.Shte probvam sys po-dylgia kabel za da vidia dali i pri men shte dava takiva problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 e smenix 2 kabela deba > Ot kade da si zema xubav cable basi <<<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.