CARROT Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 zashto nqmam net mn stranno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Ima niakakva avaria. I az do predi malko niamah net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Хората си действат по проблема и ще го оправят. За инфо звънете на 635063. В форума няма кой да ви помогне за този проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 zashto nqmam net Нормално,звьни на сьпорта ако ги намериш...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 ne za durgo ami kato sam pod win xp ne moje da zaredi srtanica a pak pod Lilo nqma grija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Ами оакал се е ХР... Щом под Линукс имаш нет, виж си ХР-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 mi rabotata e 4e v lokalnata mreja vsi4ki sa taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Пипнали сте нещо всичките групово... Повече не мога да знам. Нито ви знам с какво го делите нета, нито ти казваш... Въобще - много инфо даваш. Почна от там, че едва ли не са ти спряли нета, после се оказа, че си имаш, ама ХР не ще да го види... Накрая де да знам какво ще излезе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 И аз нямах Net като станах ама се оправи към 11:00 и нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 basi mamata kakvo mu stana na skapaniq net zagubi se nqkude, nqkoi moje li da mi obisni Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 basi mamata kakvo mu stana na skapaniq net zagubi se nqkude, nqkoi moje li da mi obisni vrytni na supporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Не знам при мен нqма проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 и на мен днес ми прекъсна 2-3 пъти за малко. Обаче не рева, нали?! Ясно е, че от време на време ще има прекъсвания, примирете се с факта, че нямате 100% uptime на услугата. Никъде не могат да гарантират такава услуга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Абе ОК ама то не е за час два а от вчера нямах ей сега се появи и през ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Стига бе! Нямаше и кабелна. Вие какво искате. Аз разбирам да нямате 6-8-12-24 часа да ревете, ми то нямало за 10 минутки и айде мъка. Голяма работа. И то в някакъв час, който не е фатален - пак за събота сутрин проблемите се отстраняват много бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 kaji im che ne mi vqrvat kato im kaja po telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Не става въпрос за реване. Интересен ми беше фактат защо имах нет под Линук а под ХР нямаше. Сега вече всичко е ок. То от къде тръгнаха нещата къде стигнаха. А иначе нормално е, стават аварии. За това и пуснах топика. 1 да видя дали проблема е на всякъде 2 за да си обясня казуса с Лило 3 евентуално да разбера какъв е проблема и кога ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 zashto nqmam net mn stranno Така де. Аз веднага те разбрах. Не мога да разбера какво не могат да разберат другите от въпроса ти... То си е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 mnogo e lesen spored men kazosati s operacionkite, modema se razkachase i zakachashe na 2 -3 min i tisi ocelil toq interval Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 много смислен топик се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 много смислен топик се получи mi normalno e... tva da ne e support forum na evrocom !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 E dobre de kajete kav e problema Deamer??? ti si na hod Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Ами в тона на "смисления" топик ще кажа че аз от снощи някъде от към 3 - 3:30ч АМ нямам пари. И днес като станах ме болеше главата. Да взема ли да се обадя на support-а или по-добре да пийна един Алка-Зелцер Абе я най-добре да пусна тъп топик във форума пък после може някой(някоя) да ми дойде на крака до нас и да ми направи масаж на главата, че да ми мине... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARROT Posted March 20, 2004 Author Share Posted March 20, 2004 Бе писал си се майстор ама май си майстор на глупостите. Аз просто се чудех кво става и се надявах някой да ми каже. Разбирасе че ще звъня на съпорта. Нали тва му е работата. И те хората съвестно си я вършат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 майстор на глупостите po skoro ti si maistora na glupostite s toq tup topic i 6tom zvuni6 na support-a 6to puska6 tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.