Jump to content
BulForum.com

Kakav e problema s NET-a

CARROT

Recommended Posts

Хората си действат по проблема и ще го оправят. За инфо звънете на 635063. В форума няма кой да ви помогне за този проблем.

Пипнали сте нещо всичките групово... Повече не мога да знам. Нито ви знам с какво го делите нета, нито ти казваш... Въобще - много инфо даваш. Почна от там, че едва ли не са ти спряли нета, после се оказа, че си имаш, ама ХР не ще да го види... Накрая де да знам какво ще излезе.

и на мен днес ми прекъсна 2-3 пъти за малко. Обаче не рева, нали?!

Ясно е, че от време на време ще има прекъсвания, примирете се с факта, че нямате 100% uptime на услугата. Никъде не могат да гарантират такава услуга.

Стига бе! :) Нямаше и кабелна. Вие какво искате. Аз разбирам да нямате 6-8-12-24 часа да ревете, ми то нямало за 10 минутки и айде мъка. Голяма работа. И то в някакъв час, който не е фатален - пак за събота сутрин проблемите се отстраняват много бързо.

Не става въпрос за реване. Интересен ми беше фактат защо имах нет под Линук а под ХР нямаше. Сега вече всичко е ок. То от къде тръгнаха нещата къде стигнаха. А иначе нормално е, стават аварии. За това и пуснах топика.

1 да видя дали проблема е на всякъде

2 за да си обясня казуса с Лило

3 евентуално да разбера какъв е проблема и кога ще се оправи

B)

zashto nqmam net

mn stranno :(

Така де. Аз веднага те разбрах. Не мога да разбера какво не могат да разберат другите от въпроса ти... То си е ясно.

Ами в тона на "смисления" топик ще кажа че аз от снощи някъде от към 3 - 3:30ч АМ нямам пари. И днес като станах ме болеше главата. Да взема ли да се обадя на support-а или по-добре да пийна един Алка-Зелцер :confused

Абе я най-добре да пусна тъп топик във форума пък после може някой(някоя) да ми дойде на крака до нас и да ми направи масаж на главата, че да ми мине...

Бе писал си се майстор ама май си майстор на глупостите. Аз просто се чудех кво става и се надявах някой да ми каже.

Разбирасе че ще звъня на съпорта. Нали тва му е работата. И те хората съвестно си я вършат. :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...