sugaru Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Здравейте! Проблема е следния: трудно пали, понякога изпуква нещо когато въртя ключа за да запали. Когато след известни мъки и притеснение от моя страна запали добре.... Мина няколко километра има няма 2-3 и на някои светофар когато се наложи да спра просто изгасва. УЖАС. после пак зод докато запаля и когато подам гас (автомобила е на бензин и само на бензин) отново загася. Прихлъцва и загася ;[ . Бензин в резервоара - до половината, масло - също. Автомобила го закупин от Германия и аз съм втория му собственик. Беше в перфектно състояние, но пътищата в БГ му разказват играта. Имам го от 2 години и му смених всичко каквото трябва веднага след като го закупих - въздушен, маслен, горивен филтър, ролките и ремъците а също и маслото (кастрол). Имам съмнения, че е от карбуратора или свещите но дори несъм проверил свещите.. не разбирам от такива работи и ме е страх да барам. Бих искал какво мога Аз да направя, от какво може да се причинява това когато подам каз и възможно ли е да е от клапаните? ;[ Много ми е болно и вярвам, че ще има хора които ще ме разберат и надявам се такива които ще ми помогнат. Благодаря Ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burbeng Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 здравеи. неразбирам от rover но виж в техния фенклуб roverclub-bg.com успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Аз като съм болен ходя на лекар Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 може да е от свещите те се сменят на 15000-20000 километра и кабелите може някъде да ти е запишен горивопровода и от това да прави проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
abandoned Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Здравейте! Проблема е следния: трудно пали, понякога изпуква нещо когато въртя ключа за да запали.Когато след известни мъки и притеснение от моя страна запали добре.... Мина няколко километра има няма 2-3 и на някои светофар когато се наложи да спра просто изгасва. УЖАС. после пак зод докато запаля и когато подам гас (автомобила е на бензин и само на бензин) отново загася. Прихлъцва и загася ;[ . Бензин в резервоара - до половината, масло - също. Автомобила го закупин от Германия и аз съм втория му собственик. Беше в перфектно състояние, но пътищата в БГ му разказват играта. Имам го от 2 години и му смених всичко каквото трябва веднага след като го закупих - въздушен, маслен, горивен филтър, ролките и ремъците а също и маслото (кастрол). Имам съмнения, че е от карбуратора или свещите но дори несъм проверил свещите.. не разбирам от такива работи и ме е страх да барам. Бих искал какво мога Аз да направя, от какво може да се причинява това когато подам каз и възможно ли е да е от клапаните? ;[ Много ми е болно и вярвам, че ще има хора които ще ме разберат и надявам се такива които ще ми помогнат. Благодаря Ви предварително. В момента навсаякъде е пълно с фалшижи бензини.Моята кола правеше същите номера(без гасненето по кръстовища).Изто4их бензина,налях Karrera 100 ot OMV и сега вси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.