XC^^The_Devil^^ Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 така от заглавието е ясно значи купувам или правя бартер с сегашната ми бутика която е 30 литра и събира 23л българска е "мсм газ" с италианска сонда е марката е GPL с напълно редовен паспорт и преглед до юни 2009 тип пура и там идва порблема че ми зима доста място в багажника. купувам или правя бартер с такава но от тези по късите и тумбестите пак 30 - 40 л. напълно изправна и редовна с паспорт държа да е. очаквам оферти тук в темата или на ЛС. ето и снимка на която г/д се вижда бутилката. Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 така от заглавието е ясно значи купувам или правя бартер с сегашната ми бутика която е 30 литра и събира 23л българска е "мсм газ" с италианска сонда е марката е GPL с напълно редовен паспорт и преглед до юни 2009 тип пура и там идва порблема че ми зима доста място в багажника. купувам или правя бартер с такава но от тези по късите и тумбестите пак 30 - 40 л. напълно изправна и редовна с паспорт държа да е. очаквам оферти тук в темата или на ЛС. ето и снимка на която г/д се вижда бутилката. Снимка Това ако е Шкода, защо просто не я преместиш зад задната облегалка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 защото явно си имам основателни причини повече в подписа ми МОЛЯ въздържай те се от подобни мнения да пишат само тези който предлагат или искат бартер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted October 2, 2009 Author Share Posted October 2, 2009 за затвяряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.