pamporov Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Изискванията ми са да е до 100-ина лева, да са активни едновременно и 2-те карти, да има блутут и към двете. Другите "екстри" като тъч скрийнове, МП3-ки, четворки, телевизори, радиа и т.н. изобщо не ме впечатляват. Трябва ми проста слушалка за 2 карти, това е. Ако някой е виждал такава - нека пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Разгледай за първото поколение gsm-и с 2 сим, които внасяха в българия (2004-2005 някъде). Общо взето нямат почти никакви екстри и с нормални размери. Обаче моделите, които съм виждал нямаха блутут избобщо, а не и на 2-те карти... Другия вариант е да си вземеш 2 еднакви тънки телефона (10мм) и да им слепиш гърбовете - виждал съм го с моторолки и е много ефектно, а ще ти излезе горе долу същите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Това с моторолките е добра идея, но за блутут-а държа, и то на двете карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 За 100лв няма да намериш това което искаш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Закупен ZT6688, перфектен, за 145 лв. Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.