smilen Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Здравейте на всички, Значи имам промлем със китайския аналог на NOKIA-N95,той има 2 слота за СИМ-карти,като НЕ работят едновременно.Проблема е следния:Като се стартира иска ПИН и после почва да търси мрежа и точно като я намери се рестартира и угасва,после сам се включва търси мрежа,гасне и така безброй.Казаха ми ча трябва да се флашне и ще се оправи.Въпроса ми е мога ли да го флашна през USB,и ако мога как да го направя,и от каде да намеря soft за него.Ако някой успее да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен.МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Можеш разбира се чрез USB да го флашнеш, но първо те съветвам да се поразтърсиш из нета да видиш как става, за да си 100% сигурен какво правиш. А за firmware пробвай с Google. И все пак, ако телефона ти е още в гаранция, връщай го да го оправят. Ако ли не, четене се иска най-вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 Можеш разбира се чрез USB да го флашнеш, но първо те съветвам да се поразтърсиш из нета да видиш как става, за да си 100% сигурен какво правиш. А за firmware пробвай с Google.И все пак, ако телефона ти е още в гаранция, връщай го да го оправят. Ако ли не, четене се иска най-вече. Благодаря за съвета,но незнам дали си обърнал внимание,че става въпрос за китайско копие на N95,а за това как и с какво се флашва никаде не мога да намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Хм, не обърнах внимание, че има минус. Ами не знам какво да ти кажа. То че е клонинг добре, но ако се води официално към Nokia, то тогава можеш да пробваш да го обновиш с Nokia Software Updater. А за един истински преинстал, все ще го има някъде в сайтовете за firmware на Nokia. Но за тях не мога да те упътя, ще трябва да си ги потърсиш. Виж ако беше Sony Ericsson щях да ти ги кажа. А ако е някое менте Нокия, най-добре научи китайски, няма как да го няма по китайските сайтове. И все пак не каза дали е в гаранция. Ако е, не си играй, поне за сега. П.П. Много "ако"-та станаха. Работата се размирисва. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Знам че малко така ще прозвучи но защо не попиташ тези които са ти го казали това за флашването как аджеба се прави. И също така човека от когото си се сдобил с въпросното китайско изделие? Хм, не обърнах внимание, че има минус. Ами не знам какво да ти кажа. То че е клонинг добре, но ако се води официално към Nokia, то тогава можеш да пробваш да го обновиш с Nokia Software Updater. А за един истински преинстал, все ще го има някъде в сайтовете за firmware на Nokia. Но за тях не мога да те упътя, ще трябва да си ги потърсиш. Виж ако беше Sony Ericsson щях да ти ги кажа. А ако е някое менте Нокия, най-добре научи китайски, няма как да го няма по китайските сайтове.И все пак не каза дали е в гаранция. Ако е, не си играй, поне за сега. П.П. Много "ако"-та станаха. Работата се размирисва. :allien Клонинг ама друг път... само на кутията. Ти да си чувал за нокия която да бачка с 2 сим карти? Баш някакъв Privileg ще да е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Знам че малко така ще прозвучи но защо не попиташ тези които са ти го казали това за флашването как аджеба се прави. И също така човека от когото си се сдобил с въпросното китайско изделие? Клонинг ама друг път... само на кутията. Ти да си чувал за нокия която да бачка с 2 сим карти? Баш някакъв Privileg ще да е ... То виж че не бачка с двете, има ги само за гъзария Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.