fiko_pld Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Имам две,три драскотини които са съвсем малко .Проблема е ,че ми ги платиха от каското ,но са съвсем малки драскотинките и ако мога да мина метър.Колата е жълта на цвят ,акрил.Препоръчайте някой които може да я замаскира и дамина преглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Лак за нокти? Флумастер? Блажна боя? Друг вариант е да залепиш някаква ваденка отгоре за по-интересно ужким - от онези като петната от вода примерно. Ти сериозно ли го мислиш това. Ако са мн малко драскотините - добре, но ако има шанс да ръждяса по-добре иди да го направят както трябва, а такова пръскане само върху драскотините няма, нали трябва да се подготви мястото, да се остърже повече и т.н. а и боята ако не е мн нова ще стои като петно дори да е слаба разликата и затова обикновено целия калник или врата или каквото там е се боядисва от-до. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Имам две,три драскотини които са съвсем малко .Проблема е ,че ми ги платиха от каското ,но са съвсем малки драскотинките и ако мога да мина метър.Колата е жълта на цвят ,акрил.Препоръчайте някой които може да я замаскира и дамина преглед какъв преглед да минеш,пред застрахователите ли? забрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Аз да питам, коя е тая компания, която първо ти плаща застраховката, а после ходиш да се ремонтираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Аз да питам, коя е тая компания, която първо ти плаща застраховката, а после ходиш да се ремонтираш ? Всяка - по експертна оценка се води. Начините са 3: 1. Оправяш го, плащаш после им носиш фактурата и те ти изплащат сумата 2. Те го оправят в доверен сервиз за тяхна сметка ти не се разправяш само караш колата където трябва 3. По експертна оценка - пишеш бришеш, снимат едно друго след месец някой казва - това според колата и т.н. се оценява на еди колко си - на си ти парите пък ти ако искаш си го оправяй (поне аз не съм чул да имат срокове и да си задължен, просто те тази точно щета 2ри път няма да ти я платят защото си имат снимки и описание и на същото място същите неща няма да ги платят) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 кажете някой бояджия сериозно, да работи бързо , че някой преди месец ми надраска с ключ едната врата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 кажете някой бояджия сериозно, да работи бързо , че някой преди месец ми надраска с ключ едната врата Уника работят с едни момчета - сервиза им е на пътя за Прослав - аз съм доволен. Само че не мога да обясня къде е защото 1 път съм ходил... обаче мога да ти дам техен тел на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Някой може ли да ми каже колко (приблизително) биха ми излезнали в Пловдив следните работи: лепене на две брони + боядисване, боядисване на два задни калника + изправяне на единия? Предполагам и боя някой трябва да направи (металик). До колко мога да очаквам да не си личи дразнещо разликата в цвета? Всички операции изглеждат простички. Като качество/цена търся нещо средно, най-малкото, защото паркинг щетите са нещо нормално там където се налага да спирам. По-изгодно ли е примерно да боядисам цялата кола (сравнително голям седан)? Колко време трае цялата операция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Айде кажете цени за детайлно боядисване , че и аз имам една линия на едната врата , че зачекнох един баварец Кажете за колко време се прави , къде и колко ГРУБО КАЗАНО ... Линията е към 25 см и вратата е съвсем ЛЕКО крива навътре (почти не се забелязва на пръв поглед) , а пък драскотината не е дълбока (все едно е с ключ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 300-400 лв. за едната страна с идеално пасване към оригиналния цвят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 300-400 лв. за едната страна с идеално пасване към оригиналния цвят. Лелеле ... Това са много пари бе Аз съм чувал , че за пребоядисване на колата ти взимат 1200 , а за такава дреболия точно . Трябва да говоря с бояджия и ако наистина иска 300 + , изобщо няма да го оправям. То става въпрос за съвсем дребна черта , където се вижда само когато колата и изязла от автомивката . А да ми кажеш къде мога да намеря бояджии в Пловдив ? Ще отида направо на място да говоря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Нали прочете какво написах - 300-400 (в зависимост от колата и боята...дали е многопластов металик и т.н.) за едната страна! "Едната страна" означава 2 врати, преден и заден калник. Сметката си излиза, тъй като това е 1/4 от цялата кола - остават преден и заден капак, още 2 врати и 2 калника + таван и евентуално броните ако са в цвета на колата. Другият вариант при плитки драскотини е да си поръчаш молив с цвета на колата ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Нали прочете какво написах - 300-400 (в зависимост от колата и боята...дали е многопластов металик и т.н.) за едната страна! "Едната страна" означава 2 врати, преден и заден калник. Това включва ли и изчукване? Разглобяват ли вратите или само пръскат отвън? В смисъл, ако искам да и сменя цвета, не върви да е отвътре със стария, а отвън с новия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Всичко става с питане при конкретния човек, при когото си отишъл. На мен ми взеха 350 лв. за цялата дясна страна + 2-те електрически огледала, които бяха черни. Цветът ми е многопластов металик и човекът го докара 1:1 (нямах за изчукване). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Скъпо е.При същият човек при който казва Мидекс боядисвах и аз.Задна броня цялата, заден десен калник целия, половината дясна врата за да върже цвета и спойлер ми излезе 280 лв.Той си прави боята не ме е пращал за боя и нямаше за изчукване.Боята на дневна светлина е 1:1, само перлата е объркал малко и повече лилавее, където е боядисвано на лампа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Ами мене ме интересува цялостно боядисване с минимални изчуквания на две места. Акрилна боя, Голф бордо е цвета, имат един характерен цвят VW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Само да вметна и аз, че качествено боядисване с камера, хубав лак и хубава боя е около 200 лева на детайл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_beast Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 знам 1 място в камерка 80лв за 24 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 По принцип е между 80-120лв на сегмент навсякъде, с камера с всичкото му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Midex, този при който ти си ходил препоръчваш ли го? Ако да - можеш ли да кажеш къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.