Jump to content
BulForum.com

Търси се квартира

Recommended Posts

Значи с майка ми търсим квартирка в гр. Пловдив, по възможност в кв. Кършака,стига ни една стая с кухня, наемът да е до 100-150 лв. ... В днешно време е трудно да се намери толкова евтина квартира, но все пак е възможно (в момента сме в такава, но хазяите ще продават апартаменчето) Е, ми това са условията, имайки предвид финансовите ни възможности, не можем да си позволим нещо по -"луксозно". Очаквам вашите предложения, благодаря ви предварително! :)

P.S. Извинявам се предварително ако тази тема не е за тук (Buy/Sell), но незнам къде другаде да я пусна! :unsure:

Пожелавам ти успех!

Аз съм в гарсониера, добре обзаведена, без да е луксозна и плащам 220 лв на месец. По скорошни мои проучвания на пазара - това е адски ниска цена. Твоята пък е направо нереална. Дано си намериш нещо подобно!

Офтопик: Успех и от мен.

На скоро се наложи да търся за едни познати и в крайна сметка едвам се намери на 250лв не обзаведена и то от агенция.От друга страна аз когато търсих пак ми казваха, че за парите който турся няма да намеря нищо, но след 2 месеца търсене се намери.Явно е въпрос на упоритост ;)

Да, разбрах. Благодаря ви за съветите, и без туй си знаех, че няма да успея да намеря това, което търся чрез интернет... Може модераторите да затворят темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...