Slot Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Продавам ADSL рутер БЕЗ АНТЕНKА !!, който може да се ползува като Access point, като не се ползува ADSL WAN порта, а само четирите Swich порта. Идеален е ако искате да си пуснете безжична мрежа в къщи или офиса. Трябва само да си потърсите антенка. Може да се ползува и като Swich само. Cable and wireless 802.11G Wireless LAN ADSL Router (Access point) Снимка: http://www.slot-bg.com/images/products/adsl.png Примерна конфигурация като Access point: http://www.slot-bg.com/images/products/spe...ter/router.html Цена 8 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherveniq-biker Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 имам интерес към рутерчето.пробвал ли си го...работи ли?ако е по малак обхвата без антена пак ми върши работа.пиши да се разберем нещо.аз съм с интернет на ггбит .....мислиш ли че ще работи както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Продавам ADSL рутер БЕЗ АНТЕНKА !!, който може да се ползува като Access point, като не се ползува ADSL WAN порта, а само четирите Swich порта.Идеален е ако искате да си пуснете безжична мрежа в къщи или офиса. Трябва само да си потърсите антенка. Може да се ползува и като Swich само. Cable and wireless 802.11G Wireless LAN ADSL Router (Access point) Снимка: http://www.slot-bg.com/images/products/adsl.png Примерна конфигурация като Access point: http://www.slot-bg.com/images/products/spe...ter/router.html Цена 9лв. ако се откаже байкера го взимам, мога да мина през магазина следобед, имаш ми координатите - www.mitzev.com Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherveniq-biker Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 отказвам се от рутерчето....незнаех че няма да стане за лан интернета...сори за което..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Имам такава антена , но може би е хубаво да се пробва за буксата , ако някой желае можем да се договорим....за цена ако на някой му трябва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Кажи цена, ако ме устройва, ще я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLOw_DaNCe Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Едно питане, ако имам вкъщи рутер който няма ВИ-ФИ, с този адсл рутер мога ли да да пусна ВИ-ФИ ? Ако става го взимам !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Едно питане, ако имам вкъщи рутер който няма ВИ-ФИ, с този адсл рутер мога ли да да пусна ВИ-ФИ ? Ако става го взимам !! Да точно за това става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 17, 2008 Author Share Posted November 17, 2008 Нова цена 8 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
iazoo Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Na BTC ako raboti go vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 На някой ако му се занимава може да дойде и да вземе за проба на БТК, но според мен едва ли ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Имам антена с такава "букса": ако конектора за антената на рутера е такъв го вземам рутера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Имам антена с такава "букса": ако конектора за антената на рутера е такъв го вземам рутера Да, или поне така изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Може да се закачи директно кабела на интернет доставчика и да се ползува безжично Интернет ! Благодарение на "rasco" (Член на форума) вече знаем че това устройство може да се ползува като се закачи кабела на интернета в един от swich портовете и накараме устройството да предаде реалния IP адрес на безжичното устройство което се "закача за него": Начина е: "Изключвате DHCP-то и добавате Default Gateway - интерфейс Lan0" Благодарности "rasco"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted December 5, 2008 Author Share Posted December 5, 2008 Добавям към него още един такъв рутер - като подарък само че той е и без адаптор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Утре съм цял ден на работа и не мога да дойда но в понеделник ще мина да ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ако geronimo се откаже - нареждам се на опашката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Запазено за "geronimo" Човека се обади даже по телефона снощи - първи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Продадено, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.