Ferante Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Пред мен стои проблем, който нещо ме затруднява да разреша: - Имам 2 физически телефонни линии за входящи повиквания - Искам изходящите повиквания да минават само и единствено през едната от тях - Нямам намерение да купувам телефонна централа и т.н. Кой е най-ефективния и евтин вариант да разреша проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Пред мен стои проблем, който нещо ме затруднява да разреша:- Имам 2 физически телефонни линии за входящи повиквания - Искам изходящите повиквания да минават само и единствено през едната - Нямам намерение да купувам телефонна централа и т.н. Кой е най-ефективния и евтин вариант да разреша проблема Звъниш в БТК им казваш че искаш да спрат изходящите обаждания от едната линия и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Това което предлагаш не е решение - как самия телефон ще избере тази на която не е спряно изходящото повикване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Това което предлагаш не е решение - как самия телефон ще избере тази на която не е спряно изходящото повикване? дай повече подробности за бтк ли става въпрос или voip? и за какво ти е телефонна централа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Няма значение от телефония оператор. Писах, че не искам да имам телефонна централа, Нито пък два физически телефона. Явно не съм написал правилно, имам предвид това - когато вдигна слушалката да набирам, искам да не може телефона на "вижда" телефонна линия 2: Входящо повикване: телефонна линия 1 ------------ДА------------| ..........................................................................телефо н (един физически апарат) телефонна линия 2 ------------ДА------------| Изходящо повикване: телефонна линия 1 ------------ДА------------| ..........................................................................телефо н (един физически апарат) телефонна линия 2 ------------НЕ------------| Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Няма значение от телефония оператор. Има и то голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Има и то голямо. и двете са цифрови линии на БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 плащам символична цена от 10лв за работеща идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Много лесно - слагаш 2 телефона, който звънне него вдигаш. А набираш само от единия Дай 10 кинта ся Определено не може да стане без някакво устройство а подобно устройство се нарича телефонна централа... но има и по-евтини така че не виждам проблем да си вземеш. Или централа или 2 отделни апарата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Не искам да имам 2 физически телефонни апарата. Реших проблема от страна на оператора, т.е. Close Topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.