t_tunchev Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Купувам PSP.Единствените ми условия са да работи без проблем,на външен вид да е запазено и да си е с всички кабели,зарядни и т.н.Общо взето,това е.Предлагайте в темата или на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Имам едно за 220лв. Phat хакнато с последен фирмуеър (5.00 M33-3). Запазено с 4GB памет на Sony. Продавам го защото ми писна вече и от няколко месеца седи без да го ползвам. Даже ако се поразровя ще му намера кутийката и книжките. Пиши ми лично съобщение ако си заинтересован защото не влизам много често в форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ново Slim & Light Piano black с 12м гаранция + 4ГБ карта = 370лв + безплатно хакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=72129&hl=psp http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=72129&hl=psp Link to comment Share on other sites More sharing options...
CekO Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Като гледам конкуренцията е силна та затова да представя по сериозно мойта страна PSP-1000 - 200лв В комплекта влизат: - PSP - с последен хакнат фирмуер (върви всичко което сам пробвал), В момента има Star Wars: The Force Unleashed; NFS Underground 2; NHL '06; GTA Liberty City (любимите ми игри) и няколко серии на Allo Allo :ph34r: - Карта 4GB Sony - Оригинална F1 Grand Prix игра на диск (с кутийката) - USB кабел - Кутийките на PSP-to с всички книжки. (дано майка ми не ги е изхвърлила защото седят от 1 година на гардероба) - слушалки за PSP с контролерче (PSP Accessories pack) - калъфче (пак от същия PSP Accessories pack) - зарядно разбира се. снимки ще добавя по-късно също ако се сетя още какво има към него ще пиша отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 14, 2008 Author Share Posted November 14, 2008 Дам,изведнъж много оферти станаха Чакам снимки N-series темата ти нещо не се отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N-series Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 имам нова тема- по-подробна и със снимки http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=72193 Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 дай да се наредя и аз PSP Slim&Lite Piano Black hack-нато с firmware 4.01 М33-2 full pack - както идва от магазина с цялата документация! - снимки няма да качвам понеже състоянието му е като от магазина! Memory Stick Card SONY MS-MT8G 8GB MARK2 made in Japan Magic Gate Supported! Черен калъф в комплект с комбиниран кабел за връзка с компютър и за зареждане! ето снимка на калъфа В гаранция - закупен на 24.08.2008 на него е играно точно 2 седмици лично от мен! Цена за всичко 420 лв. само картата и калъфът в магазина са над 200 лв п.с. като инфо мога да кажа че новите PSP които в момента се продават за момента не могат да се флашват и се играят задъкжително само с оригинални игри /освен ако не се натъкнете на застояла бройка/. едит: да добавя че зарядното за колата не го знам къде е понеже не съм го ползвал и съм го потурчил някъде - при добро желание от моя страна - мога да го потърся и евентуално да го намеря :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=71601&hl=psp Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 18, 2008 Author Share Posted November 18, 2008 Все още се търси CekO имаш лично. member доста скъпо ми идва 420 smsdeliverer засега търся втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Still looking... Предлагам от 250-300 лв в зависимост от офертите. Предпочитам Phat, но също и черни Slim,да са запазени най-важното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 9, 2008 Author Share Posted December 9, 2008 Закупено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.