Jump to content
BulForum.com

tursene na kniga

stem

Recommended Posts

zdraveite

ot vchera cum vforuma i vse oshte ne ce chuvstvam v svoi vodi

no bih iskala da pomolia za pomosht

turcia kniga ot pochti edna godina -moje bi niakoi moje da mi pomogne

kazva se " Chastitzata Bog"-ot Leon Lederman-prevedena e na bulgarski i e izdadena prez 1997 godina.

Moje bi moga da yia nameria upotrebiavana-moje bi niakoi znae za antikvarna knijarniza ili chovek koito e suglasen da ia prodade

Blagodaria vi predvaritelno

Stem

zdraveite

ot vchera cum vforuma i vse oshte ne ce chuvstvam v svoi vodi

no bih iskala da pomolia za pomosht

Правилата на форума - от тук ще ти е най - доброто начало като потребителка на този форум. Личният ми съвет е да отделиш малко време и да поразгледаш в кои теми и в кои раздели какво се обсъжда. Специално твоят въпрос ми се струва че е най - подходящ за темата Нестандартни въпроси. Не е лоша идеята и за раздела Buy/Sell, но там точно с търсенето на книга едва ли ще имаш успех. Не е лоша идеята и да пишеш на кирилица. Не е задължително, но е препоръчително. Има доста хора които подминават мненията написани 6lyokavitza.

Правилата на форума - от тук ще ти е най - доброто начало като потребителка на този форум. Личният ми съвет е да отделиш малко време и да поразгледаш в кои теми и в кои раздели какво се обсъжда. Специално твоят въпрос ми се струва че е най - подходящ за темата Нестандартни въпроси. Не е лоша идеята и за раздела Buy/Sell, но там точно с търсенето на книга едва ли ще имаш успех. Не е лоша идеята и да пишеш на кирилица. Не е задължително, но е препоръчително. Има доста хора които подминават мненията написани 6lyokavitza.

Blagodaria vi za suvetite

Ne jiveya v Bulgaria i pisaneto na kiriliza e mnogo trudno za men-ne e nevuzmojno no e svurzano c pochti pomnene na izust pozitziite na- KEYBORD-Shte mi vzeme vreme da svikna.

Triabva li spored vas da zadam otnovo vuprosa si v razdela koito mi preporuchahte?

blagodaria vi oshte vednuj

stem

Blagodaria vi za suvetite

Ne jiveya v Bulgaria i pisaneto na kiriliza e mnogo trudno za men-ne e nevuzmojno no e svurzano c pochti pomnene na izust pozitziite na- KEYBORD-Shte mi vzeme vreme da svikna.

Triabva li spored vas da zadam otnovo vuprosa si v razdela koito mi preporuchahte?

blagodaria vi oshte vednuj

stem

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - ;)

Да най - добре си питай където съм казал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...