stem Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 zdraveite ot vchera cum vforuma i vse oshte ne ce chuvstvam v svoi vodi no bih iskala da pomolia za pomosht turcia kniga ot pochti edna godina -moje bi niakoi moje da mi pomogne kazva se " Chastitzata Bog"-ot Leon Lederman-prevedena e na bulgarski i e izdadena prez 1997 godina. Moje bi moga da yia nameria upotrebiavana-moje bi niakoi znae za antikvarna knijarniza ili chovek koito e suglasen da ia prodade Blagodaria vi predvaritelno Stem Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 zdraveiteot vchera cum vforuma i vse oshte ne ce chuvstvam v svoi vodi no bih iskala da pomolia za pomosht Правилата на форума - от тук ще ти е най - доброто начало като потребителка на този форум. Личният ми съвет е да отделиш малко време и да поразгледаш в кои теми и в кои раздели какво се обсъжда. Специално твоят въпрос ми се струва че е най - подходящ за темата Нестандартни въпроси. Не е лоша идеята и за раздела Buy/Sell, но там точно с търсенето на книга едва ли ще имаш успех. Не е лоша идеята и да пишеш на кирилица. Не е задължително, но е препоръчително. Има доста хора които подминават мненията написани 6lyokavitza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stem Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Правилата на форума - от тук ще ти е най - доброто начало като потребителка на този форум. Личният ми съвет е да отделиш малко време и да поразгледаш в кои теми и в кои раздели какво се обсъжда. Специално твоят въпрос ми се струва че е най - подходящ за темата Нестандартни въпроси. Не е лоша идеята и за раздела Buy/Sell, но там точно с търсенето на книга едва ли ще имаш успех. Не е лоша идеята и да пишеш на кирилица. Не е задължително, но е препоръчително. Има доста хора които подминават мненията написани 6lyokavitza. Blagodaria vi za suvetite Ne jiveya v Bulgaria i pisaneto na kiriliza e mnogo trudno za men-ne e nevuzmojno no e svurzano c pochti pomnene na izust pozitziite na- KEYBORD-Shte mi vzeme vreme da svikna. Triabva li spored vas da zadam otnovo vuprosa si v razdela koito mi preporuchahte? blagodaria vi oshte vednuj stem Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Blagodaria vi za suvetiteNe jiveya v Bulgaria i pisaneto na kiriliza e mnogo trudno za men-ne e nevuzmojno no e svurzano c pochti pomnene na izust pozitziite na- KEYBORD-Shte mi vzeme vreme da svikna. Triabva li spored vas da zadam otnovo vuprosa si v razdela koito mi preporuchahte? blagodaria vi oshte vednuj stem http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Да най - добре си питай където съм казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.