CTAH4O Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 LINK Release date : 14 November Кво ще кажете? Изглежда много добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Определено ми хареса, чакам с нетърпение цялата игра edit: След изиграни 4-5 мача започвам с бъговете, които ми се набиват на очи... - Огромно количество контузени играчи, в момента имам 8 контузени, а в последния мач само ми се контузиха 4 човека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Има огромно количество контузий , но това прави играта още по-добра , в миналата версия можеше да изкараш цял сезон с 14-15 играча , което е нереално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Има огромно количество контузий , но това прави играта още по-добра , в миналата версия можеше да изкараш цял сезон с 14-15 играча , което е нереално... Да бе, ама и е нереално да ти се контузват по 4 човека в един мач и общо към 11 от отбора Утре би трябвало да излезе, така че ще видим какъв е крайният резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Народе налазвай... излезе Играта, която чаках с по-голямо нетърпение от Call of duty 5 и far cry 2 взети заедно излезе... най-накрая нещо интересно за разцъкване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Народе налазвай... излезе Играта, която чаках с по-голямо нетърпение от Call of duty 5 и far cry 2 взети заедно излезе... най-накрая нещо интересно за разцъкване. И аз съм така, Митак Вчера цял ден рефрешвам торентите, а сега като е излезнала трябва да ходя на тъпи курсове Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Nice. Чаках я почти колкото nfs-a... свалям и започвам, дано да са оправили бъговете от демото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 струва ми се , че не е изпипана както трябва... половината отбор ми е контузен. Ако дам на Аss.Manager-а да ми прави Team Talk-a той обявява на тия дето са били най-добри, че са най-зле.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Аз за 7 мача имам само една контузия и то за 2 седмици... не знам, явно съм късметлия Иначе при мен помощник менеджъра си казва всичко както трябва... да не би да е заради слаб помощник менеджър... макар че аз играя с "колоса" Уестън супер меър... та помощник менеджъра ми е последна дупка на кавала Аз и затова предпочитам да не го ползвам много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haRabO Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 цъкам с Левски. от 4ма нападатели всичките са контузени. На полувремето при положение, че имам играчи с по 6.0 , 6.1 оценки, помощника казва на 2-3ма с по над 7 че са Dessapointig Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 При мен контузиите са доста често срещани. Раул вече за 3-ти път се контузва (Декември месец съм), а Ван Дер Ваарт за 2 месеца отиде. Асис. Мениджъра не съм го питал за нищо... не ми и трябва. Другото, което ми прави впечетление, че Барса са ги направили феномени. От 15 мача - 14 победи и 1 загуба (от мен)... резултатите не са им толкова внушителни, но определено много рутят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 dunata, не е случайно това при теб... общо взето холандците (Ваарт, Снайдер, Робен) са много хилави като физика и съм сигурен, че им е заложено да са податливи на контузии. Изненадан съм, че Рубен липсва от лазарета... може би не го пускаш титуляр А Раул си е на годинки... така че и той вече ще почне да ти издишва. Вземай някой по-добре сложен физически и няма да имаш проблеми с контузиите... за разлика от съперниците ти А Барса да им се невиди и в реалният свят са така... все бутат и лека полека с по 1-2 голчета печелят, но си падат от Реал като дойде време за галактическият двубой Между другото... аз ако съм на теб ще се оттърва и от Раул и от Нистелрой докато има кой да ги купи... да знам, че първият е символ на Реал... по-скоро беше, понеже сега в Мадрид всички пеят името на Игуин (което хич не е случайно). А вторият можеш да го заместиш с един Хунтелаар примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Пф, да се оттърва от Нистълрой беше първото нещо, което направих . Второто беше да разкарам Хайнце, сега и Салгадо. Раул ще го махна през идното лято. Взех HULK ! И 3-4-ма млади халфове и защитници + Салинас от втория отбор (нападател). Сега ще взема един 16-годишен изрод за 10 милиона, а през лятото ще трябва още някой нападател да взема...след като ми отказаха 80 милиона за Вийя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ето един луд мач дето направих Иначе бъга с контузиите е кофти... дано по-скоро излезе читав пач и да оправи този бъг. Ван дер Ваарт е истинска машина на тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Каква е разликата между X и D като и двете означават равенство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Някой може ли да даде линк за крак на 9.2.0 ъпдейта, който е пробвал и работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 http://thepiratebay.org/torrent/4599891/Fo...acepack__Logos) Graphic pack.. " налазвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.