Jump to content
BulForum.com

Broken Sword - The Sleeping Dragon

Nax

Recommended Posts

така искам да питам някой дали има същия проблем или е чел някъде за него... тъъ пускам си аз играта сичко е ОК и по едно време ПРАС РС-то ми се рестартира :sick !!! прави си го тва когато си иска и вече съм откачил... пък и още нещо абе тая игра рака е немога да я подкарам на повече от 60 херца... а ако пусна монитора само на 75+ херца играта не тръгва... баси полудял съм тия дни :wir изиграх брокън суорд 1 и 2 преди няколко дена и така... яд ме е :sayjin ... ако има някой компетентен моля да си изкаже мнението...

аз имам същия проблем но с други игри. компа ми е мощен, не е от лиса на ресурси. не знам софтуера да не е преебан или игрите. моля пичове помогнете!

има малък напредък в издирването на проблема, но май само до тук ще стигнем... така начи изключих аз ауторестарта на ХР и сега мога да видя грешката...

въпросното съобщение:

***STOP 0x000000C5 (0xFE77F6DC, 0x00000002, 0x00000001, 0x80534602)

също така ми казва че някой девайс ми прави проблемите... четох напред назад... майкрософт викат да си пусна някав драйвер верификейшън или нещо от рода... коефто така и не го намерих... междувременно си свалих нови драйвери за всякав наличен хардуер... остава да изключвам всичко 1 по 1 докато намеря къде е издънката... ако някой има някво идей да споделя :wir

Аз я цъкнах под 2003 Server/XP с GF2Ti , никакви проблеми, нито с честота на монитора, нито с изхвърляния.

• 5 months later...
  • 4 months later...

аз заключих, че проблемът не е в играта. аз си я свалих и още от първия път си я пуснах, но проблем имах с други програми. не знам как се оправи. аз толкова пъти му трих операционната система, че сигурно му е омръзнало на уиндоусът да прави проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...