Nax Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 така искам да питам някой дали има същия проблем или е чел някъде за него... тъъ пускам си аз играта сичко е ОК и по едно време ПРАС РС-то ми се рестартира !!! прави си го тва когато си иска и вече съм откачил... пък и още нещо абе тая игра рака е немога да я подкарам на повече от 60 херца... а ако пусна монитора само на 75+ херца играта не тръгва... баси полудял съм тия дни изиграх брокън суорд 1 и 2 преди няколко дена и така... яд ме е ... ако има някой компетентен моля да си изкаже мнението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 аз имам същия проблем но с други игри. компа ми е мощен, не е от лиса на ресурси. не знам софтуера да не е преебан или игрите. моля пичове помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 mi az sum s xp profesional windows i tezi problemi s herzovete i s igrata gi niamam??????? mnogo stranno shto se polu4ava taka pri VAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 има малък напредък в издирването на проблема, но май само до тук ще стигнем... така начи изключих аз ауторестарта на ХР и сега мога да видя грешката... въпросното съобщение: ***STOP 0x000000C5 (0xFE77F6DC, 0x00000002, 0x00000001, 0x80534602) също така ми казва че някой девайс ми прави проблемите... четох напред назад... майкрософт викат да си пусна някав драйвер верификейшън или нещо от рода... коефто така и не го намерих... междувременно си свалих нови драйвери за всякав наличен хардуер... остава да изключвам всичко 1 по 1 докато намеря къде е издънката... ако някой има някво идей да споделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 25, 2004 Share Posted March 25, 2004 Аз я цъкнах под 2003 Server/XP с GF2Ti , никакви проблеми, нито с честота на монитора, нито с изхвърляния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 i men me izhvarlq nqkakav pach ili crack nqma li veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 poneje vijdam,che vashite postove sa stari nqkoi kraina smetka ot vas namerili prichinata,zashto igrata go ishvyrlq? poneje i az imam syshtiq probloem Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 аз заключих, че проблемът не е в играта. аз си я свалих и още от първия път си я пуснах, но проблем имах с други програми. не знам как се оправи. аз толкова пъти му трих операционната система, че сигурно му е омръзнало на уиндоусът да прави проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.