Jump to content
BulForum.com

How to record music?

velikiat

Recommended Posts

Бях се решил от доста време да пробвам дали може да се запише музика от уредба на компютър и как аджеба става това...

Та понеже сам голям мераклия тази вечер пробвах.

Резултатите са интерестни и вместо да ми стане по-ясно ми стана по-объркано :blink: :wacko:

Ето какво стана:

Имам уредба Сони(не е най-нов модел, но е предназначена точно за професионални записи) и две мощни тонколони(не вадят супер звук ама трошат прозорци). Компютърът е свързан към уредбата с помощта на един кабел и ако искам да слушам музика от харддиска, пускам AUX на уредбата...

Звуковата ми карта е AC97 и е купена преди 6 месеца.Има Line OUT, Line IN,Microphone. Та като почнах записите, използвах програмата AV Rack.

Включих кабела на Line IN и пуснах едно СД да се върти в уредбата. Настроих да записва от Line IN и наистина стана!

Проблема беше,че музиката вървеше твърде тихо, почти не се чуваше. Звука отвсякъде беше на Макс. Бях сложил 44.10 Кхц Стерео 16 бита за записа. Като смених тези честоти вече нищо не се чуваше... Та, как се правят записи и къде е моята грешка? :music

Благодаря предварително...

ako zapisva6 ot disk 6to ne zeme6 da gi prvi6 s Win Media Player na wma file ili zemi si drupni audio catalist za da gi pravi6 MP3 (ako ne go nameri6 6a ti dam link)

Zashtoto Uredbata osven CD vurti i Audio caseti, a tqx ne moje da napuxash v CD-to na komputara :) .

A otnosno audio CD -> mp3 i decata znaqt 4e stava s CDex.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...