tihichkoto Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ами намерих две много интересни конзолки и смятам да ги пусна из форумо. Едната е Sega Game Gear Неработеща и в неизвесно техническо състояние. Давам я с една неизвесна дискета. Другата джаджа е Panasonic FZ10 3DO Също в неизвесно техническо състояние. Търся всякакви подобни джаджи, дискети, игри, конзоли или стари компютри като бартер, защото си правя нещо като музей. Очаквам вашите предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Какви пари искаш на панасоника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 След няколко дни ще ги пусна да се продават, защото засега ме интересуват само бартери. Иначе цена на едното 12лв Цена на двете 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 След няколко дни ще ги пусна да се продават, защото засега ме интересуват само бартери.Иначе цена на едното 12лв Цена на двете 20лв Взимам панасоника, ако може да се тества и работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Нека да дам малко полезно инфо. Панасоник-а е само конзола без нищо. Пробван е с адаптер за 100 волта, обаче на телевизора нищо не излиезе. Оптиката премигва когато се сложи диск в него и видимо го чете, обаче проблема му е някъде другаде и не ми се е занимавало да го отремонтирвам. А Sega-та е доста окаяна вътре, обаче капаците, екранчето и много други части са запазени и може да се ползва като донор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Добавям лупичка upgrade за Sega-та За момента ме интересуват само бартери, защото не желая да махам неща от "музея" без да добавям нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Вече се продават. Тъй като интереса е особено голям ще направя обявката като търг. Начална цена (само на едната) 12 лева. Първа стъпка 2 лева. Блиц цена 24 лева. Начало на търга днес 10:15am 9-ти ноември 2008 година. Край на търга 10:15am 14-ти ноември 2008 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 Нов регламент. За 17 лева ги взимате и двете Имайте предвид, че 3DO-то е супер рядко в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 Излетяха. Айде затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.